Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- قرارداد‌های مرحله سوم طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت به ارزش 1.2 میلیارد دلار با شرکت‌های ایرانی امضا می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا، این طرح مشتمل بر 33 پروژه، شامل 29 پروژه در بخش خشکی و 4 پروژه فراساحلی می‌شود. مجموع هزینه‌های سرمایه‌گذاری پیش‌بینی شده در این طرح، معادل 6 میلیارد و 200 میلیون دلار بوده و با احتساب هزینه‌های تأمین مالی، ارقام بازپرداخت در تعهد دولت به 7 میلیارد و 200 میلیون دلار بالغ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه‌های این طرح در محدوده جغرافیایی 7 استان نفت‌خیز کشور کرمانشاه، ایلام، خوزستان، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر، فارس و هرمزگان اجرا می‌شوند که پیش بینی می‌شود با اجرای آن‌ها تولید نفت‌خام کشور به طور متوسط بالغ بر 280 هزار بشکه در روز افزایش یابد.
شرکت ملی نفت ایران در بهمن ماه سال 1397 در مرحله نخست واگذاری این پروژه‌ها اقدام به تهیه و انتشار اسناد و برگزاری مناقصات 10 پروژه از مجموعه پروژه‌های این طرح کرد که منجر به انعقاد 10 قرارداد مهندسی، تأمین کالا و تجهیزات، ساختمان و نصب و اجرای حفاری (EPC-EPD) به ارزش حدود 800 میلیون دلار شد.
در سال 1398 نیز به موازات اجرای پروژه‌های مرحله نخست طرح، برگزاری مناقصات 13 پروژه مرحله دوم به ارزش قراردادی حدود 7/1 میلیارد دلار در اولویت کاری شرکت ملی نفت ایران قرار گرفت که با اتمام فرآیند مناقصات مربوطه و مشخص شدن برندگان آنها، در مرداد ماه سال 1399 به پیمانکاران منتخب واگذار شدند و در حال حاضر پس از طی مراحل مهندسی و خرید کالا به تدریج وارد مراحل اجرایی می‌شوند.
از انتهای سال 1398 تا نیمه سال 1399 برگزاری مناقصات و تعیین پیمانکاران مربوط به 8 پروژه مرحله سوم طرح در دستور کار قرار گرفت. این پروژه‌ها با ارزش بیش از 2/1 میلیارد دلار در حوزه عملیاتی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و حوزه عملیاتی شرکت نفت فلات قاره ایران در حوزه دریایی در خلیج فارس قرار دارند.
مجموع ارزش31 قرارداد واگذار شده این طرح تا کنون بیش از 3 میلیارد و 700 میلیون دلار می‌شود که در مجموع حفاری 253 حلقه چاه جدید و تعمیر 130 حلقه چاه موجود را شامل خواهد شد. مراحل واگذاری مربوط به 2 پروژه پایانی این طرح نیز در حال انجام است که به زودی این پروژه‌ها نیز به پیمانکاران منتخب واگذار خواهند شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: امضا قرارداد میلیون دلار پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست