Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس آیت‌الله سید هاشم حسینی بوشهری روز یکشنبه در دیدار حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و معاونان وی، با بیان این که جامعه مدرسین یک نهاد حوزوی کهن است که بیش از نیم قرن سابقه فعالیت دارد، گفت: از روزهای نخست که جمع معدودی به‌عنوان بنیانگذاران جامعه مدرسین دور هم جمع می‌شدند و با آرمان بلندی تحت عنوان تشکیل دولت اسلامی با رهنمودهای امام راحل دنبال می‌کردند، جلساتی داشتند و تبادل نظر می‌کردند، دستگاه خفقان طاغوت همه عناصر شاخص آن روز جامعه را زیر نظر داشت و هر امضایی که زیر اطلاعیه‌ای وجود داشت کافی بود صاحب امضاء در دادگاه محاکمه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تدوین کارنامه جامعه مدرسین در ۸ جلد، اظهار کرد: بزرگان جامعه مدرسین از جمله آیت‌الله یزدی و آیت‎الله مصباح یزدی پای اطلاعیه‌هایی که در آن شرایط خیلی سنگین و مهم بود امضا کردند. متاسفانه گاهی اوقات حرف‌هایی شنیده می‌شود که با واقعیت سازگار نیست.

آیت‌الله حسینی بوشهری با اشاره به نقش محوری جامعه مدرسین نسبت به سایر نهادهای حوزوی، اظهار کرد: بزرگان ما از جمله حضرات آیات مشکینی و یزدی و قبل از ایشان حضرت آیت‌الله العظمی فاضل لنکرانی و دیگر بزرگان که در رأس جامعه مدرسین بودند تلاششان این بود که جامعه مدرسین به‌عنوان الگو و پایگاه بصیرتی و انقلابی، اهداف متعالی را دنبال کنند. ما هم بنا داریم اهداف متعالی را دنبال کنیم، گرچه اقتضائات زمان ما متفاوت از گذشته است اما اهداف نباید گم شود.

رئیس جامعه مدرسین افزود: همه همین نگاه را دارند که حرکت انقلابی جامعه مدرسین پیوسته و مستمر ادامه پیدا کند و نقش الگویی برای حوزویان در پاسداری از دستاوردهای نظام در کنار مقام معظم رهبری داشته باشد.

آیت‌الله حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود در مورد تبلیغات دین، بیان داشت: یکی از آرزوهای ما قبل از انقلاب اسلامی این بود که بستری برای عرصه تبلیغ دین فراهم شود. همه راه‌ها به روی ما بسته بود. مهم‌ترین تریبون ما منبر بود ولی دستگاه طاغوت همه کسانی که زبان گویایی برای تبلیغ دین داشتند تحت فشار قرار می‌دادند.

وی خطاب به حجت‌الاسلام والمسلمین قمی گفت: الان با پشتوانه‌ای که شما دارید و تریبون‌های مختلفی که در مساجد، کانون‌ها، مجامع مردمی و... وجود دارد انتظار این است که آسیب‌ها و ناهنجاری‌های جامعه کاهش یابد. پرسش نسبتا جدی مطرح است که این آسیب‌ها چرا باید اتفاق بیفتد. روزگاری ما قدرت اختیار و فعالیت نداشتیم و طرح و ابتکار را از ما گرفته بودند، اما امروز دستگاه‌های موازی هستند که در کنار سازمان تبلیغات اسلامی کار تبلیغی انجام می‌دهند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با ابراز نگرانی از تغییر ظواهر فرهنگی قم در سال‌های اخیر که موجب نگرانی رهبر معظم انقلاب و مراجع تقلید شده است، بر لزوم تلاش مجموعه‌های تبلیغی و حوزوی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت‌الله حسینی بوشهری با بیان این که هجمه‌های فرهنگی، نسل جوان را نشانه گرفته است، تاکید کرد: امروز توجه به نسل جوان باید یکی از ضرورت‌های فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی و دستگاه‌های تبلیغی باشد به گونه‌ای که مساجد باید مملو از جمعیت نسل جوان باشد.

وی افزود: باید راهکارهایی برای ایجاد جاذبه برای جوانان در نظر گرفته شود که از یک سو جوانان در دام دشمن گرفتار نشوند و از سوی دیگر گرایش‌های دینی و مذهبی آنها تقویت شود.

وی در مورد درصد بالای همراهی مردم با دین، اظهار کرد: اکثر مردم ما نگاه دینی دارند. البته در رفتارهای اجتماعی ممکن است مسائلی را لمس کنیم اما در بزنگاه‌ها عشق به ارزش‌های انقلاب در جامعه ستودنی است. حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی نمونه بارز عشق به انسان‌های ارزشی است. البته بخشی از مشکلات مربوط به مسائل معیشتی مردم است. بنابراین عوامل مختلفی دست به دست هم می‌دهد که احساس می‌کنم آورده‌های ما کم است. البته این مساله تنها متوجه سازمان تبلیغات اسلامی نیست که مثلا کاری انجام نداده یا برنامه ریزی نکرده، بلکه عوامل مختلف دست به دست هم می‌دهند که خروجی این می‌شود.

رئیس جامعه مدرسین با اشاره به تشکیل قرارگاه فرهنگی در قم تاکید کرد: امیدوارم طراحی کلی برای کل کشور از جمله قم انجام شود که فضاهای دینی پررنگ شود. جامعه مدرسین هم هر کاری که بتواند در این زمینه همکاری لازم را خواهد داشت.

آیت‌الله حسینی بوشهری در مورد تقویت عرصه‌های اجتماعی در رویکرد سازمان تبلیغات اسلامی، افزود: ما شاهد تلاش شما در عرصه تبلیغی و اجتماعی هستیم. حضور فعال شما در عرصه‌های اجتماعی از جمله کمک‌رسانی در زلزله، سیل و... نشان دهنده دغدغه‌مندی شماست.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گزارش مختصری از فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی ارائه کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دین تبلیغات جامعه مدرسین قم سازمان تبلیغات اسلامی آیت الله حسینی بوشهری جامعه مدرسین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش میلیاردی یک تئاتر در دو هفته

به گزارش خبرآنلاین، نمایش «بیژن و منیژه» در پیش‌فروش دو هفته‌ ابتدایی، فروش یک میلیارد تومانی را با حضور بیش از ۳ هزار تماشاگر پشت سر گذاشت.

نمایش «بیژن و منیژه» به نویسندگی و کارگردانی شکرخدا گودرزی و تهیه کنندگی مهدی بخشیانی از ۲ اردیبهشت ماه اجراهای خود را در پردیس تئاتر شهرزاد آغاز کرده است.

گفتنی‌ست در این تئاتر قربان نجفی، شهرام نجاتی، رضا عمرانی، محسن بهرامی، سحر یافتیان،پارمیس هوبخش، اشکان شریعتی، سیاوش خادم حسینی،علی‌رضا عابدی، زهره کدخدازاده، آیسان نوریان،اسد پورحمزه و شکرخدا گودرزی ایفای نقش می کنند.

سایر بازیگران این اثر نمایشی عبارتند از: یوسف نکویی، صادق اکبری، مهدیه خوش فطرت، رزا کاوه، سویل محمدنژاد، ماتیسا توسلی، ملیحه زمان پور، مهنا میرقادری، خورشید خلج، مستانه علایی، غزل حسینی کاردر و صبا حسینی کاردر.

«بیژن و منیژه» با حضور بازیگران تئاتر و هنرمندان موسیقی و به صورت موزیکال با همراهی خوانندگان پس از ۹ ماه تمرین اجرا می‌شود.

این نمایش داستان بیژن سردار جوان ایرانی است که دلباخته منیژه می‌شود که دختری تورانی است.

سایر عوامل عبارتند از:مجری طرح: فاطمه کریمی،دستیار کارگردان: سحر ‌یافتیان،طراح پوستر: ابراهیم ‌حقیقی طراح صحنه: منیر ملکی، طراح گریم و طراح ماسک: افسانه ‌قلی ‌زاده، طراح لباس: فطیما زعفرانی، طراح حرکت: اصغر فریدی ماسوله، آهنگساز: صادق چراغی، طراح گرافیک: سینا ‌افشار،طراح صدا: عرفان ‌یزدی، تطبیق اشعار: فریال آذری، دستیار تطبیث اشعار: سپیده اسکندر زاده ، دستیار دوم کارگردان: روشنک ‌عبدی، مدیر صحنه: وحید غفارزاده، خواننده و سرپرست خوانندگان: یلدا یزدانی، خواننده: سبحان مهدی پور، گروه موسیقی نوازندگان: آرش سیاه چشم، همایون مهرنیا، سعید سنگسری، مژگان آقا صادقی، مریم مهرابی، معصومه روح افزا، صدابردار: سجاد مهدی پور، دستیار صدا: علی محمودی، دستیاران لباس: سپیده ‌حسینی، سوسن لطفی جامه دار: مهسا شاپوری، ساخت آکسسوار: افسانه ‌قلی ‌زاده، رویا اخوندان، افسانه ‌نصیریان، عسل قادری، اجرای گریم: افسانه ‌قلی ‌زاده، رویا اخوندان، افسانه ‌نصیریان، عسل قادری، حسین تبریزی، مدیر روابط عمومی و تبلیغات: مریم ‌رودبارانی، هماهنگی تبلیغات مجازی: سیدمحمدصادق ‌سیادت همکار روابط عمومی: محمد نیکبخت ساخت تیزر: امیرحسین ‌نجاح ،علی ‌بنایی ‌طاهری تدوین: محمدسجاد ‌آقاجانی، مانی حمیدی شاد مشاور رسانه: مطهره ‌کشاورز ‌محمدیان، مرجان سمندریان ساخت موشن: مانی حمیدی شاد، سعید ‌حشمتی عکاس: امیر ‌خدامی عکاس تبلیغات: رضا ‌جاویدی

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903334

دیگر خبرها

  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • فروش میلیاردی یک تئاتر در دو هفته
  • قدردانی از بزرگان، جامعه را فاخر می‌کند
  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • نقش امام صادق(ع)در گسترش سیره تربیتی تشیع برای بیداری جهان
  • آیین تشییع پیکر مطهر دو شهید گمنام در قم
  • گفتمان انقلاب اسلامی روز به روز در حال گسترش است
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است