Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، وزیران خارجه مصر، اردن، فرانسه و آلمان نشست جدیدی را امروز دوشنبه در قاهره با هدف آنچه احیای روند صلح میان فلسطین و اسرائیل خوانده شده است، برگزار کردند.

به گزارش روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی، این چهار وزیر اقدامات ممکن برای پیشبرد روند سازش در خاورمیانه و ایجاد یک محیط مناسب برای ازسرگیری مذاکره میان فلسطین و رژیم صهیونیستی را بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گروه چهارجانبه که نخستین بار در فوریه ۲۰۲۰ در مونیخ و سپس در ماه سپتامبر در امان تشکیل جلسه دادند، اعلام کرد که نشست آتی خود را در پاریس برگزار خواهد کرد؛ اما تاریخ مشخصی را برای آن اعلام نکرد.

«ایمن الصفدی» وزیر خارجه اردن در یک نشست خبری مشترک پس از این نشست مدعی شد که گروه مذکور برای ممانعت از هر گونه اقدامی که راه حل دو دولتی را نابود می‌کند، تلاش کرده است.

او در عین حال اقدام رژیم صهیونیستی در ساخت هشتصد واحد مسکونی جدید در شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری را محکوم کرد.

وزیر اردنی ادعا کرد که گروه چهارجانبه اروپایی-عربی برای دستیابی به صلح فراگیر از طریق ایجاد راه حل دو دولتی  تلاش می‌کند.

وی افزود:« در این حالت ، همه جهان باید بگویند آیا دولتی مبتنی بر سیستم آپارتاید را می‌پذیرند یا نه.»

«جان او لودریان» وزیر خارجه فرانسه نیز گفت که شهرک سازی‌های رژیم صهیونیستی مغایر با قانون بین المللی است و اگر بخواهد ادامه پیدا کند از شانس تشکیل کشور مستقل فلسطینی کم می‌کند.

حمایت بی حد و مرز دولت دونالد ترامپ از شهرک‌نشینان صهیونیست منجر به تسریع روند شهرک سازی‌ها در کرانه باختری شده است.

در بیانیه مشترک کمیته چهارجانبه مذکور آمده است که گروه چهارجانبه اروپایی-عربی تصمیم دارد با دولت جو بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا برای احیای روند صلح در خاورمیانه همکاری کند.

در اظهارات طرف‌های کمیته چهارجانبه مذکور، حرفی از پایتختی قدس برای کشور آتی فلسطین و موضوع بازگشت آوارگان فلسطینی که دو اصل مهم در آرمان فلسطین شمرده می‌شود، به میان نیامده است.

«عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر نیز در این نشست گفت که حل مسئله فلسطین واقعیت و اوضاع همه منطقه را به سمت وضعیت بهتر تغییر خواهد داد.

رئیس جمهور مصر ادعا کرد که وضعیت منطقه از طریق گشوده شدن آنچه افق‌های جدید همکاری‌های منطقه‌ای میان دولت‌ها و ملت‌ها تغییر خواهد کرد.

وی افزود: «این برآورد از واقعیتی ناشی می‌شود که مصر با پیشگام شدن در انتخاب روند صلح و پیاده کردن آن طی بیش از چهار دهه گذشته تجربه کرده است.»

سخنگوی ریاست جمهوری مصر نیز امروز گفت که السیسی در جریان تلاش‌های کمیته چهارجانبه برای احیای مذاکره فلسطین و اسرائیل قرار گرفت.

کمیته چهارجانبه متشکل از آلمان، اردن، مصر و فرانسه فوریه سال گذشته در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ تشکیل شد و هدف آن احیای روند سازش بین تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی که از چند سال قبل در پی تشدید شهرک‌سازی این رژیم متوقف شده است.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی خاورمیانه آلمان مصر روند سازش کمیته چهارجانبه رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۲۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، حجت الاسلام خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی طی نامه‌ای به روسای دانشگاه‌های جهان با تاکید بر تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین، گفت: وجدان بیدار استادان و دانشجویان در تمام دانشگاه‌های جهان، ظلم و ستم اقلیتی رو به زوال بر مردمی با پشتوانه‌ای به وسعت تاریخ را برنمی‌تابند و بی‌شک صبح پیروزی نزدیک است. متن نامه به شرح ذیل است:

روسای محترم دانشگاه‌های جهان

با احترام.

همانطور که مستحضرید جوهره اصلی حقوق بشر، پاسداری از عدالت و کرامت انسانی است. از همین رو، وظیفۀ همه انسان‌های آزادی‌خواه، سازمان‌ها و نهاد‌های بین‌المللی و نخبگان دانشگاهی همواره حفظ حقوق بشر و کرامت انسانی بوده است. این مهم در اعلامیه حقوق بشر سازمان ملل متحد نیز مورد تأکید قرار گرفته است. با این وجود، امروزه سرزمین فلسطین به نماد نسل کشی و نقض حقوق بشر در جهان تبدیل شده است. بیش از نیم قرن است که ملت فلسطین قربانی تجاوزگری و زورگویی قدرت‌های بزرگ به ویژه صهیونیسم جهانی قرار گرفته و حتی طبق قوانین بین‌المللی از حق دفاع مشروع خود نیز در برابر متجاوزان محروم گردیده است.

اینک که تاریکی و بی‌آبی نوار غزّه را فراگرفته و سخن از پایان منابع غذایی و دارویی است جنبش دانشجویان، اساتید و نخبگان در دفاع از مردم مظلوم غزه و اعتراض علیه ستم در دانشگاه‌های هاروارد، ایندیانا، کلمبیا، ییل و سایر دانشگاه‌های دنیا نشان می‌دهد که وجدان بیدار استادان و دانشجویان در تمام دانشگاه‌های جهان، ظلم و ستم اقلیتی رو به زوال بر مردمی با پشتوانه‌ای به وسعت تاریخ را برنمی تابند و بی‌شک صبح پیروزی نزدیک است.

در این هنگام از نخبگان و رؤسای دانشگاهی جهان انتظار است ضمن اعلام جهانی محکومیت جنایات جنگی و نسل‌کشی علیه مردم غیرنظامی غزه، مأموریت‌های انسانی و دانشگاهی خود را در قبال این مردم مظلوم و عضو جامعه بشری ایفا کنند و برای اعلام هم‌دردی ضمن فشار بر مجامع بین‌المللی افزون بر پایان جنگی نابرابر، خواستارِ برقراری صلح و استیفای حقوق حقۀ ملت مظلوم فلسطین شوند و با تشکیل مجامع علمی و نخبگانی ضمن فعال‌سازی تمام ظرفیت‌های دیپلماسی علمی برای فشار بر رژیم صهیونیستی به تبیین قیام پیروزمندانه طوفان الاقصی و مظلومیت مردم غزه برای نخبگان و مردم پرداخته و از طریق مجاری علمی و رسانه‏ای، طبل رسوایی رژیم صهیونیستی و حامیان آنان را در مجامع جهانی به صدا در آورند.

همچنین انتظار می‌رود ضمن تلاش برای قطع ارتباط نهاد‌های علمی و دانشگاهی جهان با رژیم‌صهیونیستی با تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین، تدارک برای بازسازی غزه و انتقال دانش و فناروی برای احیاء زندگی طبیعی در مناطق ویران شده غزه توسط این ائتلاف جهانی دنبال گردد که اکنون کنش فعالانه نخبگان و رؤسای دانشگاه‌ها در سراسر جهان برای مقابله با رژیم صهیونیستی نه فقط در معرض قضاوت افکار عمومی جهان، بلکه در معرض قضاوت تاریخ قرار دارد.

در پایان برای پیگیری امور و انسجام بیشتر پیشنهاد تشکیل مجمع نخبگان طرفدار برقراری صلح عادلانه و دموکراسی در فلسطین را می‌دهم و کسانی که تمایل به عضویت در این مجمع دارند به ایمیل Elm@scc.ir حضورشان را اعلام دارند.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • دانشجویان آزاده جهان به دانشجویان و اساتید آمریکایی و اروپایی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پاخیزند
  • تشکیل ائتلاف جهانی نخبگان دانشگاهی برای کمک به احقاق حق مردم فلسطین
  • راهپیمایی در کشورهای عربی و غربی در حمایت از غزه
  • بدون حمایت ایران اکنون نامی از فلسطین نبود
  • حماس یک گروه مقاومت در فلسطین است
  • حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • طرح حماس برای تشکیل دولت اضطراری بر اساس قاعده توقف جنگ
  • افغانستان ظرفیت پیشبرد روندهای توسعه‌ای با همسایگان را دارد
  • پشت پرده سفر محرمانه ۲ مقام نظامی و امنیتی اسرائیلی به قاهره