Web Analytics Made Easy - Statcounter

یعقوب دلدار عصر دوشنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران اظهار داشت: سرما موجب از بین رفتن بیش از ۱۹۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی این شهرستان در روستای حمیران شده است.

وی تصریح کرد: روستاهای حمیران، بوچیر، بهده، هشنیز، کناردان و شهر دشتی از مهم‌ترین مناطق کاشت گوجه فرنگی در شهرستان پارسیان است.

 دلدار خاطرنشان کرد: کاشت گوجه فرنگی در پارسیان از نیمه مرداد تا نیمه آذر ماه و برداشت آن از نیمه دوم آذرماه تا پایان اردیبهشت سال آینده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از روز شنبه بیستم دیماه یک سامانه پرفشار سرد شمالی در استان هرمزگان فعال شده که موجب کاهش شدید دما در بیشتر مناطق استان شده و براساس پیش بینی های به عمل آمده تا پایان هفته این شرایط در هرمزگان ادامه دارد

طبق اعلام کارشناسان هواشناسی هرمزگان، دما هوای بندرعباس در ۲۴ ساعت گذشته به دو درجه سانتی گراد بالای صفر رسیده که این کاهش دما در طول چهل سال اخیر در این شهرستان بی سابقه بوده است.

شهرستان پارسیان با ۱۸۰۰ هکتار سطح زیرکشت گوجه فرنگی، یکی از قطب‌های مهم تولید این محصول در هرمزگان است که در ۴۰۰ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز استان واقع شده است..

برچسب‌ها پارسیان وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی هرمزگان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پارسیان وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی پارسیان وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی هرمزگان اخبار کنکور گوجه فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۹۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرعامل شرکت آبفای استان اظهار کرد: در پی بارندگی شدید ۶۲ میلیمتری در شهرستان زیرکوه خسارت‌های سنگینی به زیر ساخت‌ها و تاسیسات و خطوط انتقال آب شرب شهرستان در حوزه شهری و روستایی وارد شد.

 مهدی دوستی،‌ امروز ۶ اردیبهشت با بیان اینکه روستاهای متاثر در این بین با مشکل کم‌آبی روبه رو هستند، گفت: مجتمع آهنگران شامل۱۱ روستاست،مهمانشهر تا روستای اردکول ۴۱۰۰ نفر جمعیت دارد.

وی افزود: مجتمع معصوم آباد و پایگاه‌های مرزی شامل دو روستا،۱۴ پاسگاه و برجک با حدود ۲۷۰۰ نفر جمعیت و مجتمع گمنج شامل ۲ روستا و ۳۵۰ نفر جمعیت و روستای جیم آباد با ۸۰ نفر جمعیت هستند که فعلا با مشکل بی‌آبی مواجه هستند.

دوستی بیان کرد: به علت مشکلات برقی ناشی از آسیب به تیرهای شبکه برق و همچنین مسدود بودن راه های ارتباطی احتمالا به روستاهای دچار قطعی افزوده خواهد شد، لذا مشترکین گرامی ضمن همراهی هرگونه اطلاع رسانی از طریق سامانه ۱۲۲ پیگیر باشند.

مدیر عامل شرکت آبفای استان گفت: ضمنا اکیپ بحران شرکت آب و فاضلاب و تانکرهای آبرسانی سیار در شهرستان زیرکوه مستقر و با اکیپ های شهرستان به امداد رسانی مشغول هستند و به محض باز شدن جاده های مواصلاتی که عملیات امدادی را با مشکل مواجه کرده و رفع مشکلات برقی ناشی از آسیب سیلاب به تیرهای برق که توسط همکاران شرکت توزیع برق در حال انجام است اقدامات لازم برای وصل آب روستاها انجام خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گوجه فرنگی شهرستان مهر در راه بازار‌های جهانی
  • نرخ مصوب انواع میوه؛ قیمت گوجه سبز سر به فلک کشیده!
  • سیلاب ۸۸۳ میلیارد ریال به کلاله خسارت زد
  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • میزان خسارت بارش شدید باران و رانش در رامیان چقدر بود؟
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • تمام نیروها در حال خدمت‌رسانی هستند