Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه 658 میلیارد تومان اوراق سلف موازی این شرکت در بورس انرژی عرضه اولیه خواهد شد، گفت: از بهمن‌ماه سال گذشته تاکنون 660 مگاوات اوراق گواهی ظرفیت در بازار بورس عرضه کرده‌ایم.

به‌گزارش  وزارت نیرو، "محسن طرزطلب" در مراسم تقدیر از دست‌اندرکاران پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در شرکت برق حرارتی با اشاره به اینکه امسال دو هزار و 500 مگاوات نیروگاه حرارتی وارد مدار خواهد شد، گفت: تاکنون حدود یک هزار و 264 مگاوات از این رقم محقق شده است و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته تا پایان سال بخش بخار نیروگاه‌های سیکل ترکیبی شیروان، کاسپین، هریس، سبلان، جهرم و بخش گاز نیروگاه هنگام نیز افتتاح خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه در سه ماهه نخست سال آینده حدود یک هزار مگاوات نیروگاه جدید به بهره‌‍برداری خواهد رسید، ادامه داد: بخش گاز نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی آریان و زرند و بخش بخار نیروگاه چابهار از جمله واحدهای است که برای دوره اوج بار سال 1400 وارد مدار می‌شوند.

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی تاکید کرد: تا پیک تابستان سال آینده هفت واحد بخار نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی به ظرفیت یک هزار و 134 مگاوات به بهره‌برداری خواهند رسید که با افتتاح این واحدها سالانه یک میلیارد و 800 میلیون مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌جویی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه راندمان نیروگاه‌های حرارتی در نیمه نخست امسال به 38.7 درصد رسیده است، گفت: از ابتدای سال تا نیمه آذرماه میزان تولید نیروگاه‌های حرارتی کشور به 234 میلیارد کیلووات ساعت رسیده و از نیمه شهریورماه تاکنون بالغ بر 38 هزار مگاوات تعمیرات دوره‌ای و اساسی نیروگاه‌های حرارتی انجام شده است.

طرزطلب با تاکید بر اینکه از بهمن‌ماه سال گذشته تاکنون 660 مگاوات اوراق گواهی ظرفیت در بازار بورس عرضه کرده‌ایم، ادامه داد: با توجه به تبصره یک قانون بودجه سال جاری توانسته‌ایم 25 میلیون دلار برای نیروگاه پرند تخصیص تحویل سوخت دریافت کنیم.

وی با اشاره به تدوین 9 پروژه سازوکاری شرکت برق حرارتی در راستای پویش #هرهفته_الف_ب_ایران در سال 99، گفت: تاکنون چهار پروژه این بخش شامل ارزیابی نتایج و مستندسازی اجرای برنامه 099، ادامه روند افزایش راندمان نیروگاه‌های حرارتی به حداقل 39 درصد، اصلاح سازوکار سرمایه گذاری بخش خصوصی در تولید برق و اصلاح سازوکار بازپرداخت سرمایه گذاری احداث بخش بخار نیروگاه­‌های سیکل ترکیبی به سرانجام رسیده است.

مدیرعامل شرکت برق حرارتی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته پنج برنامه دیگر شامل احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ری با استفاده از ظرفیت‌های قانونی تهاتر سوخت، فروش اموال مازاد نیروگاه‌ها و مدیریت دارایی‌های راکد، استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه جهت تامین مالی و نیز شروع فعالیت احداث اولین نیروگاه ملی با راندمان 60 درصد تا پایان امسال نهایی خواهند شد.

 

ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نیروگاه های حرارتی شرکت برق حرارتی سیکل ترکیبی بخار نیروگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۹۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢۶ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.

وی همچنین از افزایش ٧۶٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتورهای پست‌های فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان اینکه ١٢٩۴ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می‌شود، خاطرنشان کرد: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می‌شود.

به گفته سخنگوی صنعت برق، جمعاً ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.

مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه‌های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می‌یابد.

رجبی مشهدی با اشاره به فناوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می‌رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاههای منطقه با بهره‌گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

کد خبر 6088968 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • واحد ۳ بخار نیروگاه نکا از مدار تولید خارج شد
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • ۲۶ طرح فوق توزیع و انتقال برق تا پایان اردیبهشت وارد مدار می‌شود
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران