Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در شهرستان بابل، ذوالفقار تقوی شامگاه امروز در جلسه هم‌اندیشی تشکیل مجمع سلامت پایگاه انتقال خون مازندران در راستای گرامیداشت چهلمین روز درگذشت مرحوم مهندس طیبی بنیانگذار پایگاه انتقال خون بابل، اظهار کرد: سلامت بالاترین نعمت و خدمت در حوزه سلامت با ارزشترین خدمت است.

وی با قدردانی از حجت‌الاسلام حسن روحانی امام جمعه بابل که ایده تشکیل مجمع خیران سلامت پایگاه انتقال خون مازندران را در راستای خدمت به مردم عنوان و سبب استارت این امر خیر شد، افزود: جامعه فعلی بیش از گذشته نیازمند فعالیت خیران سلامت در پایگاه‌های انتقال خون است و در شرایط کنونی مظلومیت پایگاه‌های انتقال خون بیشتر درک می‌شود و هنوز جایگاه اصلی خود را تبیین نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل انتقال خون مازندران با اشاره به اینکه خون اخذ شده از مردم تبدیل به داروهای نایابی می‌شود که اگر از خارج وارد می‌شد متحمل هزینه هنگفتی بودیم، تصریح کرد: 48 مرکز درمانی مازندران که هشت مرکز درمانی در بابل فعالیت دارد از خدمات پایگاه‌های انتقال خون مازندران در خدمت به بیماران بهره مند هستند.

تقوی با بیان اینکه مازندران با 14 هزار بیمار خاص آمار بالایی در کشور را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: حداکثر طول نگهداری خون و فراورده‌های آن یک ماه است که امیدواریم اهدا کنندگان به طور مستمر اقدام به اهدا خون کنند.

این مسؤول یادآور شد: مازندران در سال 98 حدود 129 هزار و 168 واحد خون اهدایی داشت که جان بسیاری از بیماران را نجات داد.

تقوی با اشاره به اینکه پایگاه انتقال خون تنها دستگاهی است که دورکاری شامل آن نمی‌شود، گفت: در 11 پایگاه انتقال خون مازندران با تلاش همکاران700 پلاسمای بهبود یافته کوید 19 داشتیم که امیدواریم افراد بهبود یافته از کوید بعد از یک ماه از بهبودی برای اهدا پلاسما به مراکز انتقال خون
مراجعه کنند.

وی افزود: تمام تجهیزات و دستگاه‌های پایگاه انتقال خون از قیمت بالایی برخوردار بوده و دولت قادر به تامین هزینه برای بهسازی و نوسازی آن به سبب اینکه جایگاه آن تبیین نشده نیست.

وی ادامه داد: پایگاه انتقال خون بابل مجهز به سه دستگاه نایگل است که سومین دستگاه با شروع کرونا تجهیز شد که تمام نیازهای مراکز درمانی به فرآوردههای پلاسما برای بیماران مرتفع شد.
تقوی یادآور شد: در ماه اخیر نیاز ما 670 واحد بود که برآورده شد که این آمار قابل قبول در سطح کشور است.

وی گفت: برای بروزکردن تجهیزات پایگاههای انتقال خون مازندران 20 میلیارد برآورد مالی نیاز است، ولی با استمرار در اهدا می‌توانیم اولویت‌ها را مشخص و تجهیزات را به روز می کنیم تا مشکلی نداشته باشیم.

*ضرورت تشکیل مجمع خیرین برای پایگاه انتقال خون

امام جمعه بابل نیز با تسلیت شهادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم طیبی بینیانگذار پایگاه انتقال خون بابل، اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی کشور و نیاز مبرم به تامین خون نقش پایگاه‌های انتقال خون بسیار حساس تر شده است.

حجت‎الاسلام حسن روحانی با اشاره به ضرورت تشکیل مجمع خیرین پایگاه انتقال خون برای استمرار و تداوم خدمات این مرکز در راستای خدمات‌دهی بیشتر، تصریح کرد: وجود سازمان انتقال خون با وجود تعداد بیماران مختلف و خاص در سطح استان و بابل که نیازمند خون و فرآورده‌های خونی هستند بسیار حیاتی است.
امام جمعه بابل تصریح کرد: گرچه انتقال خون تاکنون به نحو احسن به وظایف خود عمل کرده است اما برای توانمندی و ارائه خدمات بیشتر نیازمند توجه و پشتیبانی بیشتر از سوی دستگاه‌های ذیربط است.

روحانی با قدردانی از دوراندیشی مرحوم طیبی و خدمات ماندگاری که برای مردم به یادگار گذاشته است، خاطرنشان کرد: برای داشتن مجمع خیران سلامت انتقال خون نیازمند فراخوان عمومی برای جذب خیران در این حوزه هستیم تا با شناسایی افراد خیر و پیگیری مجددانه شاهد مجمع فعال باشیم.

*بابل دارای 1271 تخت بیمارستانی فعال است

رئیس پایگاه انتقال خون بابل نیز اظهار کرد: پایگاه انتقال خون بابل در سال 76 در زمینی به مساحت هزار و 500 متر و با دو هزار متر زیربنا در دو طبقه بنا شده است که با 35 پرسنل مشغول خدمات دهی به هشت مرکز درمانی بابل دو مرکز بابلسر و دو مرکز مازندران است.

سیداسدالله ترابی با اشاره به اینکه پایگاه انتقال خون بابل دارای هزار و271 تخت بیمارستانی فعال است، افزود: در سال 77 چیزی حدود هشت هزار واحد، سال 97 بیش از 32 هزار واحد، سال 98 بیش از 38 هزار واحد و در 9 ماه نخست سال جاری 27 هزار واحد خونگیری داشتیم که در مجموع 180 هزار واحد خون و فراورده خونی بین مراکز درمانی توزیع شد.

رئیس پایگاه انتقال خون بابل کمبود بودجه دولتی، فرسودگی تعدادی از دستگاه‌ها و تجهیزات و لزوم بهسازی و نوسازی آن را از مشکلات جدی پایگاه برشمرد و تصریح کرد: از مرحوم طیبی بنیانگذار  پایگاه انتقال خون بابل، خانواده طبری برای اهدا زمین انتقال خون و دیگر خیرانی که نقش مهمی داشتند تقدیر کرد.
انتهای پیام/86040/غ

منبع: فارس

کلیدواژه: تقوی بابل مدیرکل انتقال خون مازندران پایگاه های انتقال خون انتقال خون مازندران تشکیل مجمع هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۸۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از این حجم ۷۱ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به فرآورده‌های نفتی بوده است.

به گزارش خبرنگار شانا،‌ ارسلان رحیمی بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشستی با نمایندگان رسانه‌های خبری، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در کشور منتقل شده است که این مقدار با رشد ۳.۷ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسید.

وی همچنین از انتقال بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: پارسال به ۱۹ نیروگاه کشور سوخت مایع تحویل شده است که امیدواریم با اتصال نیروگاه‌های جدید ازجمله علی‌آباد، این تعداد افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد: با تزریق روان‌کننده در خط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی طی سال ۱۴۰۲، حجم انتقال افزایش یافته است که درنتیجه نیاز به استفاده از روان‌کننده با بهره‌برداری از خطوط لوله جدید کاهش خواهد یافت.

افزایش نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده

رحیمی تصریح کرد: با بهره‌برداری از چهار خط لوله جدید انتقال شامل خط انتقال ۴۴۹ کیلومتری بندرعباس - سیرجان - رفسنجان، ۱۲۵ کیلومتری نظامیه به اهواز، ۹۹ کیلومتری یزد - نائین و ۲۲۰ کیلومتری تبریز - خوی - ارومیه در سال ۱۴۰۳ نزدیک به یک هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور افزوده خواهد شد. هم‌اکنون حدود ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در کشور وجود دارد که این متراژ با اضافه‌شدن خطوط جدید به ۱۵ هزار کیلومتر خواهد رسید.

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری با انتقال مواد نفتی با خطوط لوله

وی با مقایسه هزینه انتقال نفت خام و فرآورده با خط لوله نسبت به جابه‌جایی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: برای انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر مواد نفتی در سال ۱۴۰۲ به ۵.۵ میلیون سفر نفتکش با میانگین طی مسافت هزار و ۲۰۰ کیلومتر رفت و برگشت نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: برای این حجم از تردد نفتکش‌های جاده‌پیما درمجموع به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر گازوئیل نیاز است که در صورت انتقال با خطوط لوله، با احتساب مصرف حدود ۸۰۰ میلیون لیتر از رقم یادشده به‌منظور انجام عملیات انتقال، بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر سوخت (معادل بیش از یک میلیارد دلار) صرفه‌جویی می‌شود. جلوگیری‌ از مخاطره‌های زیست‌محیطی و آسیب‌های جانی از دیگر مزایای استفاده از خطوط لوله انتقال به‌جای نفتکش‌هاست.

روند کاهشی حجم سرقت از خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی

رحیمی درباره سرقت از خطوط لوله در سال ۱۴۰۲ گفت: آسیب‌های وارده ناشی از سرقت در خطوط لوله انتقال به جان افراد و محیط‌زیست بسیار زیاد است که تلاش می‌کنیم این موارد را با استفاده از فناوری و ماشین مهار کنیم.

وی افزود: موارد سرقتی گزارش‌شده در سال ۱۴۰۲ از ۴۷ به ۴۱ رسید که در ۳۵ مورد از این سرقت‌ها برداشت رخ داده است؛ حجم برداشت نفت و فرآورده‌های نفتی از خطوط بسیار جزئی بوده و رو به کاهش است، درعین‌حال تلاش می‌کنیم با استفاده از تجهیزات روزآمد این موارد را به صفر برسانیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همچنین از واگذاری عملیات بهره‌برداری خط لوله گوره - جاسک به شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: هدف اولیه این خط لوله صادرات است که در حوزه کاری ما نیست و همکاران ما به‌عنوان پایشگر در این پروژه حضور داشتند؛ همچنین این پروژه یک خط لوله انشعابی برای تأمین خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس خواهد داشت.

این خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • آزاد سازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی شهرستان بابل
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • انتقال خون فارغ از گروه خونی ممکن می‌شود
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد