Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی کودکان و نوزادان یمنی زیر سایه سیاست‌های دولت آمریکا در غرب آسیا از بین می‌رود. خبرگزاری میزان – کاهش کمک‌های بین المللی به موازات تداوم حمله‌های ائتلاف سعودی به سرکردگی عربستان به یمن که از سال ۲۰۱۵ آغاز شده، مرگ کودکان یمنی را تسریع کرده است.   به گزارش «واشنگتن پست»، ناتوانی پدران و مادران یمنی در پرداخت هزینه تاکسی برای رساندن کودکان و نوزادان خود به بیمارستان، را باید جدیدترین دلیل مرگ و میر کودکان و نوزادان یمنی دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  کاهش بودجه‌های حمایتی و کمک‌های مالی به گرو‌های مختلف سازمان ملل فعال در یمن و صندوق «نجات کودکان»، دلیل اصلی تسریع نرخ مرگ و میر نوزادان و کودکان یمنی شده است.   پیش از این اتفاق، هزینه سفر والدین برای درمان کودکانشان پرداخت می‌شد، اما اکنون آنها توانایی پرداخت حتی این هزینه تقریبا ۳۰ دلاری را نیز ندارند.   عمده‌ترین کاهش کمک‌ها از سوی دولت آمریکا و دیگر کشور‌های غربی با بهانه جلوگیری از دسترسی نیرو‌های یمنی به این کمک‌ها رخ داده است؛ موضوعی که بحران انسانی در یمن را که بدترین بحران انسانی جهان بود، بدتر کرده است.   کاهش پرداختی‌ها به کمتر از نیمی از تعهدات و توقف کمک‌های بشردوستانه سبب کاهش یا لغو دستکم ۱۵ برنامه از ۴۱ برنامه اصلی سازمان ملل شده اند.   پیش بینی می‌شود برنامه‌های دیگری نیز در ماه‌های آینده لغو شوند.   گروه‌های امدادی در یمن، نگران اقدام‌های غیرقابل پیش بینی «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا در روز‌های پایانی حضورش در کاخ سفید در منطقه هستند که می‌تواند بحران یمن را پیچیده‌تر کند.  بیشتر بخوانید: بحران یمن در سال ۲۰۲۰؛ درگیری بی وقفه و خطر قحطی  پنهانکاری انگلیس درباره کشتار غیرنظامیان یمنی اقدام احتمالی مذکور می‌تواند، مانع فعالیت بسیاری از سازمان‌های امدادی در یمن شود و تلاش برای کمک به میلیون‌ها یمنی را بیش از گذشته تضعیف کند.   براساس هشدار اخیر «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل، در صورت عدم اقدام فوری، میلیون‌ها نفر در یمن جان خود را از دست خواهند داد.   رییس دفتر سازمان کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل در یمن نیز گفت «کمبود بودجه می‌تواند منجر به تعلیق کمک‌های غذایی اضطراری برای ۵ میلیون نفر و مراقبت‌های بهداشتی اساسی برای ۹ میلیون نفر از جمله بیش از نیم میلیون کودک دچار سوءتغذیه شود.»   ائتلاف سعودی به سرکردگی عربستان با همکاری چند کشور عربی و تحت حمایت آمریکا، از سال ۲۰۱۵ تاکنون یمن را به بهانه تلاش برای بازگرداندن دولت مستعفی این کشور به قدرت تحت محاصره و بمباران قرار داده است.   در حال حاضر جنگ در یمن اگرچه با شدت در برخی از مناطق در جریان است، اما در مجموع در بن بست نظامی قرار دارد.   در عین حال اقتصاد یمن سقوط کرده، هجوم ملخ‌ها و سیل ویرانگر از یک سو و شیوع کرونا از سوی دیگر مشکلات را افزایش داده اند.   براساس اعلام صندوق کودکان سازمان ملل «یونیسف»، امروز بیش از ۲۴ میلیون یمنی معادل تقریبا ۸۰ درصد مردم این کشور از جمله بیش از ۱۲ میلیون کودک یمنی به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.   براساس اعلام «آکسفام»، نیمی از امکانات پزشکی از بین رفته یا غیرعملیاتی شده اند. «وبا»، «تب دُنگی» و سایر بیماری ها، سیستم ایمنی میلیون‌ها یمنی را نابود کرده و آنها را در معرض ابتلا به کرونا قرار داده است.   دارو‌های اساسی برای بیماری‌های تنفسی، اسهال و سوءتغذیه دیگر پیدا نمی‌شوند؛ تعداد بیشماری از نوزادان به ویژه در مناطق دور افتاده فرصت زندگی پیدا نمی‌کنند.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل یمن آمریکا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: یمن تحولات بین الملل یمن آمریکا سازمان ملل کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۰۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود

رئیس سازمان بهداشت جهانی وابسته به سازمان ملل متحد نسبت به حمله زمینی احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی به آنجا پناه برده‌اند، ابراز نگرانی کرد و گفت چنین حمله‌ای «فاجعه انسانی» خواهد بود.

به گزارش ایسنا، نیروهای اشغالگر برای دویست و هشتمین روز متوالی با انجام ده‌ها حمله هوایی و توپخانه‌ای و کشتار خونین در نوار غزه به جنایت نسل‌کشی در این باریکه تحت محاصره ادامه می‌دهند.

«تدروس آدهانوم گبریسوس» رئیس سازمان بهداشت جهانی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «یک حمله تمام‌عیار به رفح، فاجعه انسانی به دنبال خواهد داشت. ما از اسرائیل می‌خواهیم پیشروی نکند.»

او در ادامه تاکید کرد: «ما از تمامی طرف‌ها می‌خواهیم نسبت به آتش‌بس و صلح بادوام تلاش کنند.»

این اظهارات رئیس سازمان بهداشت جهانی پس از آن اعلام شد که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «چه درباره آتش‌بس و تبادل اسرا توافق کنیم و چه نکنیم، نیروهای ما برای ریشه‌کن کردن حماس وارد رفح خواهند شد.»

روزنامه آمریکایی وال‌استریت‌ژورنال هم امروز - چهارشنبه - به نقل از مقامات مصری نوشت رژیم صهیونیستی طرحی را به آنها ارائه کرده که مناطق متعددی را در شهر رفح در جنوب نوار غزه نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر قصد دارد آنها را هدف قرار دهد و ادعا می‌کند که مبارزان جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در تونل‌های داخل آنها پنهان شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح، فاجعه انسانی خواهد بود
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • گفت‌وگوی نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور سوریه با «خاجی»
  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • دانشجوی آمریکایی: بزرگترین تهدید جهان اسرائیل و آمریکاست
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • پیام تشکر کودکان آواره فلسطینی از دانشجویان سراسر جهان