Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای مرکز در خصوص دستورالعمل اجرایی رئیس قوه قضاییه در مورد اموال و دارایی‌های نامشروع بیان کرد: این دستورالعمل فی النفسه بسیار اقدام امیدوارکننده‌ای است. عبدالصمد خرمشاهی، وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای مرکز در گفت‌وگو با میزان در خصوص دستورالعمل اجرایی رئیس قوه قضاییه در مورد اموال و دارایی‌های نامشروع بیان کرد: این دستورالعمل فی النفسه بسیار اقدامی جالب و امیدوارکننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما از قدیم الایام قانون معروف از کجا آورده‌ای را داشته ایم و در قانون اساسی و در قوانین مختلف تاکید بر این بوده که اموال و دارایی‌های مسئولان چه قبل از رسیدن به قدرت و چه پس از آن باید احصاء و مشخص شود.

این وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای مرکز خاطرنشان کرد: متاسفانه این قانون و قوانین بعدی که در همین رابطه بوده است، یا جدی گرفته نشده و یا آنچنان که باید و شاید پیگیری نشده است و طی این سال‌ها افرادی از پست و مقام خود استفاده کردند و به بیت المال دستبرد زدند.   بیشتر بخوانید: دستورالعملی برای «استرداد اموال نامشروع به بیت‌المال»، «شفافیت» و «اقدامات پیشگیرانه» وی تاکید کرد: این دستورالعمل در صورت اجرای دقیق، اقدام جالب و قابل توجهی محسوب می‌شود.

خرمشاهی در پایان اذعان کرد: این دستورالعمل اقدامی در جهت ایجاد شفافیت مالی به ویژه برای مسئولان است؛ چرا که هم ناظر به گذشته و هم ناظر بر آینده است.

این وکیل پایه یک دادگستری عضو کانون وکلای مرکز در پایان عنوان کرد: این موضوع در نهایت باعث ایجاد دلگرمی برای مردم است و می‌تواند تقویت بازوان نهاد‌های نظارتی تلقی شود و در آینده ثمرات خوبی همراه داشته باشد.

انتهای پیام/ برچسب ها: کانون وکلا اموال مسئولان استرداد اموال

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کانون وکلا اموال مسئولان استرداد اموال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۶۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

به گزارش تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه
  • چرا طلافروشان تهرانی اعتصاب کردند؟
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • آزادی مشروط در انتظار بابک زنجانی؟
  • کوهپایه زاده: بابک زنجانی امکان بهره‌مندی از «آزادی مشروط» را دارد
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • جزییات و شیوه قتل بازپرس ویژه و قاضی سابق در آمل
  • دستگیری ۵ نفر در ارتباط با قتل بازپرس سابق در آمل
  • جزییات قتل بازپرس سابق در آمل؛ ۵ نفر دستگیر شدند