Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران «هوشنگ افسردیر» به تشریح عملکرد و فعالیت این اتحادیه پرداخت افزود: براساس سیاست های وزارت جهاد کشاورزی و  سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران؛ طرح «روستا بازار» در دستور کار تمام استان هاست.

وی افزود: اتحادیه مرکزی تعاونیهای روستایی وکشاورزی ایران دارای ۳۱ اتحادیه استانی ۳۱۱ اتحادیه شهرستانی و حدود ۴۵۰۰ شرکت تعاونی روستایی با پنج میلیون و ۵۰۰ هزارنفرعضو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل اتحادیه مزبور، با بیان اینکه اتحادیه با هدف ایجاد مرکزیت واحد برای ارائه خدمات به منظور رفع نیازهای مشترک و تامین مایحتاج عمومی وحرفه ای اعضای خود وهمچنین انجام امور زیربنایی، سرمایه گذاری درامور مشترک کشاورزی، بازرگانی، تامین اعتبار لازم و ایجاد کارخانه های صنایع تبدیلی وکشاورزی شکل گرفته، افزود: اتحادیه مرکزی در سالهای گذشته مبادرت به خرید دو کشت وصنعت بزرگ درمناطق کشاورزخیز ایران (خوزستان وجنوب کرمان و اصفهان) کرده است.

افسردیر ضمن اشاره به ایجاد اشتغال بیش از ۱۵ هزار و۵۰۰ نفر به شکل مستقیم از جامعه روستائیان توسط اتحادیه و شرکت تعاونیهای زیرمجموعه، افزود: شبکه تعاونیهای روستایی وکشاورزی ایران اکنون ۴۰ درصد بذر گندم بطور مستقیم (سم وکود) و ۵۰ درصد بقیه نیز به شیوه غیر مستقیم در اختیار کشاورزان قرارمی دهند.

وی پیرامون اقدام های شبکه تعاونیهای روستایی وکشاورزی ایران گفت: تهیه وتوزیع نهاده های کشاورزی (بذر، کود، سم) ، خرید محصولات کشاورزی بصورت تضمینی ، توافقی وحمایتی از جمله کارهای این شبکه است و در همین ارتباط، سه میلیون تن گندم به شیوه مباشرت جو، کلزا وسایر دانه های روغنی وتوافقی نیز شامل سیب زمینی ، پیاز، خرما و کشمش خریداری شده است.

این مقام مسوول توضیح داد: بعضی از محصولات کشاورزان که فروش آن دچار مشکل شده نسبت به خرید حمایتی اقدام لازم به عمل آمد که از جمله آن می توان به خرید حمایتی گوجه فرنگی، خرما و سیب درختی اشاره کرد.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی خاطر نشان کرد: این اتحادیه در سالهای گذشته برای ایجاد خدمات رسانی بهتر ضمن ایجاد انبارهای چندمنظوره سردخانه، سیلو، صنایع تبدیلی، فرآوری و بوجاری واحدهای سورتینگ وبسته بندی وفروشگاه های بزرگ مصرف وتوزیع نهاده بوده است. 

همچنین این اتحادیه در نظر دارد برای بازار رسانی محصولات کشاورزی وهمچنین قطع دست دلالان ودر چارچوب سیاست کلی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران که برحمایت از کشاورزان تاکید دارد، طرح «روستا بازار» را در دستور کار خود قرارداده و درحال اجرایی شدن است.

به گزارش ایرنا، طبق آمارها یک هزارو ۴۴۰ تعاونی تولید در سراسر کشور با هدف افزایش تولید و یکپارچه سازی اراضی و بهره برداری مناسب از منابع آب و خاک در کشور فعالیت دارند. 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی اخبار کنکور سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • بهره مندی روستای سَبزکان ریگان ازآب سالم
  • رئیس اتحادیه طلای تهران: اعتصاب طلافروش ها در واکنش به مقررات مالیاتی دولت/ بازار طلا در تهران نیمه تعطیل است
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان