Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی ۲۴ ساعت گذشته اخباری در خصوص سهم خوزستان از نفت، ساماندهی کولبران و بسته بندی تخم مرغ در خبرگزاری میزان منتشر شده است

خبرگزاری میزان - طی ۲۴ ساعت گذشته اخباری در خصوص سهم خوزستان از نفت، ساماندهی کولبران و بسته بندی تخم مرغ در خبرگزاری میزان منتشر شده است.

سهم ۳ درصدی خوزستان از نفت قربانی کدام بی‌تدبیری‌هاست؟ / به نام مردم به کام مدیران!

شرکت آب و فاضلاب خوزستان اعتبارات تخصیصی را در موارد غیرمرتبط از جمله دیون شرکت‌های پیمانکاری مرتبط به سنوات قبل و سایر طرح ها، پرداخت حساب پیمانکاران و حقوق و مزایای کارکنان و … صرف کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس صمت کرمانشاه: ساماندهی کولبران مانع قاچاق و سوءاستفاده‌های احتمالی می‌شود

رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه، ایجاد بازارچه‌های مرزی را در جلوگیری از سواستفاده شبکه قاچاق از کولبری مثبت ارزیابی کرد و گفت: واردات کالا از طریق این بازارچه‌ها بسیار محدود است و باعث ایجاد اختلال در نظم بازار نمی‌شود.

دست درازی به جیب مردم به بهانه بسته‌بندی/ بسته‌بندی تخم‌مرغ به نفع فروشگاه‌هاست نه مردم

بسته‌بندی کالا یکی از عوامل مهم در افزایش فروش و ضمانت نسبی برای حفظ کیفیت و سلامت کالاست که البته باعث افزایش ارزش افزوده کالا می‌شود و از این جهت الزام آن در عرضه کالا در شرایط اقتصادی فعلی می‌تواند معیشت بخشی از جامعه را در تنگنا قرار دهد.

افزایش میانگین واردات روزانه به ۳۸۰ هزار تُن

وزیر صمت از ثبت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار پرونده در سامانه جامع تجارت پس از ابلاغیه‌های جدید صادراتی خبر داد و گفت: میانگین واردات روزانه از ۹۵ هزار تُن در سال گذشته به ۳۸۰ هزار تُن ارتقا یافته است

بهانه‌ای برای تداوم مسدود سازی ذخایر ارزی ایران وجود ندارد/ کره جنوبی متعهد به رفع مسدودسازی ذخایر

همتی در جلسه مشترک با هیات کره‌ای گفت: هیچ بهانه‌ای برای تداوم مسدودسازی ذخایر ارزی بانک مرکزی که متعلق به ملت ایران است وجود ندارد.

کره جنوبی نباید به آمریکایی‌ها اعتماد کند/ نسبت به ادامه توقف دارایی هایمان بی تفاوت نخواهیم بود

رییس کل بانک مرکزی گفت: هفت میلیارد دلار متعلق به ملت ایران بیش از دو سال در بانک‌های کره جنوبی متوقف شده، این نکته امری غیرقابل قبول است و قطعاً ایران نسبت به تداوم این مسأله بی تفاوت نخواهد بود.

سهم ۶۷ درصدی صنعت از مالیات| ۷۰ درصد مشکلات کشور به خاطر خودتحریمی‌ها است

پژوهش‌گر توسعه گفت: بر اساس جداول داده ستانده سال ۹۰، بیش از ۶۷ درصد مالیات اخذ شده در این سال از بخش صنعت بوده است، تعجب‌آور است. متاسفانه نظام مالیاتی ما بیشترین مالیات را از صنعت و بخش‌های تولیدی کشور اخذ می‌کند. با این نظام مالیاتی، گردن صنعت زده شده است.

افزایش ۲۸۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت با شروع مرحله سوم طرح نگهداشت

مدیرعامل شرکت ملی نفت گفت: مرحله سوم طرح نگهداشت وافزایش تولید نفت با اجرای ۲۹ پروژه در خشکی و ۴ پروژه فراساحلی برای رسیدن به ۲۸۰ هزار بشکه به امضا رسید.

۶۶ درصد افزایش تولید شمش آلومینیوم

طبق آمار ارئه شده از سوی وزارت صنعت معدن و تجارت در ۹ ماهه امسال تولید آلومینیوم با رشد ۶۶ درصدی به ۳۲۵ هزار و ۲۲۲ تُن رسید.

بیشتر بخوانید: سرنوشت غم‌انگیز تأمین کالا‌های اساسی| شاخص صعودی شد| کنترل سالانه ۳۰ میلیون تُن محصولات کشاورزی

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اقتصاد ایران ساماندهی کولبران خوزستان از نفت بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۳۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.

به گزارش اکوایران، با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.

اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.

هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.

مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.

امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.

طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.

مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
مرکز توزیع کالای استوک

سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.

او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

دیگر خبرها

  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • حاجی‌پور: فوتبال ‌خوزستان‌ تاوان بی‌تدبیری را می‌دهد
  • بهانه‌ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید | مبادلات طلا ساماندهی خواهد شد؟ | پاسخ سازمان مالیاتی به ابهامات صنف طلافروشان
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • (ویدیو) فرآیند فرآوری و بسته بندی «خرچنگ برفی» در کارخانه