Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، خسرو ملکشاهی، معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی استان کرمان گفت: تیرماه امسال طبق روال هر سال، طرح غربالگری تنبلی چشم در کودکان ۳ تا ۶ سال آغاز شد که به دلیل شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت اصول پیگیری در شهرستان‌های پر خطر، تداوم آن به تاخیر افتاد و عملا انجام آن متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از امروز و با توجه به به آغاز روند رو به کاهش شیوع ویروس کرونا با هماهنگی مراکز بهداشت شهرستان‌ها و با رعایت کلیه اصول و دستور العمل‌های بهداشتی مرحله دوم و تکمیلی طرح فوق در مراکز سنجش بینایی مستقر در مراکز مثبت زندگی و خانه‌های بهداشت در استان با همکاری مجریان آموزش دیده از سرگرفته شده است.

ملک شاهی بیان داشت: تاکنون پیش از ۹ هزار کودک مورد معاینه قرار گرفته اند که این روند تا پوشش حداکثری کودکان ۳ تا ۶ سال استان همچنان ادامه خواهد داشت.

پارسال در پی اجرای طرح  غربالگری  بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال، تعداد ۱۲۲ هزار و ۷۱۳ کودک ۳ تا ۶ سال در  سراسر استان کرمان، تحت پوشش این طرح قرار گرفتند که از این تعداد، ۲ هزار و ۲۸۲ نفر دارای اختلال بینایی بودند و همچنین برای ۲۹۲ نفر، اختلال آمبلیوپ یا تنبلی چشم  تشخیص داده شده  که از این تعداد ۱۵۴ نفر کمک هزینه عینک دریافت کردند. 

انتهای پیام /م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس غربالگری چشم تنبلی چشم ۳ تا ۶ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۱۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران

حجت الاسلام موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با بیان اینکه ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت هستند، گفت:مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

او افزود: ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در استان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است و بی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد ۲ هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شامل ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان در لردگان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ۲۳ یادمان و حرم شهید گمنام در سطح دانشگاه‌های استان کرمان وجود دارد
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است