Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه صبح امروز شورای عالی قوه قضاییه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام خونین مردم قم در دی ماه ۱۳۵۶ که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان «تبر ابراهیمی بر کاخ ستمشاهی» یاد کردند، بر لزوم اجرایی شدن فرامین راهبردی رهبر انقلاب در سالگرد این حادثه تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس قوه قضاییه با اشاره به تحلیل حوادث اخیر آمریکا از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: تلاش آمریکایی‌ها این است که بگویند تمام افتضاحات این روز‌های امریکا مربوط به دیوانه‌ای به نام ترامپ بود که آمد و کار‌هایی را انجام داد و می‌خواهند او را مقصر تمام مسائل نشان دهند در حالی که ریشه بحرانی که غرب گرفتار آن شده، لیبرال دموکراسی غربی است.
آیت الله رئیسی عامل اصلی بحران در غرب را ساختار ظالمانه حاکم بر آمریکا و اروپا و خوی استکباری حکام غربی و بی توجهی به حقوق مردم عنوان کرد و افزود: آمریکا تلاش کرد ملت ایران را با فشار‌های حداکثری به زانو درآورد، اما ملت ما به تبعیت از رهبری با راهبرد مقاومت حداکثری سیاست آن‌ها را شکست داد و با ایستادگی دشمن را وادار به عقب نشینی کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: بدبخت، کسانی هستند که در داخل و یا منطقه سرنوشت خود را به آمریکایی‌ها گره زده اند و آمریکا را قبله گاه خود می‌دانند.
رئیس دستگاه قضا از اعتماد به نفس و اتکا به خداوند به عنوان دو عامل موفقیت ملت ایران یاد کرد و با اشاره به تولید واکسن داخلی کرونا با تکیه بر این دو عنصر مهم گفت: اقدامات افتخارآمیز برای تولید واکسن ملی در کشورمان از جلوه‌های اعتماد به نفس ملی و محصول توجه به فرهنگ «ما می‌توانیم» است.
آیت الله رئیسی دستور مقام معظم رهبری در تحریم واکسن آمریکایی و انگلیسی را تدبیری حکیمانه برای صیانت از جان مردم در برابر کسانی دانست که بی پروا و بدون توجه به جام مردم دنبال واردات این نوع واکسن‌ها هستند و متذکر شد: تأکید مقام معظم رهبری بر ممنوعیت ورود واکسن از آمریکا و انگلیس برای آن بود که نباید ایران به آزمایشگاهی برای واکسن‌های آن‌ها تبدیل شوند.
رئیس قوه قضاییه گفت: این تدبیر رهبر انقلاب، «تحریم استکبار اقتصادی» است که امروزه می‌خواهد با تفرعن جان ملت‌ها را به خطر بیاندازد و جهان را قربانی منافع خود کند، اما رهبری حکیم انقلاب، جلوی این کار را گرفتند.
آیت الله رئیسی به بیماری «خودتحقیری» هم اشاره کرد که در این میان به کمک غربی‌ها آمده است و تصریح کرد: «ویروس خودتحقیری» و این که برخی به توانمندی‌های خود و جوانان و دانشمندان کشور باور نداشته باشند و چشمشان به بیگانگان باشد، اگر خطرناک‌تر از ویروس کرونا نباشد کمتر از آن نیست.
رئیس دستگاه قضا این نکته را هم خاطر نشان کرد که اگر واکسن تولید کشورمان پس از موفقیت آزمایش‌های انسانی به مرحله تولید انبوه برسد، همه ملت‌ها از آن بهره‌مند خواهند شد و هیچ ملتی بدون سهم نخواهد ماند.
وی با بیان این که یقین داریم با اتکا به خدا و خودباوری می‌توانیم به قله‌ها برسیم و تمدن نوین اسلامی را رقم بزنیم از توفقیات جمهوری اسلامی ایران در تولید قدرت در حوزه‌های علمی و فناوری به عنوان نشانه‌های مدنیت واقعی یاد کرد و آن‌ها را زمینه ساز شکل گیری تمدن نوین اسلامی دانست.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با گرامیداشت یاد و خاطره جانباختگان حادثه سقوط هوایپمای اوکراینی در دی ماه سال گذشته، از بررسی‌های فنی و کارشناسی همه ابعاد این حادثه از سوی سازمان قضایی نیرو‌های مسلح خبر داد و گفت که این سازمان با بررسی همه فرضیات و استماع نظرات همه طرف‌های درگیر موضوع، گزارش خود را اعلام کرده است.
آیت الله رئیسی با بیان این که گزارش سازمان قضایی نیرو‌های مسلح هم از طریق رسانه ملی اعلام شده و هم طی ۲ جلسه به اطلاع خانواده‌های قربانیان این سانحه رسیده، گزارش سازمان مذکور را از نظر تحقیقاتی کامل و دقیق و قابل عرضه به مجموعه‌های مرتبط دانست که می‌تواند تردید‌های موجود در این زمینه را برطرف کند.
رئیس قوه قضاییه با بیان این که هیچ خط قرمزی برای بررسی و پیگیری و رسیدگی به این موضوع نداشته و نداریم اظهار داشت: هر فرض و هر فرد مورد سوال و اتهام مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته، اما برخی برای خوشامد دیگران به گونه‌ای سخن می‌گویند که گویا اصلاً اطلاع ندارند چه کار قابل تقدیری انجام شده است.
آیت الله رئیسی با تقدیر از اقدامات سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در بررسی این موضوع، تأکید کرد: نگاه و تأکید ما در بررسی این حادثه از ابتدا کشف حقیقت و دادرسی عادلانه بوده که از وظایف ماست و تحقیقات مفصل کارشناسی و میدانی و بازسازی صحنه و... در این پرونده انجام شده و تحقیقات دادسرا تمام شده و پرونده در مراحل بعدی رسیدگی با جدیت دنبال خواهد شد.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش مبارزه با فساد از مأموریت‌های مهم و محوری دستگاه قضا عنوان کرده و گفت: از اقدامات صورت گرفته تا کنون در امر مبارزه با فساد باید تقدیر شود. ضدیت و مبارزه با فساد هزینه دارد و عکس العمل‌ها را برمی انگیزد و مقام معظم رهبری نیز در فرمان ۸ ماده‌ای خودشان در سال ۸۰ که بند‌های آن زنده و پویاست، گوشزد کردند مبارزه که آغاز شود، فریاد عده‌ای بلند می‌شود، اما شما به این جیغ‌ها توجه نکنید.
رئیس قوه قضاییه گفت: تلاش دستگاه قضایی این است که مبارزه با فساد عادلانه، حق مدارانه، دقیق و با روحیه انقلابی باشد و هیچ مانعی در این مسیر ما را متوقف نخواهد کرد و فقط به خدا و حقوق ملت توجه داریم و تنها خط قرمز ما هم غیرمستند حکم دادن و بدون ادله حرف زدن است.
در این نشست، دادستان کل کشور با اشاره به ابلاغ دستورالعمل شناسایی و بازپس گیری اموال نامشروع مسئولان در روز گذشته از سوی رئیس دستگاه قضا اظهار داشت: پیگیری‌ها برای اجرای این دستورالعمل بلافاصله در دستور کار دادستانی کل قرار گرفت و صبح امروز اولین جلسه برای تعیین سازوکار‌های اجرای این دستورالعمل برگزار شد.
رئیس قوه قضاییه در واکنش به سخنان حجت الاسلام منتظری ضمن تقدیر از اهتمام دادستانی کل برای پیگیری دستورالعمل شناسایی و بازپس گیری اموال نامشروع مسئولان گفت که این دستورالعمل برگرفته از قانون رسیدگی به اموال مسئولان و اصل ۴۹ قانون اساسی است و این که دوستان تلاش می‌کنند در حد حرف و سخن نماند و عملیاتی شود، مثبت است.
آیت الله رئیسی در بخش دیگری از سخنانش از فائق زیدان رئیس دستگاه قضایی عراق و قضات عراقی برای صدور حکم بازداشت دونالد ترامپ به دلیل صدور دستور ترور فرماندهان مقاومت در فرودگاه بغداد تقدیر کرد.
رئیس قوه قضاییه خاطر نشان کرد: ترامپ آمر و عامل اصلی ترور فرماندهان مقاومت است، اما جنایات او محدود به ترور حاج قاسم و ابومهدی المهندس نیست و دستش به خون بسیاری از انسان‌ها در منطقه و دیگر کشور‌ها آلوده است که امیدواریم حکم صادره از سوی دستگاه قضایی عراق اجرا شود و به برکت خون مطهر شهدا به زودی شاهد اخراج آمریکایی‌ها از منطقه باشیم.
در بخش دیگری از این نشست، رئیس سازمان بازرسی کل کشور از شناسایی ۱۲ هزار تن قند و شکر بسته‎بندی شده و آماده مصرف که در منطقه ویژه اقتصادی سیرجان احتکار شده بود خبر داد و گفت که بخشی از این محصولات در سنوات قبل تولید شدند، اما به بازار عرضه نشده بودند.
حجت الاسلام درویشیان همچنین از کشف ۱۲ هزار تن جوی وارداتی و ۷ هزار تن گوشت وارداتی که به موقع در بازار توزیع نشده بود خبر داده و گفت که پس از تشکیل پرونده برای متخلفان، اقلام مکشوفه تحویل مراجع ذیربط شدند.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مشکلات معیشتی کارکنان قوه، گفت: کارکنان از عوامل اصلی دستگاه قضایی هستند که سلامت آن‌ها ضامن سلامت نظام قضایی است ولذا توجه به مطالبات آن‌ها مهم است.
آیت الله رئیسی با تقدیر از اقدامات تبیینی مدیران قضایی برای کارکنان این مجموعه، تصریح کرد: حرف زدن با کارکنان و شنیدن حرف هایشان و تبیین شرایط و تلاش‌هایی که برای رفع مشکلاتشان انجام می‌شود، اقدامی ارزنده و اطمینان بخش است، امیدواریم این اقدامات و پیش بینی‌ها لازم در بودجه ۱۴۰۰ قوه قضائیه موجب شود تا بتوانیم بخشی از مشکلات این همکاران خدوم را جبران کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: رئیس قوه قضاییه رئیس قوه قضاییه سید ابراهیم رئیسی پارسی خبر بخش دیگری از سخنانش رئیس قوه قضاییه رئیس دستگاه قضا مبارزه با فساد آیت الله رئیسی دستگاه قضایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۹۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی_سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، اظهار داشت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعا نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسرائیل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و خاطرنشان کرد: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می‌کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مسئله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، عنوان کرد: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفتگو گذاشته شود.

فصلنامه ماجرا ابتکار و شجاعت به خرج داده است

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیاز‌های نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشور‌ها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و عنوان کرد: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگو‌هایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد. باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولا از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌ بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیتی (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد. در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی_ سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  • دیدار جمعی از معلمان سراسر کشور با رهبر انقلاب
  • گام اول فصلنامه «ماجرا»، پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب است
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • رئیسی: تحریم‌ ایران به نتیجه نرسیده
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب چهارشنبه در قم 
  • رئیسی: ایران تحریم ناپذیر است / با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • ایران تحریم‌ناپذیر است