Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مجتبی منتظری، معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری قزوین گفت: امروزه با همه‌گیری ویروس کرونا یکی از دغدغه‌های اساسی شهروندان و کارکنان شهرداری، انجام برخی از امورات و روال‌های اداری به‌صورت حضوری و روش سنتی است که با شناسایی نقاط ضعف سیستم و تجزیه و تحلیل نیازهای اولیه کارکنان، فرآیند الکترونیکی شدن خدمات مدیریت سرمایه انسانی با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قزوین انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منتظری با اشاره به برخی از پیامدهای واقع شدن در شرایط حساس در کشور، در مقابله با بیماری منحوس کووید ۱۹، افزود: با شیوع ویروس کرونا به‌منظور جلوگیری از همه‌گیری بیماری و تغییر فرآیندهای سنتی، ناگزیر به بهره‌مندی از فرآیندهای الکترونیکی با رویکرد حفظ محیط‌زیست و حذف مصرف کاغذ شدیم و در این مسیر با ارتقای بهتر و سریع‌تر امور روزانه کارکنان به‌واقع شاهد افزایش بهره‌وری کارکنان نیز بوده‌ایم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری قزوین تصریح کرد: در اجرای این فرآیند کارکنان شاغل در شهرداری قزوین می‌توانند تمامی درخواست‌های اداری خود را در سامانه رصد کرده و مرحله‌به‌مرحله با مدیران و مسئولان مستقیم بر اساس سلسله‌مراتب سازمانی در ارتباط باشند.

او اظهار کرد: برای اجرای این فرآیندها، تأمین و تجهیز زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری موردنیاز در تمامی معاونت‌ها، مناطق، سازمان‌ها و حوزه‌های تحت پوشش شهرداری قزوین موردبررسی قرار گرفت و سرانجام با همکاری تمامی حوزه‌ها، به‌ویژه سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قزوین تأمین، تجهیز و راه‌اندازی شد.

منتظری هدف از اجرای این طرح را تبدیل شدن به شهرداری الکترونیک بیان کرد و افزود: بدون شک این اقدام منجر به اصلاح فرآیندهای پاسخگویی، افزایش شفافیت، سلامت اداری، افزایش دقت در ارائه خدمات و ایجاد وحدت رویه در حوزه‌های مختلف شهرداری قزوین می شود.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری قزوین از مزایای الکترونیکی شدن فرآیندهای اداری شهرداری قزوین به مواردی همچون کاهش تردد شهری، صرفه‌جویی در مصرف سوخت، تسهیل و تسریع انجام امور اداری و... اشاره کرد و ادامه داد: در حال حاضر برخی از روال‌های مرسوم شهرداری قزوین مانند دریافت تعهد حقوقی، ضمانت و درخواست مرخصی روزانه، استعلاجی، استحقاقی و... به‌منظور حفظ سلامت کارکنان به‌صورت الکترونیکی درآمده است و هدف از اجرای این طرح دستیابی کارکنان به خدمات اداری در کمترین زمان ممکن، بدون نیاز به اتلاف وقت بوده است.

46

کد خبر 1475220

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سرمایه انسانی شهرداری قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با بیان اینکه مجموع پروژه‌های فعال این کلان‌شهر در حال حاضر ۱۱۷۰ پروژه است، گفت: از این تعداد تاکنون زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه انجام شده، همچنین بازنگری مجدد زمان‌بندی (Replan) ۱۳۸ پروژه نیز صورت گرفته است، البته زمان‌بندی سایر پروژه‌ها در گذشته شده است.

سیدمصطفی اعتصامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اهمیت زمان‌بندی اجرای پروژه‌ها در شهر اصفهان اظهار کرد: بخشی از تأخیر در اجرای پروژه‌ها مربوط به الزامات پیش از اجرا از جمله طراحی، تملک و ابلاغ طرح است، با انجام این موارد طرح به مرحله تأمین اعتبار، مناقصه، انتخاب پیمانکار و اجرا می‌رسد.

وی با بیان اینکه دلیل زمان‌بندی پروژه‌ها، اولویت‌بندی آن‌ها با توجه به نقدینگی شهرداری است، افزود: در هفته جاری با حضور تمام عوامل تأثیرگذار در اجرای پروژه‌ها از جمله اداره کل طراحی، نمایندگان معاونت‌ها و مناطق شهرداری، زمان‌بندی پروژه‌های جدید و بازنگری زمان‌بندی پروژه‌های نیمه‌تمام دارای بودجه مصوب در ۱۴۰۳ مناطق ۶، ۳ شهرداری، همچنین معاونت‌های شهرسازی، برنامه‌ریزی، فرهنگی، عمران، ترافیک و خدمات شهری با حضور تمام عوامل تأثیرگذار در اجرای پروژه‌ها و در ادامه زمان‌بندی پروژه‌های مناطق ۵، ۱، ۱۰، ۱۱، ۱۴، ۲ و ۸، ۱۵، ۴، ۷، ۱۲، ۹، ۱۳ و مدیریت ناژوان بررسی شد.

مدیرکل برنامه‌ریزی و بودجه شهرداری اصفهان با بیان اینکه تمام پروژه‌های شهرداری را روی سامانه مدیریت و کنترل پروژه‌های شهرداری اصفهان «سیگما» تعریف کرده‌ایم، تصریح کرد: طبق این سامانه مقدمات، ساختار و زمان‌بندی هر پروژه انجام گرفت؛ بعضی پروژه‌ها تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و اجرای بعضی پروژه‌های بزرگ تا سال آینده ادامه پیدا می‌کند.

اعتصامی گفت: زمان‌بندی پروژه‌ها منجر به تسریع در اجرای آن‌ها می‌شود و به ما در بهره‌برداری سریع‌تر از آن‌ها کمک کند.

وی ادامه داد: برگزاری جلسات متعددی برای تخصیص و تأمین اعتبار برگزار و طبق دستورالعمل‌های بالادستی عمل می‌کنیم، البته جلسات کنترل پروژه کمرنگ بود و به همین دلیل مقرر شده است با جدیت بیشتری برگزار شود تا فرصت‌های طلایی را از دست ندهیم.

اعتصامی با بیان اینکه مجموع پروژه‌های فعال در حال حاضر ۱۱۷۰ پروژه است، گفت: از این تعداد تاکنون بررسی زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه انجام شده، بازنگری مجدد زمان‌بندی (Replan) ۱۳۸ پروژه نیز صورت گرفته است، البته زمان‌بندی سایر پروژه‌ها در گذشته شده است.

کد خبر 747440

دیگر خبرها

  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • فوت دو کارگر حین اجرای عملیات لوله‌گذاری دفع آب‌های سطحی در شیراز
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • انجام ۲۶۸ مورد ماموریت توسط آتش نشانی قزوین
  • کمک ۳ میلیاردی شورای شهر قزوین برای بازسازی مهد قرآن کریم
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • نظام پیشنهادات کارکنان در مسیر توسعه فرآیندهای ایران خودرو
  • اجرای بازی‌های هیجانی در منطقه گردشگری نورالشهدا اراک
  • زمان‌بندی ۵۷۵ پروژه فعال در شهر اصفهان انجام شد
  • جزئیات تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳