Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@02:22:44 GMT

مدیریت بحران واحد در کلانشهر اهواز وجود ندارد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۳۹۸۷۳

مدیریت بحران واحد در کلانشهر اهواز وجود ندارد

عضو شورای شهر اهواز گفت: در شهرهای کوچک، مدیریت بحران واحدی وجود دارد اما در کلانشهر اهواز چنین چیزی وجود ندارد و حتی در کاربری‌های سالن‌های مدیریت بحران تغییر ایجاد شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، مهران باباپور در نشست خبری شورای شهر که امروز (۲۱ دی‌ماه) در سرسرای ساختمان شورا برگزار شد، اظهار کرد: مشکلات آب‌های سطحی و فاضلاب اهواز، چندین ساله است و سالیان سال مردم اهواز را آزار داده است و اگر اینگونه نبود، بانک جهانی در سال ۸۳ اقدام نمی‌کرد و اعتبار ۱۴۰ میلیاردی به اهواز اختصاص داده نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بعد از این مشکلات، حتی دفتر مقام معظم رهبری نیز در سال‌های ۹۴ و ۹۵ در این زمینه اقدام کرده است.   عضو شورای شهر اهواز ادامه داد: در شهرداری اهواز در ۱۰ سال گذشته به صورت میانگین سالانه دو و نیم میلیارد تومان برای دفع آب‌های سطحی اختصاص داده می‌شد اما در دوره پنجم شورای شهر، ۹۰ میلیارد تومان به این امر اختصاص داده شده است.   باباپور با اشاره به سیل فروردین‌ماه سال ۹۸، بیان کرد: سیل‌های اسفند ۹۷ و فروردین ۹۸ گریبانگیر خوزستان شد؛ مسئولان رده بالا باید در سال‌های گذشته و قبل از وقوع این حادثه، در بحث آبخیزداری اقداماتی انجام می‌دادند که متاسفانه این کارها انجام نشد و منجر به سیل شد و سه ماه درگیر بودیم.    وی عنوان کرد: پس از این سیل، جلسات مختلفی با مسئولان داشتیم تا مشکلات رفع شوند اما شورای شهر نیز برای حل برخی مشکلات در کوتاه‌مدت، کمیته آب‌های سطحی را تشکیل داد.   عضو شورای شهر اهواز با اشاره به آبگرفتگی آذرماه سال ۹۸، افزود: سال گذشته مدت ماندگاری آب در مناطق ۲، ۴ و ۶ شهرداری اهواز ۱۰ تا ۱۱ روز بود. برای کاهش خسارات و ماندگاری آب، کمیته‌ای تشکیل شده و چندین جلسه با کارشناسان و مسئولان مربوطه برگزار شده است. در نهایت، ۴۸۰ نقطه ریزشی و بحرانی در اهواز شناسایی شدند که ۵۷ نقطه فوق بحرانی به عنوان اولویت کار برای کمیته، تعیین شدند و تقسیم کار انجام شد.   وی ادامه داد: تاکنون این پروژه به پایان نرسیده است اما با اتمام این طرح نیز تنها مدت ماندگاری آب در خیابان‌ها کاهش می‌یابد و نتیجه طرح به گونه‌ای نیست که بگوییم دیگر مشکلی ایجاد نمی‌شود بلکه این اقدامات تنها مسکن هستند.   باباپور عنوان کرد: در بارش اخیر ۷۵ نقطه بحرانی دیگر در اهواز به وجود آمد که ۱۸ نقطه از این تعداد، تنها در منطقه ۸ قرار دارند.   وی گفت: در شهرهای کوچک، مدیریت بحران واحدی وجود دارد اما در کلانشهر اهواز چنین چیزی وجود ندارد و حتی در کاربری‌های سالن‌های مدیریت بحران تغییر ایجاد شده است.   عضو شورای شهر اهواز در ادامه گفت: با توجه به سال‌های طولانی خشکسالی، حل مشکل شبکه فاضلاب و دفع آب‌های سطحی اهواز اولویت شهرداری و دیگر مسئولان نبوده است و اکنون برای حل این مشکل، به عزم ملی و همراهی همه مسئولان نیاز داریم و باید این کار، در اولویت قرار بگیرد.   وی بیان کرد: وظیفه اعضای شورا این است که هر کجا کم‌کاری شده، تذکر دهند و اعضای شورای شهر بارها به شهردار اهواز تذکر داده‌اند.   باباپور با اشاره به برگزاری چندین طرح سوال از شهردار، گفت: هر طرح سوال به معنی استیضاح نیست و برخی از اعضای شورا اعتقاد دارند که شهردار طبق ظرفیتی که در دست دارد، کار کرده است.   وی با اشاره به تاخیر شهرداری در اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری آب‌های سطحی، بیان کرد: در صحن شورا، سوالات مورد نظر از شهردار پرسیده شده و وی پاسخ‌ها را ارائه داده است. در یک دوره یک ساله، سه تا چهار بار طرح سوال از شهردار انجام شد و این موارد ابزار شورای شهر هستند.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: عضو شورای شهر اهواز مدیریت بحران آب های سطحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان در جلسه شورای مدیریت بحران این شهرستان گفت: مطالعات ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری و پخش سیلاب شهرستان در دستور کار قرار گرفته و منابع طبیعی باید با کمک آب و فاضلاب، آب منطقه‌ای و مشارکت بخش صنعتی، این طرح‌ها را با هدف کنترل سیل اجرا کند.
منصور شیشه فروش عملکرد مدیریت بحران این شهرستان‌ها را در کنترل سیلاب هفته گذشته مطلوب دانست و افزود: آب منطقه‌ای شهرستان باید در خصوص ایمن سازی، اصلاح و ایجاد شیب مناسب کانال مهیار اقدام کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آمادگی برای مدیریت بارندگی و ماندآب احتمالی در اهواز
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • فردا مدارس خوزستان تعطیل شد
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • وقتی ستاد مدیریت بحران خود دچار بحران می‌شود