Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@12:35:42 GMT

تهران را معماران جوان باید بسازند

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۳۶۱۷۲

تهران را معماران جوان باید بسازند

خبرگزاری آریا - شهر: مراسم تقدیر از برگزیدگان مسابقه طراحی موزه علوم تهران با حضور شهردار تهران برگزار شد.
به گزارش شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران در این مراسم گفت: طراحی این موزه و برگزاری مسابقه برای آن فرصتی است برای جوانان که بتوانند هنر خود را در طراحی آن ارائه کنند.
او ضمن تشکر از خانواده ترکمان (خیرینی که این موزه را در نزدیکی برج میلاد خواهند ساخت) گفت: تجربه ای در ساخت پل طبیعت داشتیم که شرکت های معماری داخلی با همکاری و همراهی هم توانستند آن اثر برجسته را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیروز هم مراسم آغاز ساخت مجموعه فرهنگی شارباغ فاطمه زهرا (س) در محور راه آهن تهران - تبریز بود که امیدوارم فرصتی باشد تا معماران جوان و ناشناخته خود را مطرح کنند.

حناچی به همکاری شهرداری و دانشگاه تهران در ساخت موزه علوم تهران اشاره کرد و گفت: دانشگاه تهران نقش اصلی در ساخت این موزه را ایفا می کند و شهرداری در این پروژه حمایتگر است تا شکل یابد . دانشگاه پشتیبانی اقتصادی واجتماعی لازم را فراهم خواهد می کند.
او بر اطلاع رسانی ساخت موزه به خصوص در پیرامون محل ساخت آن تاکید کرد و گفت: با یک پهنه موجود سبز در حاشیه بزرگراه همت مواجه هستیم و با توجه به سابقه ای که مردم در ذهن دارند فکر می کنند که باز هم قرار است برجی ساخته شود باید از نظر اجتماعی روی اطلاع رسانی پروژه کار شود. آنچه مهم است این است که ما از این فرصت ها برای آفرینش معماری استفاده کنیم و از هر فرصتی که دستگاه ها، خیرین و کسانی که آمادگی سرمایه گذاری در سطح شهر را دارند دعوت کنیم به این پروژه ها نگاه کنند.
شهردار تهران بی سروصدا ولی عمیق کار می کند

در ادامه این مراسم همچنین محمود نیلی دولت آبادی، رییس دانشگاه تهران گفت: به یاد دارم در سال 1393 خدمت آقای محمدعلی ترکمان رسیدیم و ایشان این نیت خیر را اعلام کردند که می خواهند موزه علوم بسازند .
او افزود: شاید بیشترین اثر خیرین را در مدرسه سازی می بینیم طبق آماری که اعلام شد، 30 درصد مدرسه ها بعد از انقلاب توسط خیرین ساخته شده اند، حرکتی که در دنیا بی مانند است. امروز خیرین فعالیت های خود را توسعه داده اند و در حوزه های مختلف هم وارد شده اند که یکی از بهترین آنها همین موزه علوم است.
نیلی گفت: شاید در نگاه عمومی وقتی موزه علوم مطرح می شود مکانی به ذهن می آید که آثار تاریخی علمی و حداکثر تاریخ علم را به نمایش می گذارد ولی موزه علوم دانشگاه تهران یک موزه علمی خواهد بود که همه افراد امکان تجربه کردن یک فرآیند علمی را خواهد داشت و با تمام وجود آن را فرا می گیرد و جای این موزه به شدت در کشور خالی است . لذا من افتخار می کنم که خیرین کشورمان این قدر پیشرفته و به روز فکر می کنند و به دانشگاه اعتماد دارند و فکر می کنند این بهترین جاست که برای مردم سرمایه گذاری شود.
نیلی در ادامه گفت: دانشگاه سعی کرده به مسئولیت خود در این زمینه عمل و مطابق با خیرین عمل کند. دانشگاه تهران بهترین مرکز علمی ایران است و پرچم علم آموزی در ایران است و این افتخار را دارد که بهترین مکان خود را برای این موزه اختصاص داد . موقعیت ویژه از نظر دسترسی و در کنار نمادهای شهر تهران مثل برج میلاد است.
رییس دانشگاه تهران در ادامه گفت: فکر می کنیم شهر تهران در سال های گذشته توسعه بی رویه داشته است و باید با نگاه جدید علمی روند مدیریت شهر اصلاح شود تا شهر به جایی برای زندگی بهتر تبدیل شود. دانشگاه تهران از این نظر می تواند کمک کند. شهر تهران از نظر آموزشی بالاترین شهر تهران است و باید آن را به شهر علم و نوآوری تبدیل کنیم.
او گفت: حضور شهردارتهران که بی سر و صدا ولی عمیق کار می کند فرصت ویژه ای برای تهران است، شرایط فعلی شهر مناسب نیست به طوری که گردشگرانی که از خارج به تهران می آیند تمایل بیشتری به حضور در شهرهایی مانند اصفهان و تبریز دارند در حالی که زیرساخت و فضا و امکانات فراوانی دارد.
او در پایان گفت: در رویداد امروز چند اتفاق می افتد یکی توجه خیرین به موزه سازی است دومین موضوع این است که موزه «علم» است و سوم فرآیندی است که برای طراحی و انتخاب صورت گرفت و ایده ای انتخاب می شود که با شهر و علم تناسب داشته است در اجرای این طرح همه متخصصان طراحی و معماری وارد شده اند و پشتیبانی شهردار تهران کمک بزرگی است. دانشگاه تهران موزه های زیادی دارد که پراکنده هستند و شاید این فرصتی باشد که موزه های دانشگاه تهران در یک جا قرار گیرند. امیدوام با حضور آقای حناچی شاهد جشن افتتاح این موزه باشیم.
در انتهای مراسم به برگزیدگان طراحی موزه علم جوایزی اهدا شد، در این مسابقه محسن مریزاد رتبه سوم، علی نقوی رتبه دوم و حامد بدری احمدی حائز رتبه اول شد. همچنین در این مراسم به محمد علی ترکمان به نمایندگی از خانواده ترکمان به پاس این عمل خیر لوح تقدیر اهدا شد.
خبرنگار: اکبر بیاتی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه تهران شهردار تهران موزه علوم شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قتل یکی از مدیران شهرداری تهران به دست همسرش

به گزارش خبرنگار مهر، ۱۲ بهمن ماه سال گذشته خبر فوت محمد امیرآبادی مدیرکل دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران توسط رسانه‌ها و پایگاه خبری شهرداری تهران منتشر شد.

امیرآبادی استادیار مهندسی حمل و نقل در دانشگاه علم و صنعت در آذرماه سال ۱۴۰۰ با حکم علیرضا زاکانی شهردار تهران به عنوان مدیرکل دفتر پایش برنامه، کنترل پروژه و ارزیابی عملکرد شهرداری تهران منصوب شده بود.

اعضای بدن محمد امیرآبادی نیز پس از مرگش به بیماران نیازمند اهدا شد.

اما حالا مشخص شده قتل مدیر شهرداری تهران به دست همسرش صورت گرفته است.

ماجرای قتل مدیر شهرداری چه بود؟

ماجرا از این قرار است که ۱۲ بهمن زن جوانی با پلیس تماس گرفته و از مرگ شوهرش در خانه خبر داده است. همسر این مرد به پلیس گفت: من به خانه پدرم رفته بود و شب خانه خودمان نبودم قرار بود امروز صبح همسرم بدنبالم بیاید و بعد از خوردن صبحانه مرا به محل کارم برساند. اما وقتی خبری از او نشد، چندین بار با تلفن همراهش تماس گرفتم که جواب نداد با تلفن خانه تماس گرفتم باز هم پاسخگو نبود. نگران شدم و به خانه آمدم اما به محض ورود متوجه بوی گاز شدیدی شدم بعد هم در اتاق خواب جسد همسرم را دیدم. وقتی به دنبال علت بوی گاز بودم متوجه شدم شیلنگ اجاق گاز پاره شده است.

در حالی که زن جوان چنین ادعایی داشت، به دستور بازپرس محسن اختیاری، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت برای بررسی بیشتر ماجرا وارد عمل شدند. اما بررسی شیلنگ گاز نشان داد علت پارگی پوسیدگی نبوده است بلکه حدود یک ماه قبل تعویض شده بود و با یک برش عرضی و عمدی پاره شده است. بدین ترتیب فرضیه گاز گرفتگی و حادثه رنگ باخت و تحقیقات روی موضوع قتل متمرکز شد.

این بار کارآگاهان در تحقیق از همسر مرد جوان با سناریوی دیگری از جانب وی روبه‌رو شدند، زن جوان در ادعای جدیدی گفت: تصور می‌کنم همسرم دست به خودکشی زده باشد. او این اواخر دچار افسردگی شده بود و صحبت از خودکشی می‌کرد. احتمالاً خودش با بریدن شیلنگ اجاق گاز به زندگی‌اش پایان داده است.

دو مظنون برای قتل

در حالی که وی چنین ادعایی داشت، اما بررسی‌ها نشان می‌داد مرد جوان کاملاً سالم و در حالت طبیعی بوده و هیچ مشکل روحی و مالی نداشته است. اما در ادامه مشخص شد وی با همسرش اختلافات خانوادگی زیادی داشته است. اختلافی که می‌توانست انگیزه‌ای برای قتل باشد.

بدین ترتیب زن جوان به صورت نامحسوس زیر نظر گرفته شد و بررسی‌ها نشان می‌داد وی با یکی از همکاران شوهرش به نام کیوان در تماس بوده است. شب قبل از حادثه نیز، با این مرد تماس گرفته و با هماهنگی او، خانه را ترک کرده است.

نام کیوان نیز به عنوان دومین مظنون پرونده در لیست مأموران نوشته شد و تحقیقات نشان می‌داد که کیوان با مقتول بر سر مسائل کاری اختلاف شدیدی داشته است. کارآگاهان در شاخه دیگری از تحقیقات؛ به بازبینی دوربین‌های مداربسته اطراف خانه مقتول پرداختند.

دوربین‌ها نشان می‌داد که ساعت یک بامداد کیوان با کلید وارد ساختمان محل زندگی مقتول شده و حدود ساعت ۵ صبح از ساختمان خارج شده است. این ورود و خروج در شبی رخ داده بود که به نظر می‌رسید آرش بر اثر گاز گرفتگی جانش را از دست داده بود.

به دستور بازپرس جنایی زن و مرد جوان بازداشت شدند. این بار زن جوان کیوان را عامل قتل شوهرش معرفی کرد و گفت: کیوان در ظاهر با شوهرم دوست صمیمی بود، اما در باطن بشدت به او حسودی می‌کرد

چند روز قبل از جنایت، به صورت اتفاقی زمانی که قصد داشتم به محل کارم بروم، کیوان را کنار خیابان دیدم او مرا به محل کارم رساند. نمی‌دانم چطور او کلید خانه را از کیفم برداشته بود که من متوجه نشدم. شب حادثه هم که به خانه مادرم رفتم، او از فرصت استفاده کرده بود و همسرم را به قتل رسانده بود.

باتوجه به مدارکی که در تحقیقات به دست آمده بود، از کیوان به عنوان عامل جنایت تحقیق شد. مرد جوان ابتدا منکر قتل شد اما در ادامه گفت: با مقتول اختلاف داشتم، همه او را دوست داشتند. با اینکه من و او همکار بودیم اما حقوق او بیشتر از من بود و همکارانم جور دیگری با او برخورد می‌کردند. همه اینها باعث شده بود به او حسودی کنم و دلم می‌خواست از او انتقام بگیرم. در رفت و آمدهایی که به خانه‌اش داشتم، رابطه‌ام با همسرش صمیمی‌تر شد و متوجه شدم که او نیز دلخوشی از شوهرش ندارد. حسادت من و اختلاف همسرش باعث شد که رابطه مان بیشتر شود. درنهایت تصمیم به قتل او گرفتیم.

در ادامه تحقیقات مرد جوان به قتل همکارش به خاطر حسادت اعتراف کرد. او در رابطه با جنایت گفت: کلید خانه را از همسرش گرفتم و شب قبل او به بهانه دیدن مادرش، خانه را ترک کرد. نیمه شب، در حالی که مقتول خواب بود وارد خانه شدم و به او داروی بی‌هوشی با مقدار زیاد تزریق کردم. مدتی در خانه ماندم و وقتی مطمئن شدم که فوت کرده است، شیلنگ اجاق گاز را بریدم تا به نظر گازگرفتگی بیاید و از خانه خارج شدم. روز بعد هم زن جوان با پلیس و اورژانس تماس گرفت و مدعی گازگرفتگی و مرگ شوهرش شد.

در حالی مرد جوان به قتل اعتراف کرد که متخصصان پزشکی قانونی نیز علت مرگ را مسمومیت با دارو اعلام کردند. به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی پایتخت متهمان به اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت منتقل شده‌اند.

کد خبر 6098228

دیگر خبرها

  • بازدید بیش از ۳۷ هزار نفر از نمایشگاه «بر فراز دشت»
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • قتل یکی از مدیران شهرداری تهران به دست همسرش
  • ضعف در سرآمدسازی حوزه دینی برای کشور و استان البرز
  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • برگزاری مراسم گرامیداشت دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه بیرجند
  • نصراللهی با اعتقاد به «ما می‌توانیم» روحیه جهادی را معنا می‌کرد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه