Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@09:45:07 GMT

افزایش کمی و کیفی محصولات باغات مرکبات گیلان  

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۴۱۳۸۶

افزایش کمی و کیفی محصولات باغات مرکبات گیلان  

ایسنا/گیلان معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: امسال شاهد بهبود افزایش کمی و کیفی محصولات باغات مرکبات استان هستیم.  

علی موسوی در گفت و گو با ایسنا به برداشت ۷۰ درصد از محصول باغات استان در ارقام مختلف اشاره کرد و گفت: امسال به دلیل شرایط آب و هوایی مناسب باغات مرکبات محصولات خوبی از نظر کیفیت و کمیت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیش بینی می‌شود ۱۹۰هزار تن مرکبات به ارزش بیش از ده هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال از باغات برداشت شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با به باغداران توصیه کرد تا بعد از برداشت محصول در زمینه تغذیه باغات و مبارزه با آفات مرکبات به مراکز خدمات جهادکشاورزی مراجعه و راهنمایی لازم را دریافت کنند و ادامه داد: ما هرساله توسعه باغات مرکبات را در دستور کار داریم و در این خصوص اقدامات لازم انجام شده است.

موسوی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰ درصد باغات مرکبات استان قدیمی هستند، ادامه داد: متقاضیان در توسعه باغات جدید به ارقامی مانند تامسون رغبت بیشتری دارند و تمایلات به تولید ارقام محلی کم شده است.   

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح‌ کرد: ۹۰ درصد ارقام مرکبات باغات گیلان پرتقال از نوع تامسون خونی و محلی، نیم درصد نارنگی و بقیه نیز سایر مرکبات شامل گریپ فروت، دارابی و بالنگ است.

 وی با اشاره به اینکه نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش تولید داشته و بیشترین باغ مرکبات مختص شهرستان های رودسر و املش است، ادامه داد: ۱۱ هزار و ۱۶۳ هکتار از اراضی استان به باغ مرکبات، با ۲۶ هزار بهره‌بردار اختصاص دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برداشت مرکبات از اواخر آبان در گیلان آغاز می‌شود و تا اواخر دی ماه و اوایل بهمن ادامه دارد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی باغ مرکبات باغات مرکبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۱۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته اند؛ اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: خاک آلوده بر سلامت انسان چه تاثیری می‌گذارد؟

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی‌تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلان اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228561 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • عملیات بهسازی و نوسازی باغات استان بوشهر اجرا می‌شود
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • آغاز فصل نوغانداری در مازندران