Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر حجت‌الاسلام محمدباقر برقراری ظهر امروز در نشست کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش اظهار کرد: طلاب با خلوص جلو آمده‌اند تا با کمک به آموزش و پرورش بار سنگین تعلیم و تربیت را به دوش بکشند.

وی با تاکید بر اینکه معلمان باید دغدغه ویژه‌ای نسبت به مباحث دینی و تقویت اعتقادی دانش آموزان داشته باشند گفت: تعالی دانش‌آموزان در حوزه‌های دینی و اعتقادی باید مهمترین دغدغه‌ای باشد که در بین معلمان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه ملایر افزود: کسی که دین نداشته باشد به فکر دنیا و آخرت نبوده و تنها به فکر مادیات و سودآوری است اما فرد متدین قطعا متعهدانه و برای رضای خدا همیشه به فکر دیگر افراد جامعه خواهد بود.

وی خطاب به روحانیون تصریح کرد: باید اولویت‌های آموزش و پرورش نیازسنجی شده و حوزه علمیه و روحانیت برای آن برنامه‌ریزی کنند و در عرصه‌های مختلف متناسب با نیاز آموزش و پرورش در کنار این نهاد سرنوشت‌ساز باشند.

برقراری توسعه همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش را مهم و اثرگذار دانست و خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش به طلاب به چشم همکارانی بنگرد که با تمام توان به کمک آن‌ها شتافته‌اند تا در کنار هم گام مؤثری در مسیر تعلیم و تربیت بردارند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر نیز با بیان اینکه محور اصلی فعالیت‌های آموزش و پرورش تحقق هر ۶ ساحت سند تحول بنیادین است بیان کرد: آموزش و پرورش و حوزه علمیه در تربیت جامعه نقش و وظیفه بسیار مهمی بر دوش دارند که در شرایط کنونی کشور در پی ممنوعیت برگزاری آموزش های حضوری اهمیت آن دوچندان شده است.

 محمدرضا بشری با بیان اینکه آموزش و پرورش به دنبال رشد دانش آموزان تمام ساحتی و تکامل‌یافته است گفت: روحانیون و علما در مباحث تربیتی دانش‌آموزان یاریگر آموزش و پرورش هستند.

وی تصریح کرد: ما در ساحت عبادی و اعتقادی سند تحول، تقویت مبانی دینی و اعتقادات دانش‌آموزان را دنبال می کنیم تا شهروندانی متعهد، خدوم و مسئولیت پذیر تحویل جامعه دهیم که با اعتقاد به خدمت به هم نوع جامعه را به حیات طیبه نزدیک و نزدیک تر کنند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر پیوند بین حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش را مبارک دانست و اظهار داشت: همکاری این دو نهاد تسهیل‌گر حرکت تربیتی دانش آموزان در راستای اهداف بیانیه گام دوم انقلاب و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش خواهد بود.

  معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش شهرستان نیز به ارائه گزارشی از فعالیت های متنوع حوزه پرورشی از زمان آغاز شیوع کرونا تا کنون پرداخت و گفت: اگر چه غیر حضوری شدن مدارس سرعت اجرای برنامه‌های حوزه پرورشی را برای مدت اندکی کند کرد اما با تشکیل کارگروه های تخصصی تمام برنامه‌ها با در نظر گرفتن وضعیت‌های متفاوت از نظر شیوع کرونا به‌روزرسانی و با جدیت دنبال شدند که از نمونه‌های آن می توان به نماز جماعت خانوادگی و گفتمان‌های دینی مجازی و ... اشاره کرد.

مسلم بیات به تعامل و همکاری خوب بین حوزه و آموزش و پرورش اشاره تصریح کرد: از نمونه‌های این همکاری اعزام هشت روحانی به مدارس در قالب طرح امین برای پیگیری مباحث تربیتی و دینی، جذب هشت روحانی وظیفه به عنوان مربی و معاون پرورشی در سال جاری و مساعدت در برگزاری طرح های مختلف حوزه قرآن، عترت و نماز است.

انتهای پیام/89013

منبع: فارس

کلیدواژه: ملایر مدیر آموزش و پرورش ملایر امام جمعه ملایر حوزه های علمیه خبرگزاری فارس همدان حیات طیبه کار فرهنگی گفتمان علمیه و آموزش و پرورش دانش آموزان حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۸۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش گفت: خوشبختانه علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نادر کریمی بیرانوند پیش‌از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران که در آموزش و پرورش کردستان برگزار شد ضمن تبریک هفته معلم، اظهار داشت: یکی از موارد بسیار مهم سند بنیادین وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است به گونه‌ای که دانش‌آموز در پایان دوره تحصیلی خود مهارتی برای ورود به بازار کار را کسب کرده باشد.

وی گفت: بسیاری از دانش‌آموزان در رشته‌های نظری بعد از فارغ‌‌التحصیلی توانایی برقراری ارتباط با بازار کار را ندارند و دلیل آن این است که 6 ساعت آموزشی که در اختیار داریم ساعت اقتصادی برای دانش‌آموز به درستی انجام نشده است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه موضوع مهارت‌آموزی بسیار حائز اهمیت است، خاطرنشان کرد: در دوسال اخیر این موضوع با جدیدت پیگیری شده و خوشبختانه روز چهارشنبه هفته گذشته علی‌رغم مخالفت‌های بسیاز زیاد، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در دولت به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه به واسطه برگزاری 2 کار بزرگ در استان کردستان حضور پیداکرده‌ایم، افزود: امسال دوره‌های توانمند‌سازی مدیران مدارس شبانه‌روزی برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در سه قطب غربی، مرکزی و شرقی کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم و بر این اساس این دوره در مدارس شبانه‌روز استان کردستان نیز اجرا خواهد شد.

بیرانوند تصریح کرد: به منظور تحقق ترویج روحیه کار‌آفرینی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با مهارت‌های بومی محلی، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌‌روزی در سنندج برگزار شده است.

وی با بیان اینکه تغییر ساختار آموزشی دوره متوسطه را در دستور کار قرار دادیم، اظهار کرد: با تغییر ساختار آموزشی، حدودا 300 ساعات آموزش مهارت‌آموزی در طول سه سال تحصیلی برای هر دانش‌آموز پیش‌بینی شده است که بعد از این دوره دانش‌‌آموز مهارت کافی برای ورود به بازار کار را کسب خواهد کرد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری با بیان اینکه مدراس شبانه‌روزی استان ظرفیت مناسبی برای کسب مهارت دانش‌آموزان است، عنوان کرد: باید از فضای این مدارس استفاده و تجربیات به دست آمده را به مدارس کل کشور انتقال داد.

وی اظهار کرد: خوشبختانه هنرستان‌های استان تجهیزات لازم جهت برگزاری دوره‌های مهارت آموزی را دارند و جدا از این مورد، این ماموریت از طریق استاد شاگردی و همچنین سازمان فنی و حرفه‌ای انجام خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود اذعان کرد: یکی از مشکلات عمده آموزش و پرورش کمبود نیرو است که این مشکل حداقل تا چهار سال آینده نیز تداوم خواهد داشت. بازنشستگی همکاران و پذیرش کم نیروی جدید در سالیان اخیر، ما را با کمبود شدید نیرو مواجه کرد.

بیرانوند با ذکر اینکه خوشبختانه امسال با شناسایی نقاط ضغف این روال تغییر خواهد کرد، اضافه کرد: در استان کردستان نیز با کمبود نیرو  مواجه هستیم و برای جبران از نیروهای بازنشسته استفاده کردیم و 9 هزار ساعت آموزش در حوزه نظری به صورت غیر موظف انجام شد.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است