Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت با بیان این‌‌که نخواهم گذاشت که جان مردم فدای غوغاسالاری عده‌‌ای شود، گفت: اجازه نمی‌‌دهم کسی در را به روی ادعاهای درست طب سنتی ببندد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ سعید نمکی امروز در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی با بیان این‌‌که دانشجویان ما باید با دیرینه طب این سرزمین آشنا شوند، اظهار کرد: اگر دانشجوی پزشکی کشور من همان‌‌طور که دارد کتاب نلسون و هاریسون را می‌‌خواند، بداند که بوعلی و رازی و جرجانی هم کتاب داشتند، باعث می‌‌شود احساس بی‌‌هویتی نکند و بداند کشورش دیرینه‌‌ای غنی‌‌ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگرچه مقاومت‌‌هایی بود اما برای نخستین بار دو واحد آشنایی با طب سنتی در وزارت بهداشت طراحی شد تا طب سنتی را در پزشکی دخالت بدهیم؛ 140 پروژه تحقیقاتی در حوزه طب سنتی را به این عرصه وارد کردیم و نتایج خوبی نیز گرفتیم.

وزیر بهداشت تصریح کرد: سال‌‌هاست که متخصصین کاردیولوژی برای نارسایی قلبی "دیگوکسین" تجویز می‌‌کنند؛ دیگوکسین عصاره گل انگشتانه است اما چون از بیرون آمده مقاومتی در مقابل آن وجود ندارد اما وقتی یک نفر می‌‌گوید که من یک داروی گیاهی که در محافل علمی تست شده است می‌‌خواهم وارد بازار کنم، هجمه سنگینی از دوستان طب مدرن می‌‌بینیم!

وی در ادامه با اشاره به این‌‌که امروز طب مدرن برای برخی مسائل مانند سرطان، درد و بیماری‌‌های خودایمنی نیازمند کمک آلترناتیو مدیسین است، گفت: نزاع بین مدرنیته و سنت نباید شکل بگیرد؛ ما به دانشمندان طب سنتی بها دادیم نه به عطار و بقال یا کسی که نادان است و ادعای طب سنتی می‌‌کند؛ ما به دانش‌‌آموختگان طب سنتی در دانشکده‌‌های علوم پزشکی و طب سنتی بها دادیم؛ من ضمن دفاع از طب سنتی دانشگاهی، نمی‌‌گذارم پای خرافه و شارلاتانیزم به طب سنتی باز شود.

نمکی با بیان این‌‌که من نخواهم گذاشت که جان مردم فدای غوغاسالاری عده‌‌ای شود، تأکید کرد: من اجازه نمی‌‌دهم که به جز گذراندن مسیر درست پژوهشی، محصول شیمیایی و گیاهی وارد پروتکل‌‌های درمانی شود؛ اجازه نمی‌‌دهم کسی در را به روی ادعاهای درست طب سنتی ببندد؛ من گفته‌‌ام فراخوان بدهید که هرکس ادعایی در زمینه طب سنتی دارد بررسی شود.

وزیر بهداشت با بیان این‌‌که گسترش طب سنتی از دغدغه‌‌های مقام معظم رهبری نیز هست، خاطرنشان کرد: ایشان یکی از کارشناس‌‌محورترین مدیران نظام جمهوری اسلامی ایران هستند؛ ایشان در رابطه با کرونا غیر از نظر علمی ما هیچ نظری را نپذیرفتند.

وزیر بهداشت: آن‌‌چه در کشورهای دیگر "واکسیناسیون کرونا" نامیده می‌‌شود کارآزمایی بالینی استروایت وزیر بهداشت از دلایل علمی و منطقی مخالفت با واردات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بهداشت و درمان وزارت بهداشت ویروس کرونا بهداشت و درمان وزارت بهداشت ویروس کرونا وزیر بهداشت طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۸۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟

نگاهی به بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور که به تازگی به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است، نشان می دهد که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ۱۳.۸۹ درصد، دومین دستگاهی است که بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاههای اجرایی به خود اختصاص داده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بودجه دستگاه‌های اجرایی کشور حدود سه چهارم از کل بودجه سالانه دولت را به خود اختصاص می‌دهد که بر اساس برآورد‌ها این بخش از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ در مقایسه با قانون بودجه سال ۱۴۰۲ نزدیک به ۲۹ درصد رشد داشته و به ۲۱۸۳ هزار میلیارد تومان رسیده است.

بودجه دستگاه‌های اجرایی شامل ۷۷ درصد از کل بودجه عمومی کشور است که مجموع بودجه دستگاه‌های اجرایی مختلف در قوای سه گانه و سایر دستگاه‌ها را در بر می‌گیرد به طوری که ۷۸.۸ درصد متعلق به قوه مجریه ۱۷ درصد مربوط به سایر دستگاهها، ۳.۹ درصد قوه قضاییه و ۰.۳ درصد سهم قوه مقننه است.

در این میان نگاهی به سهم قوه مقننه از بودجه دستگاه‌های اجرایی بیانگر آن است که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش به ترتیب بیشترین سهم را از بودجه دستگاه‌های اجرایی دارند و در مجموع بیش از ۴۲ درصد از بودجه دستگاهی را تشکیل می‌دهند.

سهم ۴۸ درصدی وزارت بهداشت از کل اعتبارات اختصاصی

نگاهی به اعتبارات اختصاصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کل اعتبارات اختصاصی دستگاه‌ها نشان می‌دهد که این وزارتخانه سهم ۴۸ درصدی از کل اعتبارات یاد شده را دارد.

در کنار آن باید توجه داشت که وزارتخانه با ۲۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار، پس از وزارت کار بیشترین سهم را از مصارف عمومی دستگاه‌های اجرایی دارد که ۱۳.۸۹ درصد از کل مصارف دولت را در بر می‌گیرد.

در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور، دولت برای وزارت بهداشت بودجه ۳۹۵ هزار و ۳۵۱ میلیارد تومانی در نظر گرفته است که رشد ۲۷ درصدی نسبت به بودجه امسال دارد؛ از این رقم ۲۴۴ هزار و ۹۴ میلیارد تومان سهم اعتبارات هزینه‌ای و ۲۰ هزار و ۹۵۶ هزار میلیارد تومان سهم اعتبارات سرمایه‌ای است که به ترتیب ۱۷ درصد و ۲۰۷ درصد رشد دارد.

نکته قابل تامل اینکه در لایحه بودجه ۱۳۰ هزار و ۳۰۱ میلیارد تومان درآمد اختصاصی برای این وزارتخانه دیده شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۳۷ درصد رشد را تجربه خواهد کرد.

به نظر می‌رسد افزایش بودجه اعتبارات سرمایه‌ای وزارت بهداشت همسو با برنامه دولت سیزدهم است که قصد دارد در سال پایانی دولت، طرح‌های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان را تکمیل و وارد مدار خدمت رسانی کند چنانچه در دو سال و نیم گذشته توانسته است در مجموع ۱۶ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور اضافه نماید.

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در ۲ سال گذشته ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور به بهره‌برداری رسیده است، از افتتاح ۹ هزار تخت دیگر در سالجاری خبر داده است.

یکی از نکات مهم در جداول بودجه دستگاه‌های اجرایی، رشد جهشی بودجه برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی است که ذیل وزارت بهداشت تعریف می‌شوند. طبق لایحه دولت، اعتبارات سرمایه‌ای ۴۴ دانشگاه علوم پزشکی در کشور رشد بیش از ۱۰۰ درصد را در سال جاری تجربه خواهند کرد که از جمله می‌توان به دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران، تهران، مرکزی، همدان، تربت حیدریه، نیشابور، آذربایجان شرقی، مراغه، بوشهر، لرستان، اهواز، دزفول، گیلان، کرمان، گلستان، هرمزگان اشاره کرد.

علاوه بر این، اعتبارات سرمایه‌ای صندوق رفاه دانشجویان ۱۸۸۳ درصد، سازمان غذا و دارو ۳۳۷ درصد، سازمان انتقال خون ایران ۲۸۶ درصد و انستیتوپاستور ۲۳۰ درصد امسال رشد خواهد داشت که علت افزایش جهشی اعتبارات عمرانی صندوق رفاه، به برنامه وزارت بهداشت به ساخت خوابگاه‌های متاهلی برای دانشجویان باز می‌گردد.

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها
  • قلیان با گاز خنده!
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است