Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت شیمیایی بهداش، جاذب‌های زئولیتی را برای جداسازی انواع مختلف سیالات و گاز‌ها و همچنین تصفیه روغن تولید و بازار عرضه می‌کند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، میزان تولید این محصولات در شرکت بهداش به‌طور متوسط ۱۶۰۰ تن در ماه و میزان فروش آن ۱۸ هزار تن در سال است و این شرکت توانسته به‌واسطه تولید این محصول برای ۶۰۰ نفر ایجاد اشتغال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حال حاضر شرکت نیتل پارس، شرکت فارکو شیمی، شرکت هنکل پاک‌وش و شرکت حیات ترکیه از شرکت‌های طرف قرارداد برای مصرف محصول هستند و محصولات شرکت بهداش به کشور‌های مالزی و ترکیه صادر می‌شوند.

زئولیت یک ماده معدنی تشکیل شده از آلومینوسیلیکات‌های بلوری و هیدراته فلزات قلیایی و قلیایی خاکی مانند سدیم، کلسیم، منیزیم، استرانسیم و باریم هستند. زئولیت‌ها ساختاری متخلخل داشته و در صنعت به‌عنوان جاذب سطحی مطرح بوده و به‌طور گسترده برای تصفیه آب و به‌عنوان کاتالیزور مورد استفاده قرار می‌گیرند.

زئولیت‌ها به دو صورت طبیعی و مصنوعی تولید می‌شوند و خواص شیمیائی و فیزیکی متفاوتی دارند. زئولیت‌های طبیعی در جایی ایجاد می‌شوند که سنگ‌های آتشفشانی و لایه‌های خاکستر با آب‌های زیرزمینی قلیایی واکنش نشان می‌دهند. بیش از ۲۰۰ نوع از زئولیت‌های مصنوعی با استفاده از روش‌هائی مانند سل-ژل (Sol-Gel) و در اثر تبلور آهسته یک ژل سیلیکا-آلومینا در حضور مواد قلیایی و قالب‌های آلی ایجاد می‌شوند. زئولیت‌های مصنوعی در حالتی یکنواخت و فازی خالص تولید می‌شوند.

زئولیت شرکت شیمیایی بهداش به دو صورت گروه مختلف ۴ A و ۳ A تولید می‌شود که تفاوت آن‌ها در نوع کاتیون موجود در ساختار داخلی است. چنانچه پتاسیم جایگزین سدیم شود زئولیت نوع ۳ A تولید می‌شود. به‌علت قطر بزرگ یون‌های پتاسیم در ساختار، قطر حفرات در زئولیت ۳ A معمولا در حدود ۳ آنگستروم است. این نوع زئولیت سرعت جذب بالائی داشته و در برابر آلودگی مقاوم است.

زئولیت نوع ۳ A شرکت شیمیایی بهداش معمولا برای تصفیه روغن، پلیمریزاسیون و جداسازی آب از اتانول به کار می‌رود و زئولیت نوع ۴ A برای نرم سازی آب و تمیز کردن گاز‌های خطرناک استفاده می‌شود.

بر اساس بررسی‌های انجام‌شده با استفاده از آزمون BET، محصولات این شرکت دارای توزیع یکنواختی از حفرات با اندازه زیرنانومتری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو نانوجاذب تصفیه جداسازی مواد زئولیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرعامل ، سرپرست معاونت بهره برداری و توسعه آب و رئیس اداره بهره بردای آب شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی در سمینار توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در تبریز حضور یافتند

این سمینار با هدف ترغیب فعالان عرصه صنعت برای ایجاد نیروگاه های تجدیدپذیر به استناد ماده 16 قانون جهش تولید دانش بنیان در محل هتل پتروشیمی تبریز برگزار شد.

در این سمینار عنوان شد، صنایع با قدرت قراردادی بیش از یک مگا وات موظفند معادل یک درصد از برق مصرفی سالیانه خود را از طریق احداث نیروگاه های تجدیدپذیر تامین نمایند.

در حاشیه این سمینار یداله سلطانی مدیر آب و فاضلاب شهرستان خوی با بیان اینکه ظرفیت اسمی تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی بیش از یک مگا وات است، اظهار داشت: باید برنامه ریزی لازم برای احداث نیروگاه تجدید پذیر جهت تولید حداقل یک درصد از مصرف سالیانه خود انجام شود.

دیگر خبرها

  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • ماکودا ؛ پیشنهادی جذاب، لذیذ و خوشمزه
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است