Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@07:05:42 GMT

استیضاح ترامپ کلید خورد

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۴۲۴۰۳

به گزارش فارس، «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا اواخر یک شنبه به وقت آمریکا طی نامه‌ای به همکاران خود اعلام کرد که طرح استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه به صحن مجلس نمایندگان خواهد آمد.

براساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، پلوسی در این نامه گفته است که فردا این طرح در صحن مجلس اعلام و رای گیری درباره آن تا روز چهارشنبه انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس گزارش سی ان ان، طبق گفته پلوسی، مجلس نمایندگان تلاش می‌کند قطعنامه‌ای(غیرالزام آور) را به اتفاق آرا به تصویب برساند که براساس آن از «مایک پنس» معاون رئیس جمهور و کابینه ترامپ می‌خواهد ظرف 24 ساعت با اتکا به متمم 25 اُم رئیس جمهور را از قدرت خلع کند.

اگر این قطعنامه با مقاومت نمایندگان جمهوریخواهان به اتفاق آرا تصویب نشود(یا پاسخی دریافت نکند)روز سه شنبه رای گیری نهایی(استیضاح) انجام خواهد شد.

«جیمز کلیبورن» نماینده مجلس نمایندگان آمریکا پیش از این به شبکه سی ان ان گفته بود که استیضاخ ترامپ ممکن است همین هفته اتفاق بیافتد.

دموکراتها قصد دارند با توسل به تحریک ترامپ برای شورش و نقش وی در حمله هوادارانش به ساختمان کنگره آمریکا که 5 کشته برجا گذاشت این طرح را پیش ببرند.

پلوسی در ادامه نامه خود آورده است، برای  دفاع و محافظت از دموکراسی و قانون اساسی خودمان فورا عمل خواهیم کرد چرا که این رئیس جمهور تهدیدی برای دموکراسی و قانون اساسی ماست.

براساس گزارش بی بی سی، کلیبورن همچنین گفته است که حزب دموکرات ممکن است طرح استیضاح را به دادگاه سنا ارسال نکند. وی می‌گوید که باید بگذاریم «جو بایدن» در صد روز اول ریاست جمهوری خود بر دستور کار خود تمرکز کند و بتواند کابینه خود را در سنا تایید کند.

در صورتیکه مجلس نمایندگان طرح استیضاح را به سنا ارسال کند در این روند اختلالاتی پیش خواهد آمد.

طبق قانون اساسی ایالات متحده، استیضاح پس از تایید در مجلس نمایندگان به مجلس سنا ارسال خواهد شد و سنای آمریکا مانند دادگاه متهم را دادگاهی خواهد کرد و هر یک از سناتورها نقش یک دادستان را ایفا خواهند کرد.

این دومین بار است که ترامپ استیضاح می‌شود. او پیش از این یک بار به خاطر بحران موسوم به «اوکراین‌گیت» مورد استیضاح قرار گرفت که در نهایت این طرح مخالفت سناتورهای جمهوریخواه با شکست مواجه شد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مجلس نمایندگان رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۲۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «حکیم جفریس» رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا می‌گوید که ایالات متحده باید به حمایت از اوکراین برای جلوگیری از یک جنگ گسترده‌تر ادامه دهد. 

وی در ادامه این ادعا افزود: اگر اوکراین سقوط کند آمریکا به احتمال زیاد نه تنها با پول بلکه با اعزام نیروی نظامی وارد جنگ خواهد شد.

همچنین، وی حزب جمهوری‌خواه را «جناح طرفدار پوتین» توصیف کرد و اقدامات این حزب را دلیل اصلی تاخیر در کمک‌رسانی آمریکا به اوکراین برای مبارزه با روسیه دانست.

جفریس در برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه «سی‌بی‌اس نیوز» ادعا کرد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه به دنبال بازسازی اتحاد جماهیر شوروی (سابق) است و با انجام این کار متحدان ناتو را تهدید خواهد کرد.

جفریس گفت: «یک جناح طرفدار پوتین در حزب جمهوری‌خواه وجود دارد که نمی‌خواهد از اوکراین حمایت کند و به دلایلی معتقد است که روسیه، دشمن ایالات متحده آمریکا نیست.»

گفتنی است ماه گذشته، کنگره آمریکا لایحه‌ای برای ارائه ۶۱ میلیارد دلار کمک نظامی و بشردوستانه به اوکراین تصویب کرد. این اولین بسته کمکی بزرگ از دسامبر ۲۰۲۲ است که پس از ماه‌ها جدال و مخالفت جمهوری‌خواهان سرانجام به اوکراین اختصاص یافت.

در سنا، ۱۵ جمهوری‌خواه به لایحه‌ای که شامل کمک بیشتر به اوکراین بود، رأی منفی دادند. یکی از مخالفان کمک به اوکراین سناتور «جی دی ونس» از اوهایو است که استدلال می‌کند اوکراین فاقد نیروی انسانی و قدرت نظامی لازم برای پیروزی در برابر روسیه است و حمایت آمریکا برای تغییر این شرایط کافی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • نظر رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار تشدید سرکوب معترضان حامی فلسطین شد
  • خط و نشان کشیدن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا برای دانشجویان حامی فلسطین
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا خواستار لغو روادید دانشجویان معترض شد