Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن صابری مقدم روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران خاطرنشان کرد: مرحله چهارم فروش سهام این شرکت، از فردا (۲۲ دی) شروع می‌شود و تا ۲۰ اسفندماه امسال ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه در مرحله سوم فروش سهام این شرکت تعداد ۲۳ هزار سهم فروخته شد، افزود: در مرحله چهارم تا تعداد ۲۰ هزار سهم به ارزش هر سهم ۲۵۰ هزار تومان به متقاضیان واگذار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متقاضیان برای خرید سهم می توانند به دفتر این شرکت تعاونی در مجتمع ناشران واقع در خیابان معلم مراجعه کنند، افزود: هر فرد دست کم پنج و حداکثر ۵۰۰ سهم می تواند خریداری کند.

صابری خاطرنشان کرد: همه سهامداران این شرکت تعاونی تا پایان سال گذشته معادل سهام خود، سود صد درصدی به صورت سهام دریافت کرده‌اند.

وی گفت: سهامداران این شرکت تعاونی از اعضای انجمن ایتام، تشکل های کارگری، اعضای بهزیستی، فرهنگیان، بنیاد شهید و کارکنان فروشگاه‌های جانبازان، استانداری، شهرداری و دیگر ادارات و قشرهای مختلف مردم قم هستند.

وی افزود: شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان قم حدود ۱۰ درصد عضویت کشوری را داراست که نشاندهنده اعتماد مردم قم به این شرکت است که امسال به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و فعال‌ترین تعاونی‌های توسعه و عمران کشور مفتخر به کسب عنوان «تعاونی برتر ملی» شد.

صابری گفت: علاوه بر بهره‌برداری از کشتارگاه «طیب گوشت پارسا نوین ایران» در سال جاری؛ اجرای طرح‌های ساماندهی زایران عراقی، ایجاد برند حلال و محصولات وابسته، کارگزاری بلوار پیامبر اعظم(ص) و منطقه نمونه گردشگری کهک از دیگر برنامه‌های این شرکت است.

وی ادامه داد: انجام قرارداد کارگزاری بلوک NE۳۴ در بلوار پیامبر اعظم(ص) در شهر قم مهم‌ترین طرحی بود که برای نخستین بار توسط این شرکت تعاونی اجرا شد و از سال ۱۳۹۴ مطالعات خود را آغاز کرد و در اسفند ۱۳۹۶ پیشنهاد سرمایه‌گذار معرفی شده، به تصویب شورای اسلامی شهر قم رسید.

وی افزود: این شرکت تعاونی، در راستای ایجاد «برند غذای حلال» موفق به اخذ موافقت و دستور استاندار قم شده و قبلا نیز تفاهمنامه‌ایی بین استانداری قم و ایالت «گانسو» و شهر «لین‌شیا» کشور چین در خصوص غذای حلال منعقد شده است.

صابری با اشاره به سفر زایران کشورهای اسلامی از جمله عراق به قم گفت:در زمینه خدمات‌دهی و ساماندهی به این زایران و نیز گردشگری سلامت و تحصیل دانشجویان غیرایرانی برنامه‌ریزی‌های خاصی صورت گرفته است.

وی همچنین به طرح منطقه نمونه گردشگری کهک اشاره و بیان کرد: این طرح در نزدیکی شهر کهک انجام خواهد شد تا خدمات‌دهی مناسب در زمینه گردشگری به مردم ارایه شود که جزو طرح های اصلی این شرکت است.

رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان قم، با بیان اینکه بیشتر شرکت های تعاونی تک‌منظوره هستند، گفت: چندمنظوره بودن این شرکت تعاونی و فعالیت در حوزه های گوناگون از جمله ویژگی های آن است.

وی گفت: توسعه سهم بخش تعاونی و مشارکت مردمی در انجام فعالیت‌های اقتصادی مشروع، کسب سود برای سهامداران و برقراری عدالت اجتماعی از طریق توزیع متعادل درآمدها در شهرستان، ماموریت این شرکت تعاونی است.

آغاز به کار آزمایشی مجتمع کشتارگاه صنعتی دام قم

مدیرعامل شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان قم نیز گفت: مجتمع کشتارگاه صنعتی دام قم با نام «طیب گوشت پارسا نوین ایران» به صورت آزمایشی فعالیت خود را شروع کرده است و تا پایان امسال به صورت رسمی به بهره برداری می رسد.

سید ضیاءالدین ضیایی افزود: این مجتمع در ابتدای محور قم ـ جعفریه و در مساحت ۲۰ هکتار و با هزینه‌ای حدود ۳۲ میلیارد تومان ساخته شده و در حال حاضر به منظور رفع نقص های احتمالی، به صورت آزمایشی شروع به کار کرده است. 

وی ظرفیت کشتار این مجتمع را در یک نوبت کاری، یک هزار راس دام سبک و ۱۵۰ راس دام سنگین اعلام و خاطرنشان کرد: امکان افزایش تا سه برابر این ظرفیت نیز وجود دارد.

مدیرعامل شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان قم اظهار داشت: سالن بسته بندی گوشت و آلایش‌های دامی، واحد تبدیل ضایعات به خوراک دام و سردخانه از دیگر امکانات این مجتمع است.  

وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: موضوع «تعاون»؛ یک مساله مهم برای بهبود امور و کاهش محدودیت ها و مشکلات و ضمانت‌دهنده دوام و تعالی انسان ها مورد توجه و یک راه اساسی برای رسیدن به رفاه، عدالت اجتماعی و توسعه کشور است.

ضیایی با بیان اینکه در برنامه پنجم توسعه به این مساله توجه ویژه ای شده بود، خاطرنشان کرد: در برنامه ششم نیز پیگیری های لازم در حال انجام است.

وی افزود: مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۸۹ قانون ایجاد شرکت های تعاونی توسعه و عمران شهرستان های کشور را مصوب کرد و توسط شورای نگهبان نیز به تایید رسید و در نهایت در سال ۱۳۹۱ اساسنامه متحدالشکل برای این شرکت ها در کل کشور به تصویب هیات وزیران رسید.

وی با بیان اینکه هر شهرستان فقط یک شرکت از این تعاونی می تواند داشته باشد و دست کم باید نیم درصد جمعیت آن شهرستان عضو شرکت تعاونی باشند، اعلام کرد: تاکنون در ۱۰۵ شهرستان از ۲۷ استان کشور «شرکت تعاونی توسعه و عمران» تاسیس شده است و این شرکت های تعاونی در سراسر کشور حدود ۱۱۰ هزار عضو دارند.

مدیرعامل شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان قم افزود: این شرکت های تعاونی بیش از ۱۶ هزار تَن اشتغالزایی در کل کشور داشته اند و یک سرمایه ثبتی حدود ۷۲ میلیارد تومان در ۲۷ استان کشور تشکیل شده است.  

وی هدف از تشکل این شرکت ها را؛ تسریع در رشد و توسعه شهرستان ها، هدایت منابع مردمی به بخش های تولیدی و توزیعی و خدماتی و نیز بسترسازی برای ورود بخش های تعاونی و خصوصی به فعالیت های اقتصادی دانست. 

«در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۲۸ آذر ۱۳۸۹ تصویب قانون تاسیس  شرکت‌های توسعه و عمران شهرستانی مشتمل‌ بر ۱۵ ماده و ۹ تبصره به تصویب رسید و در تاریخ ۱۵ دی همان سال به تایید شورای نگهبان نیز رسید؛ هیات وزیران در جلسه مورخ ۲۶ شهریور ۱۳۹۱ بنا به پیشنهاد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و به استناد ماده ۱۴ قانون تاسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی مصوب ۱۳۸۹ اساسنامه شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستان را تصویب و ابلاغ کرد.»

«علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره فعالیت‌های شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان قم می‌توانند به تارنمای آن به نشانی اینترنتی https://ttoqom.ir مراجعه کنند.»     

 مجتمع کشتارگاه صنعتی دام قم با نام «طیب گوشت پارسا نوین ایران»

         

مجتمع کشتارگاه صنعتی دام قم با نام «طیب گوشت پارسا نوین ایران»

برچسب‌ها قم تعاونی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم تعاونی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی قم تعاونی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی اخبار کنکور شرکت های تعاونی شرکت تعاونی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۸۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد
  • انعقاد قرارداد ساخت ۳ هزار مسکن در شهر امیرکبیر
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • هزینه مسکن ملی پرند متری ۱۰ میلیون تومان برآورد می شود
  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند