Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات از کشف ۲۲ تن کود شیمیایی تقلبی در این شهرستان خبر داد.

هادی ساربان افزود: براساس گزارش مردمی و بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی  شهرستان مه ولات و آزمایشهای انجام شده از نمونه کودهای فسفره و پتاسه با نشان شرکت خدمات حمایتی کشاورزی و عدم انطباق آنالیز این کودها با مقادیر استاندارد آنها تقلبی تشخیص داده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در این راستا جلسه‌ای با حضور مدیر جهاد کشاورزی، معاون فنی و رییس اداره تولیدات گیاهی  و مسوول حراست شرکت خدمات حمایتی کشاورزی در محل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات گفت: عوامل توزیع و فروش کودهای تقلبی با نشان خدمات حمایتی کشاورزی به مراجع قانونی و قضایی معرفی شده‌اند و از تمامی کشاورزان درخواست می شود تا برای جلوگیری از هرگونه سوء استفاده احتمالی، کود مورد نیاز خود را تنها از عوامل توزیع مجاز کود در شهرستان تهیه کنند.

ساربان افزود: کشاورزان باید این کودها را با حواله از عاملان مجاز دریافت کنند و سایر کودهای فروش آزاد باید شماره ثبت کودی داشته باشند و از طریق سامانه ۳۰۰۰۶۴۶۴۲۴ شماره ثبت کودی پیامک و اطلاعات کود ارسال شود.

شهرستان مه ولات بزرگترین شهرستان باغی استان خراسان رضوی است که مقام نخست سطح کشت و تولید ۲ محصول پسته و انار و عنوان پنجم سطح زیر کشت و تولید زعفران را در استان به خود اختصاص داده است وحدود ۹۷ درصد اشتغال این شهرستان وابسته به بخش کشاورزی است.

فیض آباد، مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مه ولات در ۲۰۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

برچسب ها: مدیر جهاد کشاورزی مه ولات ، هادی ساربان ، کود شیمیایی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Led

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کود شیمیایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مه ولات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۷۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: پرورش شتر، ظرفیت مغفول در این شهرستان است.

سعید خسروجردی در حاشیه بررسی مکان‌یابی مجتمع شترداری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: شهرستان داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر ظرفیت بسیار مناسبی برای شترداران است.

وی از وجود ۱۷۰۰ نفر شتر در این منطقه خبر داد و افزود: با توجه به پتانسیل‌های موجود قطعاً امکان افزایش جمعیت شتر در این منطقه وجود دارد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گسترش صنعت شترداری در داورزن را نیازمند همکاری دستگاه‌های مرتبط دانست و تصریح کرد: شهرستان داورزن با ۱۷۰۰ نفر شتر از جایگاه قابل قبولی در خراسان رضوی برخوردار است.

وی گفت: با توجه به خشکسالی‌های سال‌های اخیر و کاهش بارش‌ها پرورش شتر در بین دام‌های پرواری دیگر سبک و سنگین دام به‌صرفه‌تری است.

خسروجردی با بیان اینکه امکان تهیه علوفه از منابعی چون ظرفیت علوفه‌ای خارشتر و نیز امکان چرا در بیابان‌ها برای این دام‌ها فراهم است، اظهار کرد: شهرستان داورزن به دلیل واقع شدن در حاشیه کویر برای شترداری بسیار مناسب است. 

وی افزود: تحقیقات علمی نشان داده شیر شتر دارای ارزش غذایی بسیاری بوده که می‌تواند فراورده‌های زیادی از آن تولید و با استفاده از همین پتانسیل ثروت ایجاد کرد.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن در پایان ایجاد مجتمع شترداری برای ساماندهی شترداران منطقه را یک امر ضروری دانست و گفت: تولیدات صنعت پرورش شتر که می‌تواند سرچشمه درآمدهایی شود که ماده اولیه آن شیر و پشم و کود شتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • برداشت کلزا در بهبهان
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • آغاز برداشت چغندرقند از مزارع دزفول
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • برداشت چغندر قند در دزفول
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • شکسته شدن رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری‌های شهرستان زاوه