Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@04:04:15 GMT

تعرفه عوارض شهرداری سال آینده افزایش نمی‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۳۵۲۴۸

ایسنا/همدان شهردار شیرین سو گفت: تعرفه عوارض محلی و بهای خدمات شهرداری در سال آینده افزایش نمی یابد و در کنار آن از مردم تقاضا داریم همچون گذشته با پرداخت به موقع عوارض و همکاری و همیاری خود، ما را در خدمات رسانی هرچه بهتر یاری کنند.

سیدمصطفی موسوی در جمع خبرنگاران، با اشاره به شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه افزود: به علت وجود تحریم های ظالمانه و غیرقانونی و نیز شیوع ویروس کرونا که موجب کاهش درآمدهای مردم و نیز مختل شدن چرخه اقتصادی شده، تعرفه سال ۱۴۰۰ شهرداری افزایشی نخواهد داشت و شرایط اقتصادی خانواده ها در آن لحاظ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه به دلایل گفته شده و دستورات اکید استاندار همدان برای همراهی و مساعدت قانونی مسئولان  با مردم، پس از تأیید لایحه توسط مراجع ذی صلاح، سال آینده در اکثر آیتم های تعرفه عوارض محلی و بهای خدمات شهرداری افزایش نخواهیم داد.  

موسوی در ادامه با اشاره به لزوم اتمام پروژه های عمرانی در سطح شهر مطرح کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته در شهرداری شیرین سو و بودجه پیش بینی شده تا پایان دوره مسئولیت شهرداری همه پروژه های عمرانی در دست اجرا به پایان می رسد و تقدیم شهروندان شیرین سو خواهد شد.

به گفته شهرداری شیرین سو، امروزه مشکلات و نارسایی‌های مالی برای اداره امور شهری از ملموس ترین مشکلات شهرداری هاست، با این وجود رعایت حال مردم و درک شرایط اقتصادی خانواده ها نیز حائز اهمیت بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: منابع درآمدی شهرداری ها در قانون مشخص است و عمدتاً از محل اخذ عوارض و بهای خدمات تأمین می شود که درآمدهای حاصله نیز با اجرای پروژه‌های مختلف عمرانی، خدمات شهری و ... به خود شهروندان برمی‌گردد و موجبات توسعه شهری را فراهم می‌آورد.

شهردار شیرین‌سو با تأکید بر ایجاد درآمدهای پایدار برای شهرداری‌ها بیان کرد: یکی از معضلات شهرداری ها نبود درآمدهای پایدار بوده که با تغییر شرایط، درآمدهای شهرداری نیز دستخوش تغییرات می شود و شهرداری‌ها را دچار مشکل می کند.

وی در پایان با قدردانی از همکاری و همیاری شهروندان در پیشبرد اهداف شهرداری خاطرنشان کرد: از مردم شیرین‌سو تقاضا داریم همچون گذشته با همکاری و همیاری خود ما را در اجرای برنامه‌های شهرداری یاری کنند تا شهری آباد و در خور شأن مردم شیرین سو بسازیم.

به گزارش ایسنا، پروژه های احداث زمین چمن مصنوعی، پارک محلی پرستار، ساختمان اداری شورای اسلامی شهر، المان شهدای گمنام، ساماندهی رفیوژ میانی بلوارها و برنامه های بهبود عبور و مرور شامل جدولگذاری و پیاده رو سازی از جمله پروژه های در دست اجرای شهرداری شیرین سو است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها شهرداري عوارض شهرداری ها شیرین سو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۵۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: زمینی به مساحت ۴۴ هکتار به شهرداری قم واگذار شده است تا در راستای احداث شهرک بازیافت اقدام شود.

مهدی اصفهانیان مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم اظهار کرد: با همراهی مدیریت استان و اداره کل راه و شهرسازی، زمینی به مساحت ۴۴ هکتار واقع در جاده کوه سفید قم به شهرداری برای احداث شهرک بازیافت واگذار شده است.

وی افزود: این مسئله می‌تواند نقش مهمی در ساماندهی گاراژهای ضایعاتی در سطح مناطق هشتگانه داشته باشد. تقریباً ۱۳۳ گاراژ ضایعاتی در سال گذشته تعطیل شدند و امیدواریم با ایجاد شهرک بازیافت مجموعه‌های مرتبط با بازیافت در این شهرک مستقر بشوند.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به دیوارکشی و آماده سازی این اراضی به عنوان گام نخست برای استقرار صنایع بازیافتی اضافه کرد: احداث مزرعه خورشیدی از دیگر اقدامات بهینه سازی استفاده فضای در مجتمع پردازش و دفن پسماند قم است.

اصفهانیان‌مقدم تاکید کرد: در این زمینه تفاهم اولیه حاصل شد تا از سطح زمین‌های مورد نیاز برای دفن پسماند شهری در سنوات گذشته برای احداث مزرعه‌های خورشیدی استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه طی سال گذشته استقرار صنایع تکمیلی در سایت البرز مورد توجه بوده است، ادامه داد: با توجه به سیاست‌های کنونی استقرار این صنایع و در راستانی این هدف تولید گرانول از خطوط پردازش دو سوله پیش بینی شده و فاز اول برای اجرای یکی از سوله‌ها برای فرایندهای تکمیلی و تبدیلی با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان انجام شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری قم با اشاره به اینکه در سال گذشته خطوط انتقال پساب فاضلاب‌های تصفیه شده از تصفیه‌خانه جامع واقع در محدوده منطقه یک به سایت البرز به بهره برداری رسید گفت: همچنین در بحث انتقال گاز به سایت البرز نیازمند سرمایه گذاری بود که با اعتبار بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ انجام شد.

اصفهانیان‌مقدم افزود: فرآیندهای مربوط به مدیریت پسماند در قم با توجه به کیفیت خدمات از نظر اقتصادی ارزان تمام شده است و قم با مدیریت فرآیندها، بازنگری آن‌ها و ارتقای کیفی خدمات یک مدل اقتصادی ارزان ارائه داده است.

کد خبر 751156

دیگر خبرها

  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • باغات منطقه۶ شهر قم بهسازی می‌شود
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • پرداخت ۲۰۰ میلیاردتومان مالیات و حق آلایندگی به شهرداری های استان
  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد