Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، روح‌الله علیخان گرگانی درباره آغاز ثبت نام دانشجویان ورودی بهمن 1399 دانشگاه عالی علمی کاربردی شهرداری اظهار داشت: ثبت نام از دانشجویان ورودی بهمن ماه از از 16 دی در 4 مرکز علمی کاربردی شهرداری تهران آغاز شده و تا پایان روز سه شنبه نیز ادامه خواهد داشت. 

وی با اشاره به جذب دانشجو در 33 رشته تحصیلی گفت: این رشته ها به صورت تخصصی در حوزه های «امور اجتماعی و فرهنگی»، «آتش نشانی، ایمنی و خدمات شهری»، «حمل و نقل و ترافیک» و «فناوری، نوسازی و شهر هوشمند» در مراکز 4گانه موسسه، به آموزش و تربیت دانشجو می پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل موسسه آموزش عالی علمی کاربردی شهرداری تهران در خصوص رشته های 9گانه حوزه اجتماعی و فرهنگی اذعان داشت: در مقطع کاردانی حرفه ای (برای دارندگان مدرک دیپلم) 5 رشته شامل «گردشگری»، «امور محله»، «تکنولوژی آموزشی»، «تربیت مربی آموزش های شهروندی»، «مددکاری اجتماعی- اورژانس اجتماعی» و همچنین در مقطع کارشناسی (برای دارندگان مدرک کاردانی) نیز 4 رشته «مدیریت محله»، «مدیریت آموزش های شهروندی»، «مدیریت امور فرهنگی-ارزیابی فرهنگی» و «مددکاری اجتماعی- مرکز اورژانس اجتماعی» در مرکز آموزش علمی کاربردی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در نظر گرفته شده است. 

گرگانی، با اعلام جذب دانشجو در 11 رشته تخصصی مرکز آموزش علمی کاربردی آتش نشانی، ایمنی و خدمات شهری گفت: رشته های «ایمنی، حفاظت تصرفات ساختمانی»، «ایمنی کار و حفاظت فنی»، «امداد و نجات شهری»، «اطفای حریق شهری» و «امداد و سوانح» در مقطع کاردانی حرفه ای (برای دارندگان مدرک دیپلم) تدریس می شود. 

وی ادامه داد: همچنین در مقطع کارشناسی (برای دارندگان مدرک کاردانی) مرکز آموزش علمی کاربردی آتش نشانی، ایمنی و خدمات شهری نیز رشته های «ایمنی و سلامت محیط زیست و صنایع (HSE)»، «مدیریت فرماندهی عملیات در حریق و حوادث»، «حفاظت و پیشگیری از حریق و حوادث»، «مدیریت عملیات امداد و نجات»، «مدیریت امداد سوانح طبیعی» و «مدیریت امداد در اماکن»، دانشجو پذیرش می کنند. 

مدیرعامل موسسه آموزش عالی علمی کاربردی شهرداری تهران با اعلام 10 رشته تخصصی در حوزه حمل و نقل و ترافیک خاطرنشان ساخت: در مقطع کاردانی حرفه ای مرکز آموزش علمی کاربردی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران رشته هایی چون «آسانسور و پله برقی»، «ایمنی مترو»، «برق مترو»، «راهبری لوکوموتیو»، «امداد ریلی مترو»، «مکانیک مترو»، «بهره برداری راه آهن» و «عمران-خط و ابنیه مترو»، درنظر گرفته شده و در مقطع کارشناسی نیز دو رشته «برق مترو» و «مکانیک مترو» تدریس خواهد شد. 

وی، «فناوری اطلاعات- خدمات الکترونیک شهر» و «عمران-نگهداری و مرمت» را از جمله رشته های مقطع کاردانی حرفه ای مرکز آموزش علمی کاربردی فناوری، نوسازی و شهر هوشمند شهرداری تهران برشمرد و افزود: در مقطع کارشناسی این مرکز نیز رشته تخصصی «معماری-طراحی و نوسازی بافت فرسوده» به جذب و آموزش دانشجو می‌پردازد. 

بنا بر اعلام مدیرعامل موسسه آموزش عالی علمی کاربردی شهرداری تهران، ارائه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام شامل اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه، اصل و کپی کارت ملی (پشت و رو)، کارت پایان خدمت (برای آقایان)، اصل یا گواهی دیپلم برای مقطع کاردانی و اصل یا گواهی کاردانی برای مقطع کارشناسی الزامی است. 

گرگانی با تاکید بر رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در فرایند ثبت نام مراکز آموزشی گفت: متقاضیان تا پایان وقت اداری روز سه شنبه 23 دی ماه سال جاری می توانند با دردست داشتن مدارک لازم، به مراکز آموزش علمی کاربردی شهرداری تهران مراجعه و در رشته های مورد علاقه خود ثبت نام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ثبت نام علمی کاربردی شهرداری تهران عالی علمی کاربردی شهرداری مرکز آموزش علمی کاربردی مقطع کاردانی حرفه ای برای دارندگان مدرک مقطع کارشناسی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۷۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکصد و دومین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر کشت‌کار قائم مقام رییس و معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه دوره ‌های کوتاه مدت و کمیته تعیین شهریه دانشگاه برگزار شد.

علیرضا خیابانی سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه و دبیر کارگروه با اعلام این خبر به تشریح اهداف دوره پسیو فیبر نوری به عنوان یکی از دوره ‌های کاربردی مهم و مصوب این جلسه از کارگروه پرداخت و اظهار داشت: هدف از اجرای این دوره، آموزش کامل عملیات کامل کابل‌ کشی، مفصل‌ بندی، تست و راه ‌اندازی فیبر نوری است و شایستگی ‌هایی که مهارت‌ جویان با شرکت در این دوره کسب می‌ کنند شامل آشنایی با تجهیزات پسیو فیبر نوری، مراحل کار با دستگاه فیوژن و انجام عملیات فیوژن زنی و تست و اندازه ‌گیری میزان افت خطوط فیبر نوری و آشنایی با کارکرد قلم نوری و تجهیزات پسیو است و این دوره برای اولین بار تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان زنجان برگزار می شود.

سرپرست دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: علاوه بر این دوره، ‌مجوز دوره‌ های دیگری نظیر مدیریت منابع انسانی، تحلیل رفتار کارکنان با مدل دیسک، تولید گیاهان آپارتمانی و متصدی کافی شاپ صادر شده که علاق‌مندان می‌توانند برای اطلاع از جزئیات و کسب اطلاعات بیشتر به پرتال دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی https://sto.uast.ac.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6096890

دیگر خبرها

  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت