Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد سعید سیف اظهار کرد: پس از بررسی ایده‌های ارسال شده توسط کمیته داوران، ۱۴ ایده برای ارائه شفاهی در دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت انتخاب شده که از این میان از سه ایده به عنوان ایده برگزیده با جوایز نقدی و هدایای نفیس تقدیر به عمل آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیف افزود: دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اجرای سیاست‌ها و اقدامات مفید به منظور توسعه ارتباط دانشگاه‌ها با جامعه و صنعت اقدام به برگزاری رویدادی تحت عنوان "دومین رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت" کرد.

مدیر کل دفتر ارتباط با صنعت و جامعه وزارت علوم ادامه داد: پس از بررسی ایده‌های ارسال شده توسط کمیته داوران، بیش از نیمی از ایده‌های دریافت شده مورد پذیرش واقع شده‌اند. همچنین ۱۴ ایده برای ارائه شفاهی انتخاب شده که از این میان از سه ایده به عنوان ایده برگزیده با جوایز نقدی و هدایای نفیس تقدیر به عمل آمده است.

این رویداد در راستای بهره‌گیری از ظرفیت متخصصان و فرهیختگان در ارائه ایده‌ها و راهکارهای نوین در برقراری ارتباط مؤثر میان دانشگاه با جامعه و صنعت به مناسبت هفته پژوهش و فناوری سال ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد که با استقبال علاقه‌مندان بسیاری مواجه شد.

خلاصه ایده‌های شرکت‌کنندگان این رویداد در کتاب خلاصه ایده‌ها چاپ و منتشر خواهد شد.

ردیف ارائه دهندگان عنوان ایده ۱ دکتر محسن لوح موسوی
محمد حنیف معلم طرح و رویداد همصدا
(همکاری مؤثر صنعت، دانشگاه و اتاق) / اتاق بازرگانی اصفهان ۲

آقای دکتر شهروز شریعتی
خانم دکتر شاداب شاه علی
آقای کوروش عنبری

طراحی و پیاده‌سازی سامانه راهکارهای اجتماعی
دانشگاه‌های کشور (سرا) / اعضای هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس
  ۳ آقای علی جلالی ویرثق اپلیکیشن کارآموبازی / دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران

کد خبر 5119168 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: ارتباط دانشگاه با صنعت دانشگاه ها قاسم سلیمانی سازمان سنجش وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی پذیرش بدون آزمون دانشجویان پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دیوان عدالت اداری آزمون استخدامی امتحانات پایان ترم ویروس کرونا آموزش مجازی سازمان امور دانشجویان جامعه و صنعت ایده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۳۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی

امیرشنوا دبیر اجرایی رویداد ملی چادرو گفت: ۷۰ طرح و ایده فناورانه به دبیرخانه این رویداد از استان‌های مختلف کشور ارسال شد که در مرحله‌ی اول ۳۵ طرح برای ارزیابی انتخاب شدند.

افزود: در نهایت پس از ارزیابی‌های فنی ۱۰ ایده نوآور برگزیده شدند که در مراسم اختتامیه رویداد از آنها تجلیل و در این بین ۳ ایده برتر هم معرفی شد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه عنوان کرد و افزود: ۱۰ ایده برتر رویداد زنجیره ارزش فولاد از اکتشاف معدن تا محصول نهایی در بخش‌های انرژی، آب، محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال را شامل می‌شدند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری هم در ارتباط ویدئو کنفرانسی در این رویداد با بیان اینکه هم اکنون سهم شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد دانش‌بنیان کشور حدود ۲.۷ درصد در تولید ناخالص ملی است، گفت: بر اساس هدف‌گذاری اعلام شده طبق قانون و در قالب برنامه هفتم توسعه، سهم اقتصاد دانش بنیان باید به ۷ درصد در تولید ناخالص ملی برسد. 

خیاطیان افزود: سیاست ما حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است و هم اکنون تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده که حدود ۳۰۰ هزار نفر در این شرکت‌ها مشغول به کار هستند.

وی اظهار داشت: شرکت‌های بزرگ صنعتی معدنی، چون چادرملو، فولاد مبارکه، شرکت پتروشیمی و صنایع بزرگ مواد غذایی باید برای رسیدن به سهم هفت درصدی شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد کشور ورود کرده و از این شرکت‌ها حمایت کنند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: رویکرد ما این است که شرکت‌های بزرگ، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق شرکت‌های دانش بنیان تامین کنند.

رئیس هیات مدیره سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) هم گفت: برای کم کردن فاصله فناوری کشورمان با کشور‌های پیشرفته آن هم در شرایط تحریم باید از توان دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.

موثقی نیا افزود: در رویداد چادرو تعداد قابل توجهی طرح و ایده ارائه شده، اما برای دست یافتن به رشد ۱۳ درصدی معدن در برنامه هفتم توسعه باید تلاش‌های بیشتری در این حوزه صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هم از بومی سازی قطعات و مواد اولیه این شرکت با همکاری مراکز و شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و افزود: تعداد هزار و ۴۶۳ قلم قطعات یدکی و مواد اولیه در سال گذشته با صرفه جویی ارزی ۴۷ میلیون یورو با بهره گیری از توان بومی و دانش بنیان انجام شده است.

طاهرزاده تصریح کرد: در راستای حمایت از نخبگان نیز طرح بورسیه صنعتی را در کنکور ۱۴۰۲ اجرا کردیم و تعداد ۶ دانشجوی بورسیه کارشناسی در مجتمع صنعتی چادرملو مشغول به تحصیل هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از رویداد طراحی و بسته‌بندی محصولات خانگی، صنایع دستی و سوغات
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • آغاز به کار کنگره همکاری‌های دولت ،دانشگاه و صنعت در قم
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد