Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرامرز مصطفوی روز یکشنبه در جلسه شورای کشاورزی شهرستان لاهیجان که با حضور معاونان جهاد کشاورزی و آب منطقه ای استان برگزار شد، افزود: نقش این دو دستگاه در ایجاد زیرساخت های لازم از جمله پروژه پوشش بتنی کانال انتقال آب،  لایروبی رودخانه و برقی کردن ایستگاه های گازوییلی پمپاژ برای احیا و توسعه اقتصادی و افزایش سرانه درآمد کشاورزان این شهرستان بسیار حیاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تقدیر از تلاش های انجام شده توسط آب منطقه ای و جهاد کشاورزی در این زمینه تصریح کرد: مدیریت شهرستان لاهیجان آماده است همپای تلاش این دستگاه ها برای جذب اعتبارات ملی و اختصاص هزینه های شهرستان از محل بودجه این منطقه و کمیته برنامه ریزی اقدام کند.

 وی ادامه داد : در این راستا از نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل نیز خواسته ایم برای افزایش سهم شهرستان متناسب با ظرفیت ها و نیازها  از بودجه سال آتی رایزنی لازم را انجام دهند.

معاون فرماندار لاهیجان در ادامه با اشاره به وجود ۵۳ ایستگاه پمپاژ آب گازوئیل سوز در سطح شهرستان تاکید کرد : اعتبار لازم برای برقی کردن ۵ ایستگاه از محل اعتبارات شهرستان در سال اینده لحاظ خواهد شد و انتظار است آب منطقه ای و جهاد کشاورزی برای برقی کردن مابقی ایستگاه به منظور جذب اعتبار مورد نیاز اقدام لازم انجام دهد.

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی گیلان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت اجرای طرح توسعه تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری گفت: هم اکنون از ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری در استان ۸۶ هزار هکتار معادل ۳۶ درصد نوسازی شده که در این میان شهرستان لاهیجان با عملکرد ۶۸ درصدی رتبه اول استان را داراست.

دکتر شاه نظری با اشاره به اینکه این طرح از سال ۱۳۷۴ آغاز شده است، تصریح کرد : اجرای این طرح با فراز و فرودهای زیادی مواجه شده است و امروز از نظر دانش فنی و آمادگی ۱۰۰ پیمانکار استان، سالانه توانایی اجرای طرح در ۱۰ هزار هکتار از این اراضی در صورت تخصیص اعتبار وجود دارد.

وی افزایش ۱۰ برابر نوسانات قیمتی هزینه های پیمانکاری را چالش جدی تحقق برنامه های زیرساختی در حوزه جهاد کشاورزی استان اعلام کرد.

معاون جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: در حوزه انتقال آب با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و پیش بینی اعتبارات از صندوق ذخیره توسعه ملی با اقدام دولت هیچ مشکل اعتباری وجود ندارد و امسال نیز اعتبارات مناسبی برای این منظور اعلام شده است.

وی با اشاره به مساعدت شرکت آب منطقه ای در کارگروه ماده ۱۱ که فصل خطاب موضوعات بین دو وزارت جهاد و کشاوزی و وزارت نیرو در حوزه آب است خواستار استمرار این همکاری برای رفع موانع در اجرای پروژه های این حوزه در جهاد کشاورزی شد.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای گیلان نیز در این جلسه با اشاره به معضل تصرف حریم رودخانه و دریا و جنگل در استان گفت: به زودی اطلاعات کامل تصویربرداری پهبادی و پایش آن در خصوص محدودهای حریم رودخانه ها و آب بندان و تالاب های استان به دستگاه های ذیربط و تصمیم گیر برای تعیین تکلیف پرونده ها و درخواست شهروندان تحویل خواهد شد که می تواند باعث سرعت عمل در پاسخگویی به نیازهای مراجعان گردد.

مرتضی میرزایی با اشاره به نگرانی برای مزارع خارج از شبکه در شهرهایی همچون  تالش و رضوانشهر در غرب استان و شهرستان هایی در شرق گیلان خاطرنشان کرد: تلاش می کنیم از طریق رودخانه های محلی آبیاری کنیم.

وی با اشاره به ۱۹ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده در طی سال جاری و سال ۹۸ در حوزه آب بندان های شهرستان لاهیجان ابراز امیدواری کرد : ۴۲۰ هکتار از آب بندان های شهرستان با تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه استان تا پایان سال بهسازی شود.

شهرستان لاهیجان با جمعیت ۱۶۷ هزار نفری بر اساس سرشماری آمار سال ۱۳۹۵ در ۴۰ کیلومتری رشت مرکز استان گیلان و شمال شرقی این استان شمالی قرار دارد که یکی از قطب های مهم تولید برنج، چای، عسل و ابریشم استان و کشور است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی لاهیجان شرکت آب منطقه ای گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی لاهیجان وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی لاهیجان شرکت آب منطقه ای گیلان اخبار کنکور شهرستان لاهیجان جهاد کشاورزی آب منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۷۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است

ایسنا/مازندران مدیر جهادکشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه رویکرد جهاد کشاورزی، مصرف بهینه سم، کود و کاهش آلاینده‌های زیست محیطی و تولید محصول سالم و ارگانیک است، اظهار کرد: مبارزه با آفات به روش ارگانیک در کشاورزی مبتنی بر فناوری‌های روز دنیا است و بسیار فناوری پیشرفته‌ای دارد.

محمد هادی زاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه برخی افراد کشاورزی ارگانیک را بسیار سنتی و غیرمدرن می‌دانند، افزود: اساس کار در تولیدات کشاورزی باید تامین سلامت مردم بواسطه مصرف فرآورده‌های غذایی سالم باشد. اساس و فلسفه مبارزه با آفات در مجموعه جهاد کشاورزی، استفاده از شیوه‌های مکانیکی و تلفیقی است و اگر این روش‌ها پاسخگو نبود، روش‌های شیمیایی چاره کار است.

هادی زاده با اعلام اینکه ۱۶۵ تن قارچ خوراکی دکمه‌ای در محمودآباد تولید شده است، اظهار کرد: سطح پرورش قارچ خوراکی این شهرستان  ۶۷۰۰ مترمربع بوده و تعداد بهره‌برداران ۱۵ نفر هستند.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خاطرنشان کرد: قارچ یکی از سالم‌ترین مواد غذایی است که می‌تواند در ترکیب رژیم غذایی مبتلایان به دیابت قرار گیرد.

این مسئول تصریح کرد: برای کشت زراعی جدید در سال جاری ۲ هزار و ۳۷ تن انواع کود شیمیایی شامل ۱۲۵۵ تن ازت، ۳۵۷ تن فسفات و ۴۲۵ تن پتاس برای بخش کشاورزی محمودآباد تامین و بین کشاورزان متقاضی این شهرستان توزیع شد.

هادی زاده با اظهار اینکه هزینه‌های انجام شده برای تغذیه گیاه در برابر افزایش محصولی که به دست می‌آید، به صرفه است، گفت: برای کشت محصولات کشاورزی در سال زراعی جدید، انواع کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان توسط کارگزاران خریداری شده و در فروشگاه‌های عرضه کود شیمیایی موجود است.

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه از محل تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی در سال گذشته، مبلغ ۱۰۷ میلیارد و ۶۹۴ میلیون ریال به شهرستان محمودآباد تخصیص یافته است، اظهار کرد: متقاضیان برای خرید ۱۰۶ دستگاه تیلر و ۳۵ دستگاه نشاکار ۴ و ۶ ردیفه به بانک معرفی شدند.

وی ذکر کرد : امسال از محل خط اعتباری فاز ۱۱ مکانیزاسیون کشاورزی، تسهیلات با سود ۲۳ درصد و سهم آورده ۲۰ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت ارگانیک رویکرد جهاد کشاورزی مازندران است
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • امحاء۲۰۰ کیلوگرم گوشت منجمد فاسد در آمل