Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: دانشگاه صنعتی بهبهان در زمینه کارآفرینی نسبت به دانشگاه های دیگر استان پیشگام است و اقدام های موثری در این زمینه انجام داده است.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خوزستان، غلامرضا شریعتی امروز دوشنبه در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از دانشگاه خاتم الانبیاء بهبهان اظهار کرد: این دانشگاه صنعتی اگر چه سابقه زیادی نداشته و دانشگاهی جوان و رو به رشد است اما به واسطه زیرساخت ها و سرمایه های انسانی که در این شهرستان وجود دارد توانسته پله های ترقی و توسعه را خیلی سریع طی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانشگاه نسل سومی در سال های اخیر متناسب با ظرفیت های منطقه، همواره به سمت کارآفرینی گام برداشته است.

او گفت: با توجه به انگیزه مدیران، اعضای هیات مدیره و دانشجویان این دانشگاه و فضایی که در آن حاکم است بحث کارآفرینی، مشتری مداری و ارتباط با صنعت همواره مدنظر این دانشگاه بوده که در این زمینه عملکرد خوبی داشتند. امیدواریم حضور معاون علم و فناوری ریاست جمهوری در این دانشگاه، منشا خیر و گشایش در کار شرکت های دانش بنیان و پارک های علمی و فناوری بشود.

استاندار خوزستان افزود: خوشبختانه مسوولان شهرستان در زمینه کارآفرینی در کنار این دانشگاه هستند و امیدواریم با حمایت های معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، شاهد رشد دانشگاه صنعتی بهبهان و شرکت های دانش بنیان باشیم و متناسب با نیاز و ظرفیت های استان در زمینه استارتاپ ها و کارآفرینی گام برداریم.

شریعتی بیان کرد: تلاش هایی که در زمینه کارآفرینی در دانشگاه بهبهان انجام شده قابل تقدیر است و انتظار می رود با توجه به اینکه مشکل ما در دانشگاه ها، تجاری سازی است توجه به کارآفرینی نقش موثری در این راستا دارد.

نماینده عالی دولتدر استان در پایان با بیان اینکه کارآفرینی، راه میانبری برای جهش در زمینه تکنولوژی و توسعه دانشگاه های نسل سوم است، اضافه کرد: به واسطه این رویکرد، صنعت و دستگاه های اجرایی به سوی دانشگاه‌ها سوق می یابند.

لازم به ذکر است که سورنا ستاری معاون علم و فناوری ریاست جمهوری امروز به منظور بازدید و افتتاح برخی شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد و چند مرکز فناوری و خلاقیت به خوزستان سفر کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استانداری خوزستان بهبهان معاون علمی و فناوری رییس جمهور برنا خوزستان بازدید و افتتاح مرکز علم و فناوری خوزستان فناوری ریاست جمهوری زمینه کارآفرینی دانشگاه صنعتی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۲۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی

به گزارش قدس آنلاین، محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صمت در گفتگو با ایسنا در واکنش به نامه اخیر برخی تولیدکنندگان بزرگ کشور به مقام معظم رهبری درخصوص بازگشت ارز صادراتی و فروش آن به نرخ بالاتر از نیما با تاکید براینکه این نامه جای ابهام دارد، اظهار کرد: در واقع اینها جریان تورم ساز کشور هستند. جریان تورم گرایی که سومدیریت خود را با کاهش پول ملی تنظیم می‌کنند. اینها شرکت‌هایی هستند که برخی از آنها به جای اینکه به بهره‌وری تولید فکر کنند هر ساله در این فصل با بازی با صورت های مالی و قیمت سازی، سودهای کلان گزارش می‌کنند؛ مثلا شرکتی که سال گذشته ۱۰۵ همت سود گزارش کرده است چرا باید چنین نامه‌ای بنویسد؟

اگر صنایع پایین دست این موضوع را مطرح می‌کردند مشکلی نیست

وی ادامه داد: به عنوان نمونه انجمن نساجی یا صنعت کفش که این نامه را امضا کردند باید بررسی شوند که آیا اساسا ارزی آورده‌اند که در کانال ۴۰ هزار تومان فروخته باشند؟ اینها که ارز خود را در کانال های بالاتر می‌فروشند.

برادران تصریح کرد: شرکتی که تولیدش کمتر شده چرا سودش زیاد شده است؟ این سوال بنده باعث ناراحتی بسیاری شده بود، اما واقعا ۱۰۵ همت سود چه معنایی می‌دهد؟‌ اصلا چه مشکلی بزرگی وجود داشت که به رهبری نامه نوشته‌اند؟‌ از این بیشتر می‌خواستند سود کنند؟ اگر صنایع پایین دست این موضوع را مطرح می‌کردند مشکلی نیست اما نه صنایع بالادست.

معاون صنایع عمومی وزیر صمت با اشاره به دخالت بی‌مورد بورس کالا در این موضوع، تاکید کرد: بورس کالا یک شرکت خصوصی است و نباید در حوزه سیاست‌گذاری دولت وارد شود که در این صورت تخلف آن محرز است. بورس کالا کارمزدش را بگیرد تا در آن بستر معاملات صورت بگیرد.

چرا حقوق مالکانه دولت را با نرخ ۶۰ هزار تومان نمی‌دهند؟

وی تصریح کرد: سهامدار بورس کالا شرکت مس است و معلوم است این شرکت یا شرکت فولاد می‌خواهند بیشتر بفروشند. اینها می‌خواهند بیشتر سود کنند و به همین دلیل چنین کاری کرده‌اند. تصور کنید شرکت فولاد در سال گذشته ۱۰۸ همت سود کرده است؛ از جیب مردم و از جیب زنجیره پایین دست مثل لوازم خانگی که باید سود می‌کرد اما در واقع با خام فروشی سود کرده است! در حال حاضر هم کالا را داخل کشور گران‌تر می‌فروشند و حالا می گویند ارز صادراتی را با نرخ بالاتر بفروشیم!

برادران ادامه داد: آقایان انرژی را با دلار ۱۰ هزار تومان، نیروی انسانی را با دلار ۱۵هزار تومان و بنزین را با دلار هزار تومان می‌گیرند؛ بعد کالا را با نرخ ۵۰ هزار تومان بفروشند؟ چرا باید اینگونه باشد؟ مگر اینکه بگوییم حقوق مالکانه دولت را با نرخ ۶۰ هزار تومان پرداخت کنند و همینطور انرژی و ... را سپس در این شرایط ارز صادراتی را با نرخ ۶۰ هزار تومان بفروشند. 

چرا هر سال در اردیبهشت ماه جریان‌سازی می‌کنند؟

به گفته معاون صنایع عمومی وزارت صمت، متوسط مواد اولیه این شرکت‌ها کمتر از ۳۰ هزار تومان است؛ مگر حقوق نیروی انسانی را با دلار ۶۰ هزار تومانی می‌دهند که می خواهند ارز صادراتی خود را بالا بفروشند؟!

وی با تاکید براینکه جریانی پشت پرده است که هر سال اردیبهشت ماه جریان سازی می‌کنند و امسال بورس کالا هم ایدئولوگ آنها شده است، تصریح کرد: رهبری قبلا پاسخ اینها را داده‌اند که شرکت های بزرگ دولتی که مواد اولیه را از دولت می‌گیرند چرا برنامه‌ها و سیاست‌های خود را با دلار تلگرامی تنظیم می‌کنند؟

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا شرایط کار میدانی را برای دانشجویان مهیا می‌کند
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • دهقان: دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه نشده است
  • دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه شده است؟
  • واکنش معاون صنایع عمومی وزارت صمت به نامه برخی انجمن‌های صنعتی
  • برنامه دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای ایجاد یک دانشگاه هوشمند
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی