Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید علی موسوی روز یکشنبه در جلسه تخصصی کارگروه اجتماعی و فرهنگی شهرستان مراغه اظهار داشت: در حوزه فرهنگی و اجتماعی نتوانستیم تاثیرگذار باشیم و در حال حاضر دغدغه فرهنگی در مراغه به مهمترین دغدغه شهرستان تبدیل شده است.

وی گفت: نبود اعتقاد به مسایل و بی تفاوتی نسبت به موضوعات مختلف جامعه موجب ضعف در حوزه فرهنگی اجتماعی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



موسوی خاطرنشان کرد: فقر، اعتیاد، طلاق، همسر آزاری و بسیاری از جرایم تازه که با گسترش فضای مجازی در جامعه به وجود آمده است نشانه کم کاری دستگاه های متولی و در برخی موارد خود مردم است.

وی اضافه کرد: دستگاه های متولی و سازمان های مردم نهاد باید با استفاده از ابزارها و ظرفیت های مختلف نسبت به آماده سازی مردم تلاش کنند و به تشکیل جلسه و صورتجلسه بسنده نکنند.

فرماندار مراغه نقش سازمان های مردم نهاد را در این راستا مهم دانست و گفت: سازمان های مردم نهاد در این زمینه می توانند اصلی ترین نقش را ایفا کنند و باید در کمیته های تخصصی حضور فعال داشته باشند.

موسوی تاکید کرد: باید تمامی ادارات و دستگاه های شهرستان کمیته های تخصصی فرهنگی و اجتماعی را با استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد تشکیل دهند و سپس مصوبه کمیته ها در جلسه کارگروه بررسی شود.


معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار مراغه نیز در این جلسه به مشکلات فرهنگی دانش آموزان در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر پنج درصد از دانش آموزان شهرستان به دلیل مسایل فرهنگی و اجتماعی نمی توانند از برنامه شاد استفاده کنند.

موسی شعفی گفت: فضای مجازی و برنامه شاد هم می تواند تهدیدی برای خانواده و دانش آموزان باشد و هم می تواند ظرفیتی برای آن ها باشد و باید برای آشنایی از توان متخصصان و صاحب نظران در این حوزه استفاده کنیم.

وی در ادامه سرمایه اجتماعی را حلقه مفقوده شهرستان مراغه عنوان کرد و گفت: عدم استفاده از سرمایه های فرهنگی و اجتماعی در این شهرستان کاملا مشهود بوده و باید زمینه را برای استفاده از ظرفیت آن ها فراهم سازیم.

شعفی به مشکلات فرهنگی و اجتماعی سکونتگاه های غیررسمی اشاره کرد و گفت: متمرکز شدن خدمات در داخل شهر یکی از اصلی ترین علل به وجود آمدن مشکلات فرهنگی و اجتماعی در سکونتگاه های غیررسمی و محلات حاشیه شهر است و در این راستا نیازمند توزیع عادلانه خدمات شهری هستیم.


شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی مراغه آذربایجان شرقی مراغه اخبار کنکور سازمان های مردم نهاد فرهنگی و اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۸۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات میزبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی 

به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، محسن داوری یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در برنامه استودیوی انتخابات که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، هزار و ۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات جانمایی شده‌اند که از این تعداد هزار و ۲۰ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و ۴۴ شعبه در کلات هستند.

فرماندار مشهد ضمن بیان اینکه دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باید شایسته‌تر از دور نخست برگزار شود، بیان کرد: ۱۸ هزار عوامل اجرایی، انتظامی و نظارتی در این مرحله از انتخابات فعال خواهند بود.

وی در همین رابطه افزود: تبلیغات نامزدها شروع شده و تا ساعت ۸ صبح ۲۰ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

داوری خاطرنشان کرد: حوزه انتخابیه مشهد و بخش رضویه را به ۱۴ حوزه تقسیم کرده‌ایم که ۱۳ حوزه در مشهد و ۱ حوزه در بخش مرکزی و همچنین این حوزه‌ها ۲۳ منطقه دارند که ۲۰ منطقه در مشهد و ۳ منطقه در بخش مرکزی فعال خواهد بود.

فرماندار مشهد ادامه داد: هر منطقه برای رصد فعالیت شعب اخذ رای یک اتاق وضعیت دارد و در فرمانداری نیز در قالب اتاق وضعیت ۲۳ منطقه را رصد خواهیم کرد.

وی در خصوص افراد واجد شرایط رای دادن در این دور از انتخابات تشریح کرد: در این مرحله از انتخابات افرادی که طی دوره اول در حوزه انتخابیه مشهد و کلات رای داده بودند و یا در هیچ حوزه رای ندادند و یا از یازده اسفند سال گذشته تا ۲۱ اردیبهشت به سن قانونی رای دادن رسیده باشند، می‌توانند رای بدهند.

داوری گفت: اولویت ما در ارسال شعب اخذ رای سیار با مناطق جمعیتی و مکان‌های اجتماعی مثل زندان، کارخانجات و غیره خواهد بود. 

فرماندار مشهد گفت: تمام تلاش هیات اجرایی و ستاد انتخابات شهرستان بر این است که یک انتخابات سالم، باشکوه و با مشارکت بالا را برگزار کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به آماری از دور نخست انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه متبوع خود پرداخت و افزود: مشارکت مردم مشهد در دور نخست انتخابات حدود ۷ درصد نسبت به دور قبل افزایش پیدا کرد و ۱۷ درصد تعرفه بیشتری نسبت به دور قبل مصرف شد.

داوری با بیان اینکه مشهد و کلات اولین حوزه انتخابیه بود که مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت، افزود: کمترین شکایت و نارضایتی را در این حوزه انتخابیه داشتیم.

فرماندار مشهد با اشاره به اینکه از پنج نماینده مجلس در حوزه انتخابیه مشهد و کلات، یک نماینده باید در دور دوم به مجلس بروند، افزود: در دور قبل ۹۸ درصد شعب مشهد راس ساعت ۸ فعالیت ‌خود را شروع کردند.

وی بیان کرد: در روز جمعه تمامی عوامل از ۵ صبح حضور خواهند داشت و راس ساعت ۸  فرآیند انتخابات برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • کشف یک جسد با دست‌ و پای بسته در شهرستان اردل
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات میزبان دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی 
  • اجتماع دختران سنندجی به مناسبت روز دختر
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • اردیبهشت تماشایی در باغ‌های سیب مراغه
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت