Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@17:06:41 GMT

تخفیف ویژه فرش کاشان

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۴۴۰۲۱

تخفیف ویژه فرش کاشان

قیمت فرش و خرید آن به صورت مستقیم:

فرش یکی از وسایل و یا تجهیزات لازم و ضروری در هر منزل می باشد. فرش مانند سایر وسایل منزل از جمله مبل، کابینت و ... در دکوراسیون و طراحی داخلی ساختمان به شدت موثر می باشد. فرش ها انواع مختلفی دارند که در میان آن ها فرش کاشان از کیفیت و همچنین محبوبیت ویژه ای برخوردار می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرید کالای ایرانی به صورت مستقیم از کارخانه بدون استفاده از واسطه ها، به ویژه خرید مستقیم فرش از کارخانه مزایایی دارد که می ‌توان به قیمت بسیار مناسب آن و کیفیت بالای محصول و ... اشاره کرد.

در اینجا و این مقاله قصد داریم به دیگر مزایای خرید فرش از فرش کاشان اشاره کنیم. لازم به ذکر است که با خرید فرش های کاشان به صورت مستقیم می توان از تخفیف ویژه فرش کاشان نیزاستفاده کرد. در حقیقت خرید فرش کاشان به صورت مستقیم از کارخانه باعث کاهش قیمت و هزینه خرید فرش میشود. برای مثال قیمت فرش ماشینی 12متری 1000 شانه در فروشگاه های سطح شهر در حدود 7600 الی 7900 تومان هست هست که این محصول درب کارخانه به قیمت 7200 عرضه میشود.

ویا قیمت فرش ماشینی 12متری 1200 شانه در فروشگاه های سطح شهر مبلغی بالغ بر 8200 تومن هست که همین فرش به قیمت 7700 درب کارخانه عرضه میشود .

یکی از دغدغه های اصلی و بسیار مهم خانم‌ های خانه ‌دار و نو عروسان خرید فرش ماشینی می‌ باشد:

 نوعروسان و خانم ‌های خونه ‌دار دغدغه‌ های زیادی دارند که یکی از دغدغه‌ های اصلی آن ها، خرید فرش ماشینی می‌ باشد. خرید فرش های ماشینی توسط خانم ها و نو عروسان به عوامل مختلفی بستگی دارد که می ‌توان به سلیقه هر فرد، هماهنگ بودن فرش انتخاب با دکوراسیون منزل و دیگر وسایل ساختمان، قیمت فرش و ... اشاره کرد.

 لازم به ذکر است که فرش ها در دکوراسیون منزل به شدت موثر می باشند، زیرا فضای زیادی از منزل را تحت پوشش قرار می ‌دهند.

فرش کاشان

خرید  فرش با قیمت بسیار مناسب تر (تهیه از تولیدی )

 همان طور که گفته شد یکی از عوامل موثر در خرید فرش ماشینی قیمت آن می باشد. یکی از مهم ترین و موثر ترین روش ها برای خرید فرش با کیفیت و مرغوب با کمترین قیمت، مراجعه به کارخانه فرش کاشان می باشد. در حقیقت مراکز و یا فروشگاه ها برای دریافت سود بیشتر فرش ها را با قیمت بالاتری نسبت به کارخانه به فروش می رسانند، بنابراین خریدار مجبور است یا فرش را با قیمت بالاتر خریداری کند و یا فرشی را با کیفیت پایین تر و متراژ کمتر خریداری کند. خرید فرش با کیفیت به صورت مستقیم از کارخانه و با حذف واسطه ‌ها در کاهش قیمت فرش بسیار موثر خواهد بود. در حقیقت نوعی تخفیف ویژه فرش کاشان محسوب می شود.

استفاده از فرش های جدید با نقشه های جدید و به روز:

از دیگر مزایای خرید فرش کاشان به صورت مستقیم، استفاده از طرح‌ ها و نقشه های جدید می باشد. در حقیقت فرش تولید شده با جدیدترین نقشه ها و طرح ها، اول در نمایشگاه مربوط به کارخانه قرار می‌گیرند و به فروش می رسند. به همین دلیل امکان مشاهده و خرید به روز ترین فرش ها با طرح های جدید وجود دارد.

نمونه ای از فرش کاشان

طرح و نقشه در کارخانه فرش از تنوع بالایی برخوردار می باشد:

 تنوع فرش های موجود در کارخانه فرش کاشان و نمایشگاه مربوط به آن بسیار بالا می باشد. تمام فرش های تولید شده با طرح‌ های گوناگون و با رنگ های بسیار متنوع ابتدا در کارخانه و نمایشگاه مربوط به کارخانه قرار می ‌گیرند و به فروش می رسند. بنابراین مراجعه به کارخانه و نمایشگاه کارخانه فرش کاشان این امکان را برای خریدار فراهم می ‌کند، تا با هر سلیقه ای به تواند فرش مورد نظر را انتخاب کند. در حقیقت خرید فرش کاشان با هر سلیقه ای امکان پذیر نیز می باشد. لازم به ذکر است که تنوع طرح و رنگ فرش های موجود در کارخانه و نمایشگاه فرش کاشان در هیچ مکان و یا فروشگاهی قابل مشاهده نخواهد بود.

 دریافت به موقع و سریع فرش مورد نظر:

از دیگر مزایای خرید فرش مستقیماز کارخانه، تحویل به موقع آن ها می باشد. در حقیقت با خرید فرش مورد نظر به صورت مستقیم، واسطه ها حذف می ‌شوند. بنابراین با ثبت سفارش بلافاصله فرش برای بافت وارد چرخه، جهت تولید می‌ شود. در نتیجه مدت زمان مورد نیاز جهت دریافت فرش بسیار کوتاه می باشد.

لازم به ذکر است که در فروشگاه های دیگر به دلیل وجود واسطه ها، مدت زمان مورد نیاز جهت تحویل فرش ها بالا می باشد، اما امکان دریافت فرش ها در کارخانه فرش کاشان به دلیل عدم وجود واسطه کوتاه خواهد بود. ناگفته نماند که بعد از بافت فرش مورد نظر، در اسرع وقت با دقت نظر بالا به مقصد ارسال می شود.

خرید فرش با اطمینان بیشتر و پیگیری راحت تر:

کارخانه فرش کاشان محصولات را به صورت تضمینی به فروش می ‌رساند، زیرا آن ها به کیفیت فرش های تولید شده اطمینان دارند. در نتیجه فروش تضمینی فرش ها باعث افزایش اطمینان مشتری ها در هنگام خرید می شود، همچنین در صورت بروز مشکل و یا ایراد به راحتی می توان از کارخانه پیگیری کرد و مشکلات ایجاد شده را با آن ها در میان گذاشت.

خرید فرش ماشینی از کارخانه به صورت حضوری و استفاده از تخفیفات ویژه فرش کاشان:

 امکان خرید فرش ماشینی کاشان به صورت حضوری و یا مراجعه به کارخانه وجود دارد. یکی از مزایای خرید فرش کاشان مراجعه حضوری به کارخانه می باشد. با مراجعه حضوری می توان تمام محصولات را بررسی کرد. فرش ‌ها را به صورت فیزیکی مشاهده کرد و آنها را لمس کرد. لازم به ذکر است که می ‌توان با مراجعه به نمایشگاه و یا کارخانه از تخفیف ویژه فرش کاشان نیز بهره مند شد.

خرید فرش ماشینی به صورت غیر حضوری و آنلاین:

از دیگر مزایای خرید فرش کاشان از کارخانه و به صورت مستقیم، خرید آن ها به صورت غیر حضوری و آنلاین می باشد. در حقیقت برای مشاهده اجناس موجود در کارخانه فرش کاشان و نمایشگاه مربوطه به راحتی می توان، به صورت غیر حضوری اقدام کرد و سفارشات خود را ثبت کرد. در حقیقت با مراجعه به سایت مربوطه می توان تمام مدل ها، نقش ها و فرش ها را مورد بررسی قرار داد و در مورد آن ها از مسئولین مشاوره گرفت، سپس نسبت به ثبت سفارش و خرید آنها اقدام کرد.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا مازوت توقیف نفتکش کره ای اعلان های بین المللی استیضاح ترامپ کاظم صدیقی فرش کاشان قیمت فرش ماشینی رپرتاژ آگهی آلودگی هوا مازوت توقیف نفتکش کره ای اعلان های بین المللی استیضاح ترامپ کاظم صدیقی لازم به ذکر کارخانه فرش کاشان خرید فرش ماشینی کارخانه فرش صورت مستقیم خرید فرش کاشان کاشان به صورت فرش مورد نظر فروشگاه ها قیمت فرش فرش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۴۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود

مدیریت صحیح پسماند می‌توتند تهدید انبوه زباله‌ها را به فرصتی جهت ثروت‌آفرینی تبدیل کند اما متاسفانه در چهارمحال‌ و بختیاری نبود مدیریت صحیح پسماند به سمت یک چالش و تهدید برای محیط زیست در حال حرکت است.

⁴به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، امروزه زباله‌ها را می‌توان به معدن‌های طلا تشبیه کرد که بازیافت آن‌ها را به پول تبدیل می‌کند، اگرچه این فرایند، فرایند بسیار سختی است؛ اما نباید به سادگی از کنار ارزش آن عبور کرد. از زباله‌ها به عنوان روش‌هایی عالی برای درآمدزایی یاد می‌شود که پتانسیل بالایی در چرخه اقتصادی کشور دارند.

در حال حاضر از صنعت بازیافت به عنوان صنعتی پول‌ساز یاد می‌شود که موجب شده است تا شهرهای پیشرفته این فرصت را غنیمت بشمارد و از آن بهره‌های بسیار زیادی ببرند.

شهرهای پیشرفته تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا از فناوری و تکنولوژی‌های پیشرفته استفاده کرده و زباله‌ها و ضایعات دور ریختی را بازیافت کنند و با بازیافت این زباله‌ها شرایطی فراهم کنند تا آنها را مجدداً مورد استفاده قرار دهند.

اما همین معدن طلا اگر به درستی مدیریت نشود می‌تواند باعث تخریب زیستگاه‌ها، از بین رفتن تنوع زیستی، کاهش کیفیت هوا و آلوده شدن خاک و آب شود و می‌توان گفت محیط زیست قربانی خاموش زباله‌ها است.

احداث کارخانه زباله که در جهت کاهش حجم دفن زباله بسیار مؤثر است، یکی از راهکارهای مناسب مدیریت پسماند است، مجوز احداث کارخانه بازیافت زباله در شهرکرد در حدود یک دهه قبل به بخش خصوصی واگذار شد، اما متأسفانه این سرمایه‌گذار نتوانست به تعهدات خودت عمل کند و در حال حاضر تمام زباله‌های چهارمحال و بختیاری دفن می‌شود و در بسیاری از مناطق بوی زباله‌ها بسیار آزاردهنده شده است.

طرح جامع پسماند گره کور شهر شهرکرد

محمد حسین واحدیان شهردار شهرکرد، در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان این‌که از مهم‌ترین رسالت وظایف شهرداری‌ها بحث مدیریت پسماندهای شهری است، اظهار می‌کند: عمده تناژ زباله‌ها از نوع خانگی است و درگیری شهرداری‌ها بیشتر بر سر پسماندهای خانگی است، در شهرکرد بین ۱۲۰ تا ۱۳۰ تن زباله خانگی به صورت روزانه تولید می‌شود و این مقدار به اقتضای نیاز مصرف مردم در فصول سال تغییر می‌کند.

وی ادامه می‌دهد: برای این میزان تناژ تولیدی زباله باید برنامه‌ریزی دقیقی توسط مدیریت شهری صورت پذیرد و اولین گامی که شهرداری باید انجام دهد تدوین طرح جامع پسماند است که در سال ۱۳۸۶ گام‌های در جهت اجرای آن برداشته و اتفاقات اولیه نیز انجام شد اما متأسفانه وسط کار رها شده است.

شهردار شهرکرد اضافه می‌کند: شهری که طرح جامع پسماند داشته باشد اولاً یک خط راهی برایش وجود دارد دوماً جامع‌نگر و کلی‌نگر است، نه تنها شهر را در نظر می‌گیرد بلکه شهرهای اطراف مجموعه‌ای شهرکرد را در نظر می‌گیرد.

واحدیان تاکید می‌کند: یکی از چالش‌های حوزه پسماند این است که باید توجیه اقتصادی داشته باشد و یکی از بخش‌های که در توجیه اقتصادی تأثیرگذاری بالایی دارد، تناژ زباله است یعنی زمانی که شما تناژ را افزایش می‌دهید توجیه اقتصادی برای سرمایه‌گذار یا برای بخش خصوصی که آن را انجام می‌دهد، وجود دارد.

وی می‌افزاید: چند سالی است که وزارت کشور هر استان را به پهنه‌ها و مناطقی تقسیم کرده است و اعلام شده که در حوزه پسماند منطقه‌ای نگاه شود و اگر طرح جامعی نوشته می‌شود، منطقه‌ای باشد، این موضوع تا حدی می‌تواند بحث تناژ و سرمایه‌گذاری را حل کند.

شهردار شهرکرد می‌گوید: چهارمحال‌وبختیاری در حوزه مدیریت پسماند به شش پهنه تقسیم بندی شده که یکی از پهنه‌ها شهرستان شهرکرد است، شهرکرد به عنوان مرکز استان و با توجه به این‌که بیشترین تناژ زباله در این شهر وجود داشت، شهرداری شهرکرد متولی تدوین طرح جامع پسماند شهرستان شهرکرد شد.

واحدیان با بیان این‌که مشکل اصلی شهرداری شهرکرد در بحث مدیریت پسماند این بوده که طرح جامعی در این خصوص وجود نداشته است ادامه می‌دهد: با تدوین طرح جامع پسماند شهرستان شهرکرد بلاتکلیفی شهرهای کوچک و بزرگ، دهیاری‌ها و شهرداری در حوزه پسماند حل خواهد شد، در طرح جامع پسماند سیاست تفکیک از مبدا، کارخانه بازیافت و ساماندهی محل دفن زباله دیده شد و باید برای هر کدام از این بخش‌ها یک طرح تفصیلی نوشته شود.

وی با اشاره به محل دفن زباله در شهرکرد تصریح می‌کند: در حال حاضر سعی شده است محل دفن زباله با نظارتی که اداره کل محیط زیست در حال انجام آن است بر اساس اصول محیط زیستی، بهداشتی و هم مبناهای طرح جامع پسماند جانمایی دفن زباله باشد.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه دفن زباله راهکار مناسبی برای مدیریت پسماند نیست، می‌افزاید: با شرایط فعلی اداره کل محیط زیست از محل دفن و شیوه دفع رضایت دارد ولی دغدغه این سازمان راه‌اندازی کارخانه بازیافت است که بشود این میزان دفن زباله را کاهش دهد.

واحدیان با بیان اینکه با راه‌اندازی کارخانه بازیافت شهرکرد تناژی دفن زباله به مراتب کمتر خواهد بود می‌افزاید: کارخانه بازیافت شهرکرد با فضای ۱۰ هکتاری در محل دفن زباله به‌صورت ناقص به دلیل شکل قرارداد با کارفرما و مشخص نبودن مجری رها شده است و در هر برهه‌ای یا به دلیل عملکرد بخش خصوصی و یا تعامل نداشتن شهرداری دچار مشکل شده است.

وی با اشاره به تلاش‌ها برای راه‌اندازی کارخانه بازیافت شهرکرد، اظهار می‌کند: شهرداری قصد دارد با خرید دستگاه‌های موجود و واگذاری زمین از طریق اداره صنعت، معدن و تجارت به شهرداری و با نگاهی به طرح جامع پسماند کارخانه بازیافت را راه‌اندازی کند.

شهردار شهرکرد می‌گوید: به صورت منطقی ۱۰ الی ۱۵ درصد از تناژ زباله‌ها بازیافت می‌شود ولی تاکنون هیچ شهری نتوانسته به این مقدار برسد و تقریباً هفت تا هشت درصد محتمل‌تر است و برای داشتن صرفه اقتصادی حداقل بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ تن زباله باید وجود داشته باشد که تناژ زباله شهرستان شهرکرد می‌تواند به این رقم برسد.

اشتغال ۱۰۰ نفر با راه‌اندازی کارخانه بازیافت

واحدیان تاکید می‌کند: با راه‌اندازی کارخانه بازیافت شهرکرد به طور مستقیم در محل کارخانه ۲۵ نفر و به صورت غیر مستقیم ۱۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند.

وی با اشاره به اهمیت تفکیک زباله از مبدا اضافه می‌کند: تفکیک زباله از مبدا بهترین راه‌حل مدیریت پسماند است و می‌تواند در کاهش هزینه‌ها همچون هزینه جمع‌آوری، حمل و دفن و زباله بسیار مؤثر باشد و باعث کاهش زباله گردی‌ها در سطح شهر شود.

شهردار شهرکرد با اشاره به راه‌اندازی کارخانه بازیافت، تاکید می‌کند: سعی شده از نیمه دوم سال آینده یک پیمانکار توانا که بتواند بحث تفکیک زباله از مبدا و کارخانه را مدیریت کند به کار گرفته شود.

واحدیان می‌گوید: در بلندمدت برنامه‌ریزی شده است که کارت شهروندی راه‌اندازی شود و در بحث تفکیک زباله به‌کارگیری شود.



تفکیک زباله بهترین راهکار جهت مدیریت پسماند

سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت‌محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه وظیفه سازمان محیط زیست در حوزه پسماند نظارتی است، اظهار می‌کند: قانون مدیریت پسماند و آئیننامه مشخص کرده است که متولی تولید پسماند، هر بخش مسئول مدیریت آن پسماند نیز خواهد بود. مثلاً در حوزه محدوده روستاها و شهرها، دهیاری‌ها و شهرداری‌، در حوزه بهداشت و درمان، دانشگاه علوم پزشکی مسئول خنثی‌سازی و بی‌خطرسازی پسماند هستند.

وی با بیان اینکه دفن ناصحیح پسماند باعث آلودگی آب، خاک و حتی هوا می‌شود، می‌افزاید: دفن سنتی پسماند شهری و روستایی که منطقی و کارشناسی هم نیست، یکی از چالش‌های استان در این حوزه است.

مدیرکل حفاظت‌محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری، ادامه می‌دهد: سازمان حفاظت محیط زیست با این شکل مدیریت پسماند که در استان در حال انجام است، موافق نیست و طبیعی است که از همه ابزارهای قانونی که در اختیار است، برای تغییر شکل نحوه مدیریت پسماند در استفاده خواهد شد.

یوسف‌پور بیان می‌کند: اصلی‌ترین و بهترین راهکار که منافع اقتصادی هم برای مردم، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها دارد، تفکیک از مبدا زباله‌های شهری و روستایی است در همین راستا طرح مدیریت اجتماعی پسماند پیشنهاد شده است و قرار است این طرح در ۱۰ روستا و پنج شهر استان به صورت آزمایشی صورت گیرد.

وی تصریح می‌کند: در صورت اجرایی شدن طرح تفکیک زباله از مبدا در پایان کمتر از ۲۰ درصد زباله‌ها نیازمند دفن هستند و ۸۰ درصد قابلیت بازیافت، درآمدزایی و اقتصادی شدن دارد.

مدیرکل حفاظت‌محیط‌زیست چهارمحال‌وبختیاری می‌گوید: در خیلی از کلان‌شهرها بر سر سطل زباله دعوا وجود دارد و می‌توان از این طلای کثیف درآمدزایی میلیاردی به دست آورد، اما نیازمند یک کار اصولی است.

یوسف‌پور بیان می‌کند: موضوع تفکیک زباله از مبدا یک تکلیف قانونی بر دوش شهرداری‌ها بوده که باید سال ۹۳-۹۲ به نتیجه می‌رسید اما متأسفانه این قانون معطل مانده و دستگاه‌های نظارتی در این خصوص باید ورود پیدا کنند.

به گزارش ایمنا، چهارمحال‌وبختیاری سرچشمه دو رود مهم کشور و دارای طبیعت بکر و هوای سالم است که در صورت ادامه روند دفن زباله به صورت سنتی ممکن است، منابع آبی، طبیعت بکر و هوای سالم استان در معرض خطر قرار گیرد.

کد خبر 746387

دیگر خبرها

  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها