Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@23:34:17 GMT

دانشگاه‌های امروز باید ارزش افزوده ایجاد کنند

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۵۳۰۷۹

دانشگاه‌های امروز باید ارزش افزوده ایجاد کنند

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان گفت: دانشگاه های امروز باید کارآفرین باشند و ارزش افزوده ایجاد کنند، دانشگاه ها باید محصول و مشکل محور باشد و ارتباط با صنعت را برقرار کنند.

غلامرضا شریعتی امروز (۲۲ دی) در جلسه جمع بندی سفر یک روزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به خوزستان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه های امروز باید کارآفرین باشند و ارزش افزوده ایجاد کنند، دانشگاه ها باید محصول و مشکل محور باشد و ارتباط با صنعت را برقرار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارغ التحصیلان این دانشگاه ها باید هر کدام یک پتانسیل، یک فناور و خود کارآفرین باشند و ثروت خلق کنند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در استان خوزستان به دلایل مشکلاتی که داشتیم شاید به نوعی در این مسیر عقب ماندیم و آن طور که باید و شاید شرایط را مطابق با استعدادها ایجاد نکردیم، افزود: اما به لطف پروردگار و همت مسئولان دانشگاهی، این شرایط در حال محقق شدن است.

وی با اشاره به جایگاه دانشگاه های استان در کارآفرینی، بیان کرد: در دانشگاه جندی شاپور دزفول فعالیت های خوبی انجام شده است. در دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز آن طور که باید در این مسیر خوب پیش نرفتیم. البته در دو سال اخیر طرح های خوبی در حوزه داروسازی و سلول های بنیادی در حال انجام است. اخیرا پیوند اعضا در دانشگاه به میزان قابل ملاحظه ای افزایش یافته است. اما نیاز است که زیرساخت‌هایی برای انجام طرح های پایه ای فراهم شود و از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خواهش می کنیم که به دانشگاه های اهواز کمک کنند تا مناسب با ظرفیت دانشجویان پیش بروند.

استاندار خوزستان بیان کرد: ۱۶ درصد تولید ناخالص ملی در استان خوزستان است؛ این به واسطه سرمایه ها و استعدادهای موجود است، باید سرمایه انسانی نیز متناسب با آن ۱۶ درصد مجهز شود تا بهره وری افزایش و شرایط بهبود یابد. اگر سرمایه انسانی متناسب با زیرساخت ها رشد نکند باعث از بین رفتن منابع و کاهش بهره‌وری می شود و از این بابت انتظار داریم این امر محقق شود.

شریعتی با بیان اینکه مردم باید لمس کنند که دانشگاه منشا تغییر است، گفت: باید حتما نوع نگرش همه اعضای هیات علمی، مسئولان و دانشجویان تغییر کند و از فضای سابق خارج شویم. شرایط لازم را باید برای بارور شدن استعدادها فراهم کنیم. اگر شرایط فراهم نشود قطعا این استعدادها یا درجا می زنند یا مهاجرت می کنند. از روسای دانشگاه ها نیز انتظار دارم که پیشگام و پیشرو در این حوزه باشند.

وی در پایان بیان کرد: حتما فضای فیزیکی مناسبی برای پارک علم و فناوری خوزستان فراهم خواهد شد و برای ساخت آن همت می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۳۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟

رویداد ملی صنایع خلاق "مانوین" که همزمان با نمایشگاه اینوتکس ۱۴۰۳ برگزار می‌شود، فرصت‌های بی‌شماری را برای فعالان این حوزه به ارمغان آوردند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رویداد ملی صنایع خلاق «مانوین» به همت ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و با حضور جمعی از مدیران دولتی، فعالان زیست‌بوم اقتصاد خلاق و جامعه نخبگان این حوزه، همزمان با سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس 2024 برگزار شد.

ارزش علم و هنر در اقتصاد

دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی رئیس‌جمهور، در مراسم افتتاحیه این رویداد با اشاره به دو ارزش اساسی علم و هنر و فرهنگ، بیان کرد: ما دارای دو ارزش هستیم و این دو قابلیت شامل علم و هنر و فرهنگ می‌شود. علم عموماً دارای مبنای عقلی است و هنر و فرهنگ مبنای احساسی دارد.

وی هنر و فرهنگ را از ابزارهای قلبی دانست و افزود: موسیقی، نقاشی، مجسمه‌سازی و غیره از محصولات این حوزه به شمار می‌روند.

دهقانی فیروزآبادی در ادامه به جایگاه اقتصاد در فناوری‌های نرم اشاره و اظهار کرد: ترکیب هنر، فرهنگ و اقتصاد موجب ظهور بنگاه‌های هنری شده است که تولید ثروت و ارزش می‌کند و منظور از تولید ارزش، ثروت‌آفرینی نیست.

نوآوری و خلق ارزش در اقتصاد خلاق

معاون علمی رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه فرهنگ و هنر همراه فعالیت اقتصادی خلق ارزش را به همراه دارد، گفت: این مسیر نیز با چاشنی نوآوری مفهومی به نام شرکت‌های دانش‌بنیان خلاق را رقم می‌زند.

وی با تأکید بر اینکه شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی را شکل می‌دهند، ادامه داد: درخواست من این است که جایگاه شرکت‌های خلاق که در حوزه‌های هنری و فرهنگی فعال هستند، حفظ شود و این همان است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان تأکید شده است.

حمایت از شرکت‌های خلاق و نوآور

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به قانون جهش تولید دانش‌بنیان گفت: براساس این قانون نگاه ما به شرکت‌های خلاق باید حفاظت‌کنندگی داشته باشد، چرا که شناسایی و تشخیص این نوع شرکت‌ها با سایر حوزه‌ها دشوار است و اجازه دهیم شرکت‌هایی که به واقع نوآوری خاصی دارند، در این اکوسیستم پا بگیرند و فعالیت کنند.

نقش کلیدی نوآوری اجتماعی در حل مسائل

وی با تأکید بر ضرورت اثربخشی حوزه‌های خلاق در اقتصاد، خاطرنشان کرد: این حوزه در حل مسائل اجتماعی بسیار چشمگیر است و مهم‌ترین ابزار پیشگیری از شکاف‌های اقتصادی و فرهنگی و طبقاتی، نوآوری اجتماعی است و باید این حوزه مورد حمایت قرار گیرد.

نمایش دستاوردهای صنایع خلاق

این رویداد با هدف ارائه دستاوردهای صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس 1403» از امروز 18 اردیبهشت تا 21 اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰هزار ‌میلیارد ریالی شیلاتی در خوزستان
  • آغاز اجرای طرح زنجیره ارزش راهبردی ماهیان گرمابی خوزستان
  • افزایش ۶۰ درصدی درآمدهای مالیاتی استان سمنان
  • اجرای طرح زنجیره ماهیان گرمابی و خاویاری در خوزستان
  • سند آمایش و نقشه راه معادن مازندران تدوین شود
  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • تمدید مهلت تکمیل و ارسال اظهار نامه مالیاتی ارزش افزوده
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود