Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به برگزاری نشست کمیته امنیت آب با موضوع بررسی وضعیت رودخانه‌های مرزی، از تاسیس مرکز مطالعات آب‌های مرزی و مشترک در کشور به همت وزارت نیرو خبر داد. خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام خانه ملت، ابوالفضل عمویی در توضیح نشست امروز (دوشنبه، ۲۲ دی ماه) کمیته امنیت آب کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، گفت: اولین جلسه کمیته امنیت ملی با ریاست مرتضی محمودوند نماینده مردم خرم‌آباد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه دستگاه‌های مختلفی از جمله مسئولان وزارت‌خانه‌های نیرو، خارجه، جهاد کشاورزی و کشور، ستاد کل نیرو‌های مسلح، سازمان جغرافیای نیرو‌های مسلح، سازمان حفاظت محیط زیست، مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز بررسی‌های استراتژیک حضور داشتند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم افزود: محور مباحث جلسه بررسی آخرین وضعیت رودخانه‌های مرزی بود. کشور ما ۲ هزار و ۴۵ کیلومتر مرز آبی روخانه‌ای دارد. در واقع نزدیک به یک چهارم از کل مرز‌های کشور، مرز رودخانه‌ای است، از این جهت توجه به موضوع امنیت آب برای ما دارای اهمیت است.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های ارائه شده در نشست، در حوزه تامین آب کشور، وابستگی ۷ درصدی به منابع آب‌های مرزی وجود دارد. از همین رو توجه به اجرای طرح‌های توسعه‌ای منابع آبی و خاکی در استان‌های مرزی برای دستگاه‌های اجرای یک اولویت است و در دستور کار آن‌ها قرار دارد. وزارت نیرو در این زمینه یکی از نقش‌های محوری را بر عهده دارد و با همکاری سایر دستگاه‌ها در حال پیگیری این موضوع هستند.

عمویی یادآور شد: دستگاه‌های مختلف در این جلسه گزارشی را در مورد آخرین وضعیت بهره برداری از رودخانه‌های مرزی، ارایه دادند. اطلاعات کلی درباره رودخانه‌های مرزی در همسایگی ما با کشور‌های در افغانستان، ترکمنستان، پاکستان، عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان و ارمنستان ارائه و مقرر شد ادامه مباحث و بررسی جزئی‌تر در جلسات آتی صورت بگیرد.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وجود قانونی به نام "حفظ و تثبیت کناره و بستر رودخانه‌های مرزی" مصوب سال ۱۳۶۳، گفت: در این جلسه در مورد این قانون هم گفتگو شد. مجلس شورای اسلامی آماده است ضمن پیگیری وظایف نظارتی خود، در صورت وجود خلا‌های قانونی، همکاری لازم را با دستگاه‌های اجرایی داشته باشد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس در ادامه اظهار کرد: همچنین در این جلسه مطرح شد که به زودی مرکز مطالعات آب‌های مرزی و مشترک با همکاری دستگاه ذیربط از جمله وزارت نیرو در کشور تاسیس خواهد شد. مباحث علمی مرتبط با حوزه سیاسی و بین المللی آب توسعه پیدا کرده و انجمن هیدرولیک در کشور ذیل قواعد وزارت علوم و با همکاری اساتید دانشگاه ایجاد شده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی یادآور شد که دوشنبه هفته گذشته نیز جلسه‌ای در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با حضور جمعی از نمایندگان برگزار شده، موضوع اجرای بند کمال خان افغانستان بر روی رودخانه هیرمند در این جلسه طرح شده، وزیر نیرو، دستگاه‌های ذی ربط و نمایندگان حوزه‌های انتخابیه مرتبط با این حوزه آبی هیرمند که تحت تاثیر این بند قرار می‌گیرند در این جلسه حضور داشته اند.   بیشتر بخوانید: جلسه ویژه کمیسیون امنیت ملی درباره «اجرای قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها»

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی رودخانه های مرزی آب های مرزی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۰۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی

مرتضی عباس‌زاده، سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون برنامه‌های مرکز رباتیک این مرکز گفت: مرکز تحقیقات رباتیک از دو سال قبل به انجام فعالیت‌های ویژه‌ای از جمله طراحی و ارائه وسایل هدایت شونده خودران پرداخته است و هم اکنون با یک تیم ۲۰ نفره از سرای نوآوری، مرکز رشد و مرکز تحقیقات در حال فعالیت و پیش بردن پروژه‌های مختلف در این زمینه است. وسایل نقلیه خودکار دارای چرخ‌های مخصوصی که ما بزرگترین چالش ما تهیه آن‌ها بود که خداروشکر توانستیم با تولید آن خودکفا شویم و نمونه ایرانی این چرخ را طراحی و پیاده کنیم.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که با وزارت دفاع برگزار کردیم قرار شد یکسری ربات هوشمند در جهت تأمین نیاز‌های آنها طراحی و تولید شود؛ زیرا با توجه به حساسیت این حوزه لازم است برخی وسایل در محیط‌های خاصی جا‌به‌جا شوند که ممکن است برای انسان خطر آفرین باشد و این موضوع می‌تواند موفقیت‌های بزرگی در بحث دفاع به‌دست آورد.

سورتینگ و انبارگردانی با ربات‌های هوشمند 

عباس زاده در ادامه گفت: از سوی دیگر با توجه به افزایش خرید‌های اینترنتی و دریافت بسته‌های پستی از سوی مردم نیاز به فناوری و استفاده ربات‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. از این رو طی صحبت‌ها و تعاملاتی که با شرکت ملی پست انجام شد، قرار است ربات‌هایی برای استفاده در سورتینگ و انبارگردانی هوشمند طراحی و تولید شود و با قابلیت‌های لازم شرکت پست، با ابعاد کاربردی در اختیار آنها قرار بگیرد. این ربات‌ها می‌توانند به صورت ۷-۲۴ و محیط تاریک کار کنند که این موضوع باعث سرعت در خدمات رسانی و صرفه جویی در انرژی می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر پروژه‌های در دست این تیم گفت: موضوع بهداشت در کارخانه‌های داروسازی بسیار حائز اهمیت است و بهتر است جا‌به‌جایی و حمل دارو بدون دخالت انسان صورت بگیرد از این رو شرکت‌های داروسازی هم تمایل زیادی به مکانیزه کردن این خدمات دارند هرچند که این اتفاق پیش‌تر در کشور‌های نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا رخ داده و با این رویکرد ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم که بتوانیم ربات‌های داخلی و برای این کار ارائه کنیم.

تفاوت ربات با دستگاه چیست؟

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دستگاه با ربات افزود: هرچقدر یک دستگاه به سمت هوش مصنوعی پیش برود ربات‌تر می‌شود به این معنی که می‌تواند رفتار‌ها و عکس العمل‌های مختلفی داشته باشد، هرچه هوش مصنوعی را کم کنیم به سمت دستگاه بودن پیش می‌ورد، پس وقتی صحبت از ربات هوشمند می‌کنیم نرم افزار‌های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط به یک صنعت خاص در نظر می‌گیریم. هدف ما این است که برای صنایع ربات طراحی و تولید کنیم نه صرفاً دستگاه که به این هدف رسیدیم و خوشبختانه صنایع این موضوع را پذیرفتند و قبول کردند که محصولات ایرانی می‌توانند درحوزه وارد شوند و حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توافق مهم ایران و عربستان انجام شد | جلسه مشترک عبداللهیان و بن فرحان
  • رژیم اسراییل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • دستگاه‌های مشمول شفافیت در مشترک قوای ۳گانه مشخص می‌شود