Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا، اسحاق جهانگیری در بیست و چهارمین آیین تجلیل از صادرکنندگان برتر، با بیان اینکه از سال ۹۷، سه سال سخت و نفسگیری را پشت سر گذاشته‌ایم، اظهار داشت: باید با هم پیمانی دولت و بخش خصوصی از این شرایط عبور کرده و با همکاری یکدیگر برای حل مشکلات اقدام کنیم.

وی خاطرنشان کرد: تحریم‌های آمریکا، زندگی را در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی سخت کرده و از سوی دیگر عوارض ناشی از شیوع ویروس کرونا نیز به این شرایط اضافه شد که تعطیلی بخش‌های مختلف حتی دستفروشان را به دنبال داشته و بار مضاعفی را بر کشور تحمیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به روند تغییرات صادرات کالا در سه سال گذشته تاکید کرد: اگر صادرات هم با توجه به شرایط موجود به خوبی انجام شود، انتقال ارز موانع بسیاری را ایجاد کرد به طوری که این اقدام بر روابط تجاری ایران با کشورهای دوست نیز تاثیرات فراوانی گذاشته است.

جهانگیری در خصوص تعیین نرخ ارز هم گفت: ارز سه نرخی در تمام دولت‌های گذشته وجود داشت و از سال ۹۲ این دولت تلاش کرد که فاصله میان نرخ ارز را کاهش دهد و آن را به کمتر از ۱۰ درصد رساند تا در مسیر مناسبی برای فعالیت‌های اقتصادی قرار بگیرد.

وی افزود: با آغاز جنگ اقتصادی شرایط به گونه‌ای پیش بینی شده بود تا اقتصاد ایران را از بین ببرند که با سیاست‌های بانک مرکزی و دخالت روزانه ۱۵۰ میلیون دلار در بازار تلاش شد کنترلی بر اقتصاد ایجاد شود و بر همین اساس نرخ ۴۲۰۰ تومانی ارز با اتفاق نظر تعیین شد.

معاون اول رییس جمهوری تصریح کرد: نباید اجازه دهیم شرایط به مردم سخت شود، مردم اصل این کشور هستند و ما زمانی قهرمان می‌شویم که مردم خوش باشند.

شاهد رشد اقتصادی مثبت در بخش صنعت هستیم

جهانگیری در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: در دوران شیوع ویروس کرونا و اعمال تحریم‌ها عملکرد تجاری در فصل پاییز سال جاری مثبت بوده است که باید به آن افتخار کنیم.

وی با بیان اینکه با وجود شیوع ویروس کرونا ریزش کمی در بخش شاغلان شاهد بودیم، تاکید کرد: در فصل بهار یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر ریزش شغل داشتیم که این رقم در فصل تابستان به یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و در فصل پاییز به یک میلیون نفر تقلیل پیدا کرد.

معاون اول رییس جمهوری افزود: در بخش صنعت این رقم در تابستان تنها ۴۳ هزار نفر بود و در پاییز هشت هزار نفر با ریزش شغل مواجه شدند.

حجم تجارت ۱۱۰ میلیون تنی کالا در ۹ ماهه اخیر 

وی با بیان اینکه درآمد نفت خام در سال‌هایی به ۱۱۰ میلیارد دلار در سال بوده است، تصریح کرد: سال گذشته این رقم هشت میلیارد دلار بود و امسال به کمترین میزان خود رسیده است، این در حالی است که ۱۱۰ میلیون تن کالا در ۹ ماهه سال جاری با نقاط مختلف جهان تجارت شده است.

جهانگیری با بیان اینکه آمریکا بنادر، کشتی سازی و پهلوگیری کشتی های ایرانی را تحریم کرده بود، گفت: در ۹ ماه اخیر ۵۸ میلیون تن کالا صادر شده است که نشان می‌دهد  صادرکنندگان با تامین ارز مورد نیاز، اقتصاد کشور را در این مدت اداره کرده‌اند.

معاون اول رییس جمهوری تاکید کرد: بر همین اساس است که در سه سال گذشته کمبود کالا، دارو و تجهیزات مورد استفاده مردم دیده نشد و با وجود شرایط سخت و افزایش قیمت ها، فعالان اقتصادی مانع زمین خوردن نظام و از پا درآمدن کشور شدند.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی وارد دوره جدیدی برای تجارت شده است، خاطرنشان کرد: در زمان امضای برجام این بخش آمادگی پذیرش این حجم متقاضی را نداشت اما اکنون می‌تواند با برنامه‌ریزی افق جدیدی را در کشور رقم بزند و از باز شدن فضای گفت و گوی تجاری بهره لازم را ببرد.

جهانگیری با تاکید بر لزوم رفع تحریم‌ها تاکید کرد: دولت در سه سال گذشته خود را موظف دانست تا با انواع روش‌ها تحریم‌ها را دور زده یا آن را بی اثر کند که این مهم بدون همراهی بخش خصوصی امکان پذیر نبود.

صادرات خدمات دانش بنیان و فنی در دستور کار قرار بگیرد/ همسایگان بزرگترین سرمایه صادراتی ایران هستند

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه صدور خدمات فنی و مهندسی باید پیگیری شود، اظهار داشت: این فعالیت به دلیل تحریم و شیوع ناگهانی ویروس کرونا با مشکلات فراوانی همراه شد که به آرامی حل می‌شود.

وی با بیان اینکه کشورهای همسایه مهم‌ترین هدف و بزرگترین سرمایه‌های صادراتی ایران هستند، گفت: باید به دنبال صادرات بخش شرکت‌های دانش بنیان باشیم زیرا صادرات ۲۵ میلیارد دلاری در ۹ ماه کمتر از ظرفیت موجود کشور است.

جهانگیری از فعالان اقتصادی خواست راهکارهای مناسب برای مشکلات تجارت را پیشنهاد دهند و تاکید کرد: دولت از هیچ حمایتی برای بهبود شرایط تجاری به ویژه صادرات دریغ نخواهد کرد.

بیست و چهارمین آیین تقدیر از صادرکنندگان برتر صبح امروز با حضور علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاونان بخش‌های مختلف وزیر صنعت، معدن و تجارت و اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.

برچسب‌ها برجام توسعه صادرات توسعه اقتصادی علیرضا رزم حسینی ایالات متحده آمریکا اسحاق جهانگیری بانک مرکزی صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام توسعه صادرات توسعه اقتصادی برجام توسعه صادرات توسعه اقتصادی علیرضا رزم حسینی ایالات متحده آمریکا اسحاق جهانگیری بانک مرکزی صادرات غیر نفتی اخبار کنکور معاون اول رییس جمهوری ویروس کرونا سال گذشته تحریم ها هزار نفر سه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۷۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴

منصور مهرزاد در حاشیه بازدید از غرفه استان کردستان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی (اکسپو ۲۰۲۴) گفت: در این نمایشگاه بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان در بخش‌های کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری معرفی می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با توجه به پتانسیل‌های بالقوه‌ای که در صنعت گردشگری کردستان وجود دارد، شرایط بسیار مساعدی برای معرفی و سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم شده است.

وی افزود: سرمایه‌گذار در صورت تمایل می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن شروع به سرمایه‌گذاری و فعالیت کند.

مهرزاد عنوان کرد: مراکز گردشگری سلامت دگایران، قشلاق و گریزه، کمپ گردشگری سورین، سد سورال و بلوار ساحلی، اقامتگاه‌های سنتی منزل خان احمدی، نصرت نصرتی، ملایی، نصرت نوری و احمدی، مراکز تفریحی و سرگرمی گردشگری پارک معلم، سد وحدت، زریوار، قطار تفریحی، عمارت مردوخ و پارک نیشتمان، دهکده سلامت قشلاق ١، ٢ و ٣، محوطه‌های گردشگری کوه نسار بیجار، پارک نوروز، کمپ بابوس و سفره‌خانه‌های سنتی کسوت‌آرا و حمام قصلان از جمله بسته‌های ارائه شده در این رویداد بین‌المللی است. 

ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) تا ١٢ اردیبهشت ماه سال‌جاری با حضور سه هزار تاجر و بازرگان از حدود ۱۰۰ کشور جهان به همراه ۸۰۰ شرکت برتر صادراتی داخلی در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران دایر است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ایران به سایر کشور‌ها
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • معرفی توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • نمایش موقعیت های سرمایه گذاری گیلان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد