Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، پایگاه خبری «نورنیوز» یکشنبه شب در تحلیلی نوشت: یک سال از سانحه تلخ سقوط هواپیمای اوکراینی گذشت و جمهوری اسلامی ایران با پذیرش مسؤولیت اشتباه رخ داده، با تمام توان پیگیر امور مربوط به این حادثه برای تعیین و محاکمه مقصران و جبران خسارات وارده بود.

به موازات این مسأله اما؛ رسانه‌های معاند جمهوری اسلامی به ویژه رسانه‌های فارسی زبان خارج‌نشین برای تبدیل آن به پروژه‌ای سیاسی، در این یک سال با تولید بی‌سابقه گزارش، عکس، ویدئو، مصاحبه و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. تلاش کردند گزاره دروغ «اقدام تعمدی سپاه در سرنگون کردن هواپیمای مسافربری اوکراینی» را در سطح افکار عمومی جا بیندازند.

این تلاش با این هدف صورت گرفت که با وارد کردن فشار از سوی خانواده‌ها، افکار عمومی و فضاسازی رسانه‌ای، نهادهای بین‌المللی برای اقدام علیه ایران بسیج شوند.

این تلاش‌ها البته اتفاق جدیدی نبوده و نیست؛ چه، این‌گونه خباثت‌ها بیش از ۴۰ سال است که علیه نظام جمهوری اسلامی در جریان بوده و انتظاری غیر از این نیز وجود ندارد.

نکته اینجاست که این رسانه‌ها جهت پیشبرد اهداف پلید خود و جا انداختن این دروغ بزرگ، برای جهت‌دهی به سوگ خانواده‌ها اقدام به شعله‌ور نگه داشتن نفرتی مستمر کردند تا از این رهگذر بتوانند آنها را در خط اول مبارزه و مقابله با جمهوری اسلامی حفظ و تقویت کنند.

بسیار روشن است که هدف این رسانه‌ها حمایت از حقوق بشر و... نیست؛ چرا که روزانه ده‌ها رخداد تلخ و دردآور در جهان اتفاق می‌افتد که عامل و بانی آن کشورهایی هستند که این رسانه‌ها را پشتیبانی می‌کنند اما نه تنها توجهی به این رخدادها و بازتاب آنها نمی‌شود، بلکه اخبار آن سانسور شده و از دایره توجه افکار عمومی خارج می‌شوند.

در این رابطه؛ مدل «اطلاع‌رسانی جنایت‌کارانه» به عنوان یک سبک جدید در فعالیت‌های رسانه‌ای، همان شیوه‌ای است که این رسانه‌ها با جا انداختن یک دروغ بزرگ برای بهره‌برداری سیاسی، سوگ خانواده‌ها را با نفرتی القائی تقویت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند که روح آزرده آنان التیام یابد.

مثال این اقدام، مواجهه خانواده‌ای با فوت فرزند و یا عزیزشان در دو رخداد متفاوت است. شیوه مواجهه با موضوع از دست دادن یک عزیز در تصادفی غیر عمد با به قتل رسیدن همان عزیز از سوی یک قاتل، بدون شک بسیار متفاوت است.

اینجا همان نقطه‌ای است که رسانه‌های معاند با هدف ضربه زدن و تسویه حساب سیاسی با جمهوری اسلامی به «اطلاع‌رسانی جنایت‌کارانه» رو آورده و تلاش می‌کنند تا رخدادی را که همه شواهد و قرائن بر تصادفی بودن آن (که البته ناشی از قصور و عدم رعایت مقررات بوده) دلالت دارد، به عنوان اقدامی مشابه قتل عمد و با برنامه‌ریزی قبلی القاء کرده و جا بیندازند.

طبیعی است که ایجاد این شبهه در ذهن خانواده‌های عزاداری که عزیزان خود را در این حادثه بسیار تلخ از دست داده‌اند شاید به ایجاد نفرت و افزایش انگیزه آنان برای قرار گرفتن ناخواسته در مسیر اهداف معاندان منجر شود اما بهای آن، نابودی روح و جسم صدها نفر انسان داغ‌دیده و مصیبت کشیده است که همه اصول و معیارهای انسانی حکم می‌کند در مسیر کاهش آلام آنان گام برداشته شود.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران رسانه سانحه هوایی پرواز 752

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران رسانه سانحه هوایی جمهوری اسلامی ایران رسانه سانحه هوایی پرواز 752 اخبار کنکور جمهوری اسلامی رسانه ها خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۰۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری

به‌گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ازچهارمحال وبختیاری، محسن حسین‌میرزایی درنشست شورای اطلاع‌رسانی استان تأکید کرد: تقویت تشکل‌های مردمی از مهم‌ترین سیاست‌ها و برنامه‌های دولت سیزدهم به‌شمار می‌رود.

وی افزود: راهبُرد اصلی دولت سیزدهم استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای تحقق اهداف است و به‌همین علت از نظر کمی و کیفی به تشکل‌های مردمی توجه می‌شود.

حیدری تصریح کرد: تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در دولت سیزدهم نسبت به قبل ۵۰ درصد رشد کمی داشته و از نظر کیفی نیز نظارت‌ها بر انجام فعالیت‌های این سازمان‌ها افزایش داشته است.

حسین‌میرزایی یکی از سیاست‌های دولت سیزدهم را واگذاری امور به مردم و کمک گرفتن از آنان برای انجام بهتر کارها اعلام و تصریح کرد: در این سال‌ها مشخص شده است که هرجا از ظرفیت و مشارکت مردمی برای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری استفاده شد، کارها پویاتر پیش رفت.

وی یادآور شد: در دوره‌های گذشته سازمان‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد در یک نقطه خاص یا یک شهر و تنها در سه یا چهار بخش محدود فعالیت داشتند، در حالی‌که سیاست دولت سیزدهم افزایش فعالیت سمن‌های مردمی در بخش‌های مختلف است که این امر نیاز به اطلاع‌رسانی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی چهارمحال و بختیاری به اجرای ثبت‌نام طرح ملی نهضت مشارکت اجتماعی در استان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره و اضافه کرد: در این طرح تمامی ظرفیت و توان گروه‌های مردمی و تشکل‌های اجتماعی برای تحقق مفاد سند تحول دولت مردمی است و سازمان‌های مردم‌نهاد برای اجرای طرح ملی نهضت اجتماعی و طرح نهضت ملی مشارکت اجتماعی شناسایی می‌شود.

وی گفت: رسانه‌های گروهی در زمینه ثبت سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها) در این سامانه اطلاع‌رسانی مستمر، مرثر و کامل داشته باشند تا سمن‌های فعال در نقاط مختلف استان برای ثبت اطلاعات خود اقدام کنند.

حسین‌میرزایی به اهمیت آگاهی‌بخشی رسانه‌های گروهی اشاره و تأکید کرد: بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی مهم‌ترین شاخص رسانه‌ها به‌شمار می‌رود.

وی افزود: با توجه به نام‌گذاری شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به‌نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از رسانه‌های گروهی چهارمحال و بختیاری درخواست می‌شود تا کارهای تخصصی در زمینه تحقق این شعار در حوزه‌های مختلف زیر نظر شورای اطلاع‌رسانی استان انجام دهند.

حسین‌میرزایی تشکیل قرارگاه یا کمیته اطلاع‌رسانی در راستای شعار سال را ضروری اعلام و تصریح کرد: هم اکنون بخش‌های مختلف استان برای اجرایی کردن شعار سال در حال فعالیت هستند و بحث اطلاع‌رسانی، بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی در زمینه این فعالیت‌ها بسیار مهم است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901236

دیگر خبرها

  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • تقدیر سرلشکر سلامی بابت پوشش رسانه‌ای وعده صادق
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • تلاش آمریکا برای در اختیار گرفتن خلیج فارس محقق نمی‌شود
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست