Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه افزایش تولید مستلزم بهره‌برداری از پروژه‌های ناتمام قبلی است گفت: تسهیلات بانکی برای تولیدکنندگان جذابیتی نداشته و شرایط مطلوبی ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آرش فرزام‌صفت صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جهش تولید هدف کوتاه مدتی نیست و قطعاً در طول یک سال می‌توان با برنامه‌های کوتاه‌مدت به بخشی از این هدف رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار استان گیلان خاطرنشان کرد: در این راستا 3 راهبرد را در سال جهش تولید در استان گیلان به‌عنوان راهبردهای کوتاه‌مدت تعریف کردیم.

فرزام‌صفت ابراز داشت: برای افزایش تولید یا باید کارخانه‌های جدید در استان احداث کنیم که این امر در یک سال محقق نمی‌شود و یا باید واحدها و پروژه‌های ناتمام قبلی را به بهره‌برداری برسانیم.

استاندار گیلان: قاچاق کالا تهدید جدی برای اقتصاد کشور و اشتغال جوانان است‌باغات قدیمی رودبار گیلان به کانون «آفت مگس زیتون» تبدیل شده است4700 واحد سهمیه استان گیلان از طرح اقدام ملی مسکن است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان افزود: در این راستا سال گذشته پروژه‌های اقتصادی نیمه تمام در استان شناسایی و برای راه‌اندازی این واحدها هزار و 100 میلیارد تومان تخصیص داده شد.

وی گفت: راهبرد دوم افزایش شیفت واحدهای در حال کار است که در این زمینه 92 پروژه مشخص و هزار و 100 میلیارد تسهیلات برای آن‌ها تعریف شده و با سازمان برنامه بودجه کشور نیز تفاهم کردیم که 3 درصد یارانه سود را به این تسهیلات اختصاص دهد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار استان گیلان با بیان اینکه راهبرد سوم احیای واحدهای راکد و واحدهای در تملک بانک‌ها است تصریح کرد: در جهش تولید 2 عامل برونی محدود کننده نیز دخیل هستند.

وی افزود: یک عامل بیماری کرونا بوده که کل اقتصاد دنیا را تحت تاثیر قرار داده و بحث دوم افزایش نرخ ارز است برای افزایش تولید و احقاق مفهوم جهش نیازمند تزریق منابع مالی هستیم.

فرزام‌صفت خاطرنشان کرد: این منابع از طریق سرمایه‌گذاران داخلی، مشارکت بانک‌ها و یا سرمایه‌گذاری خارجی تأمین می‌شود کما اینکه در این 3 عامل نیز محدودیت‌هایی نیز وجود دارد.

وی افزود: اگر کارخانه‌ای افزایش تولید داشته باشد باید سرمایه در گردش آن نیز افزایش یابد از طرفی تسهیلات بانکی هم جذابیتی نداشته و شرایط مطلوبی ندارد و همچنین در همه کسب و کارها قوانین مزاحم نیز تأثیرگذار بوده و تولید را محدود می کند.

فرزام‌صفت عنوان داشت: در حوزه حذف قوانین دست و پاگیر اتفاقات خوبی رقم خورده است؛ این قوانین جز خلل برای تولید حاصل دیگری ندارند و اکنون حذف این قوانین مزاحم در دستور کار جدی دولت قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در وزارت اقتصاد نیز کارگروهی برای این امر تشکیل شده تصریح کرد: ما نیز نظیر این کارگروه‌ را در استان گیلان داریم که برای حذف قوانین دست و پاگیر کار در استان اقدام می‌کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار افزود: شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نیز از کارگروه‌هایی است که هم از مجلس و هم از حوزه قضا افرادی در آن عضویت داشته و به بررسی این موضوع می‌پردازند.

وی گفت: در اکثر مواقع واحدهای تولیدی از عملکرد بانک‌ها گله‌مندی دارند که در این راستا تصمیمی گرفته شد که بانک‌های گیلان مکلف شدند 70 درصد منابع خود را در استان مصرف کرده و 70 درصد به تسهیلات گیرندگان استانی تسهیلات دهند.

فرزام‌صفت افزود: تعداد معدودی از بانک‌های خصوصی در استان به مباحث تولید توجه ندارند که آن‌ها را ملزم کردیم که اگر خودشان را به معیار در نظر گرفته شده نرسانند با آن‌ها برخورد جدی انجام می‌شود.

وی گفت: در گیلان اکوسیستم استارت‌آپی به لحاظ تعداد اپلیکیشن‌های استارت‌آپی اکوسیستم مناسبی بوده و رتبه دوم را در تولید این نرم‌افزارها داریم اما همه این استارت‌آپ‌ها در حوزه فروش مشکلاتی را دارند.

فرزام‌صفت افزود: برای رفع این مشکلات صندوق پژوهش و فناوری امسال با حضور معاون علمی رئیس جمهور افتتاح شد و کارخانه فناوری در استان آغاز به کار کرد و گیلان جزو استان‌های پیشرو در این حوزه است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان گفت: همچنین فن بازار نیز یک حلقه گم شده در این عرصه بود که خوشبختانه ایجاد شد و ما در این حوزه مدام در حال رصد بازار هستیم.

وی عنوان داشت: قاچاق در استان گیلان معدود است زیرا مرزهای زمینی ما با کشورهای همسایه قابل کنترل بوده و مرزهای مستقر غیر گمرکی نداریم همچنین مرزهای دریایی نیز مشخص بوده و احتمال قاچاق از آن‌جا بسیار کم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان گفت: یکی از دلایل کاهش قاچاق افزایش نرخ ارز بود و دبیرخانه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز قطعاً مباحث مربوط به قاچاق را پیگیری می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: استان گیلان در حوزه صادرات در سال گذشته 580 میلیون دلار صادرات داشت و با وجود اینکه به دلیل بیماری کرونا خیلی از مرزها بسته بود اما مرز آستارا همچنان به فعالیت خود ادامه داد.

فرزام‌صفت افزود: این اقدام مثبتی بود که بخش اعظمی از آن توسط بخش خصوصی، تجار و بازرگانان انجام شد و ما نیز بستر این امر را فراهم کردیم که در فضایی امن صادرات در استان گیلان روند خود را طی کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان با بیان اینکه منابع تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی منابع محدودی هستند گفت: یکی از نقاطی که می‌شود بر روی آن برنامه‌ریزی کرد استفاده از سرمایه‌های خرد مردم است.

وی افزود: این پول‌ها اگر به بازار سرمایه کشور وارد شود فقط باعث ایجاد تورم می‌شود که برای این موضوع 2 راهکار در نظر گرفته شده که یکی تشکیل تعاونی توسعه عمران برای تجمیع سرمایه‌های خرد مردم در شهرستان است.

فرزام‌صفت تصریح کرد: امروز در سطح استان 11 شهرستان دارای این تعاونی‌ها هستند؛ موضوع دیگر تشکیل شرکت سرمایه‌گذاری سهام عدالت گیلان بوده که امروز بیش‌از یک میلیون و 200 نفر عضو این تعاونی هستند.

وی گفت: سرمایه این شرکت 15 هزار میلیارد تومان بوده و در آینده، مجمع عمومی این شرکت به شکل مجازی برگزار می‌شود تا این سرمایه مردم به‌عنوان سهام کارخانه‌های بزرگ پشتیبان تولید، کارخانجات و اشتغال گیلان باشد.

فرزام‌صفت افزود: اصلی‌ترین راهکار ما تشکیل شرکت سهام عدالت استان بوده و کارگروه رفع موانع تولید در استان تشکیل شده و تقریباً همه واحدهای تولیدی در این کارگروه مشکلات خود را مطرح کرده‌اند.

وی گفت: امسال مرکز شبانه‌روزی خدمات‌دهی به واحدهای تولید را در سازمان صنعت راه‌اندازی کردیم؛ تسهیلات ارائه شده به واحدهای تولیدی بیش‌از هزار و 600 میلیارد تومان بوده که البته حق واحدهای تولیدی گیلان بسیار فراتر از این ارقام است.

انتهای پیام/614

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان فرزام صفت واحدهای تولیدی استان گیلان واحدهای تولید افزایش تولید بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی کوشا پیش از ظهر چهارشنبه در جریان بازدید از مجموعه کیمیا معادن اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته گفتمان و بیان شعار ما این بوده کردستان محروم نیست.

وی خاطرنشان کرد: کردستان دارای ظرفیت و ذخایر ارزشمندی است اما هم سیاست‌های رژیم سابق که تعمدی داشت در محروم نگه داشتن استان‌های مرزی و کردستان باعث شده بود تا توسعه اتفاق نیفتد.

استاندار کردستان یادآور شد: بعد از انقلاب اسلامی فرهنگ خدمت جای حکومت را گرفت و امام راحل تاکید بر آبادانی و خدمت به مناطقی مانند کردستان داشتند و اعتقاد داشتند خدمت در این مناطق اجر بیشتری دارد.

کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تن ذخایر معدنی است

زارعی کوشا افزود: در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی کردستان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و ۱.۱ دهم میلیارد تن ذخایر ارزشمند معدنی در کردستان داریم.

وی عنوان کرد: سیاست دولت سیزدهم کنترل خام فروشی است و با قوت در حال پیگیری در این زمینه هستیم.

وی اذعان کرد: شهرستان بیجار بسیار ظرفیت‌های مهم و اراضی کشاورزی زیادی دارد با توجه به اینکه کم آب است و اراضی کشاورزی این منطقه دیم است اما به تنهایی سه درصد تولید گندم کشور را برعهده داشت.

استاندار کردستان اضافه کرد: استان کردستان ۱۰ درصد تولید گندم را بر عهده دارد و بیجار با تولید بیش از ۳۲۰ هزار تولید گندم رتبه اول استان را برعهده داشت.

زارعی کوشا عنوان کرد: باید از نوع نگاهی که در این مجموعه وجود دارد تشکر کرد چرا که معادن بیجار امروز تنها به استخراج سنگ آهن نمی‌پردازد بلکه زمینه جذب و اشغال بیش از ۸۰۹ نفر از مردم این منطقه را فراهم کرده است.

زارعی کوشا گفت: خوشبختانه معادن استان و کیمیا معادن اقدامات خوبی انجام داده‌اند و در حفاظت از محیط زیست توجه ویژه ای داشته‌اند و این مهم شایسته تقدیر است.

کردستان زمینه تبدیل شدن به استان صنعتی در حوزه معدن و فولاد را دارد

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم این قدم‌ها ادامه داشته باشد و از استانی که تنها محصولات سنتی کشاورزی داشت به یک استان صنعتی در حوزه معدن و فولاد تبدیل شود.

وی اعلام کرد: خوشبختانه در حوزه کشاورزی بر اساس علم روز و گردشگری در حال فعالیت است و مجموعه این فعالیت‌ها موجب پیشرو بودن استان کردستان در تمامی عرصه‌ها است.

استاندار کردستان خاطر نشان کرد: محروم نگه داشتن کردستان کفران الهی است و باید از ظرفیت‌های این استان در راستای توسعه این استان گام برداریم.

کد خبر 6100498

دیگر خبرها

  • گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف
  • اشتغال و تسهیلات بانکی از مهمترین مطالبات مردمی در تنگستان است
  • کردستان دارای ظرفیت‌های مهم و ارزشمند اقتصادی است
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید