Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک توسعه تعاون در راستای مسئولیت اجتماعی در تأمین نیازهای توان‌یابان تحت پوشش بنیاد خیریه نیکوکرداران بنا مشارکت نمود.

به گزارش ایران اکونومیست -عباس نجفی عضو هیئت‌مدیره بانک توسعه تعاون در دیدار از بخش‌های گوناگون مجتمع نگهداری و مراقبت از دختران و بانوان توان‌یاب بالای 14 سال بنیاد خیریه نیکوکرداران بنا اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین کارکردهای سازمان‌های اقتصادی و اجتماعی حمایت از توان‌یابان و اقشار ناتوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مراکز مختلفی جهت حمایت و توانمندسازی توان‌یابان اعم از معلولین ذهنی و جسمی و سالمندان در جامعه فعال هستند که علاوه بر اقدامات مؤثر دولتی در این حوزه‌ها، حضور اشخاص حقیقی و حقوقی نیکوکار نیز در این عرصه بسیار مؤثر بوده است.

نجفی تصریح نمود: با مذاکرات صورت گرفته بانک توسعه تعاون با بنیاد خیریه نیکوکرداران بنا، پتو و ملحفه موردنیاز کلیه توان‌یابان از سوی بانک تأمین گردیده است و بانک از سایر ظرفیت‌ها نیز در جهت افزایش کیفیت خدمات موسسه بهره‌جویی می‌نماید.

وی خاطرنشان کرد: این موسسه خیریه با حضور برخی چهره‌های موفق بخش صنعتی و تولیدی اقتصاد شکل‌گرفته است و عهده‌دار مراقبت و توانمندسازی دختران و بانوان توان‌یاب بالای 14 سال گردیده است.

عضو هیئت‌مدیره بانک توسعه تعاون با اشاره به این‌که اقدامات مسئولیت اجتماعی بانک باهدف تقویت سرمایه انسانی در بخش‌های مختلف دنبال شده است گفت: هزینه‌های نگهداری، تأمین دارو، نظافت محیطی، مراقبت‌های پزشکی و دندانپزشکی و اقدامات بهداشتی جهت پیشگیری از شیوع بیماری‌ها، این مرکز را به مرکزی تخصصی تبدیل نموده است و کادر اجرایی و مدیریتی حاضر با رویکرد حرفه‌ای به دنبال مراقبت از این جامعه هدف است.

نجفی با اشاره به اینکه توان بایان بعنوان بخش مهمی از سرمایه انسانی جامعه مطرح هستند که مراقبت و توانمند سازی آنان با حضور خیرین و نیکوکاران به شکل بهتری قابل انجام است افزود: بانک توسعه تعاون این قابلیت را دارد تا بسترهای الکترونیک مورد نیاز جهت واریز کمک های نقدی به موسسه را از طریق درگاهها و سایر سامانه ها فراهم نماید.

وی افزود: چنانچه مؤسسات اقتصادی دولتی و غیردولتی بخشی از بودجه فرهنگی و مسئولیت اجتماعی را به مشارکت در تأمین نیازهای توان‌یابان و جامعه هدف مؤسسات خیریه اختصاص دهند، این مؤسسات با دقت بیشتری بر وظایف تخصصی خود متمرکز می‌شوند.

در این نشست حسن رجبعلی بنا بنیان‌گذار گروه صنعتی بنا و موسسه خیریه نیکوکرداران بنا نیز گفت: این موسسه مراقبت تمام‌وقت و شبانه‌روزی حدود 250 بانوی توان‌یاب دارای معلولیت‌های متنوع ذهنی و جسمی را بر عهده دارد و صد نفر نیروی انسانی تخصصی نیز به تأمین نیازهای آن‌ها مشغول هستند.

وی افزود: امکانات پزشکی و بهداشتی و دندانپزشکی با حضور کادر تمام‌وقت و پاره‌وقت، داروخانه، درمانگاه، گفتاردرمانی، روان‌پزشکی، آموزش خیاطی، فرش‌بافی و دوره‌های هنری در این مجتمع فراهم است.

گفتنی است در این برنامه شهرام بخشا رئیس اداره کل روابط عمومی بانک توسعه تعاون و سیدعلی میرفخرایی معاون فرهنگی این اداره کل نیز حضور داشتند

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک توسعه تعاون تأمین نیازهای توان یابان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، سیاوش آقاجانی ظهر دوشنبه در همایش رسانه‌ای روایان پیشرفت که با همت بسیج رسانه و بسیج کارگری سپاه قدس گیلان در یکی از کارخانجات استان برگزار شد اظهار کرد: حضور اصحاب رسانه و ارتباط گیری خبرنگاران و رسانه‌ها با تولید به نفع صنعت است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به اهمیت بکارگیری تشکل‌های کارگری بیان کرد: تشکل‌های کارگری بستری مناسب برای گره گشایی مشکلات و مسائل این اقشار زحمت کش است.

آقاجانی با اشاره به فعالیت شرکت‌های داروساز در گیلان اضافه کرد: کارخانجات داروسازی مستقیم با درمان و سلامت مردم در ارتباط هستند و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

وی از صدور دادنامه برای حدود ۱۵ هزار پرونده در گیلان خبر داد و افزود: در حوزه نظارت‌ها بیش از ۱۲ هزار بازرسی از کارخانجات و واحدهای تولیدی در گیلان صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با تاکید بر لزوم نظارت بر حق و حقوق کارگران بیان کرد: بیش از ۴۴ هزار نفر ساعت دوره آموزش ایمنی در گیلان برگزار شده است.

آقاجانی از معرفی ۱۵۰ کارفرمای متخلف در گیلان خبر داد و اضافه کرد: کاهش حدود ۱۱ درصدی در حوزه حوادث کارگری را شاهد هستیم.

وی با تاکید بر حل مشکلات کارگری و کارفرمایی افزود: اقدامات خوبی با حضور کارشناسان رسمی دادگستری در راستای حل مشکلات و اختلافات کارگری صورت گرفته است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی شده در این استان خبر داد و اضافه کرد: در این طرح‌ها کارگران بر اساس توانایی‌ها و ویژگی‌های شغلی حقوق متناسب با شغل خود را پیدا می‌کنند.

آقاجانی با تاکید بر لزوم ارتقای آموزشی در بین کارگران بیان کرد: کلاس‌های آموزشی مختلفی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی حوزه کارگری اعم از طلاق و اعتیاد برگزار می‌شود.

وی از ایجاد ۳۵ هزار شغل در گیلان خبر داد و افزود: سال گذشته تعهد اشتعال در گیلان ۳۲ هزار نفر بود که ۳۵ هزار شغل ایجاد شد.

آقاجانی با بیان اینکه ۴۰ درصد مشاغلی که ثبت شده ناشی از صدور پروانه‌ها بوده است، گفت: فعال سازی واحدهای راکد و نیمه فعال در اولویت گیلان بوده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با اشاره به کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری در گیلان بیان کرد: ۴۴ درصد نرخ مشارکت اقتصادی نشان دهنده جامعه امیدوار و پویا در استان است.

کد خبر 6092147

دیگر خبرها

  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید