Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، سرلشکر «بابر افتخار» روز دوشنبه طی نشست مطبوعاتی با رسانه‌های داخلی و خارجی در مقر فرماندهی ارتش پاکستان در شهر «راولپندی» درباره اوضاع امنیتی این کشور، طرح حصارکشی‌های مرز‌های مشترک پاکستان با ایران و حضور داعش در منطقه اظهار نظر کرد.

سخنگوی ارتش پاکستان در پاسخ به پرسش‌های خبرنگار ایرنا در باره اقدامات این کشور برای بازیابی ۳ مرزبان ربوده شده ایرانی گفت: با مقامات ایران در تماس هستیم و این ارتباط همواره وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تاکید کرد: تا جایی که به مناسبات نظامی-امنیتی ایران و پاکستان مربوط است، این موضوع مشترک و رابطه‌ای نزدیک میان دو کشور می‌باشد.

سرلشکر افتخار با تاکید بر اینکه ما روابط بسیار خوبی با ایران داریم، افزود: هیچ خللی در ارتباطات امنیتی میان دو کشور وجود ندارد و طرفین نسبت به این تعاملات به یکدیگر اطمینان و اعتماد دارند.

وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ایرنا درخصوص تحرکات نگران کننده داعش در منطقه و رویداد اخیر در بلوچستان پاکستان که تروریست‌های داعش مسوولیت کشتار فجیع گروهی از معدنچیان شیعه از جامعه هزاره را برعهده گرفت، گفت: دولت و ارتش پاکستان پرونده‌ای را درخصوص تلاش‌های خارجی درباره یارگیری برای داعش در پاکستان و پشتیبانی از این گروه تنظیم و آن را با نهاد‌های بین المللی به اشتراک گذاشته است.

سخنگوی ارتش پاکستان هشدار داد که یک پشتیبانی خارجی برای ایجاد گروهک داعش در پاکستان و مدیریت آن وجود دارد و ما آن را زیر نظر داریم. حتی برخی از گروه‌های انشعابی از سایر سازمان‌های تروریستی سعی در کسب اعتبار با استفاده از نام داعش هستند.

وی تاکید کرد: ما اطمینان می‌دهیم که داعشی‌ها حضور جدی در پاکستان ندارند و این وضعیت به طور کامل تحت مراقبت می‌باشد تا این عناصر قادر به فعالیت دائمی در کشور نباشد.

سخنگوی ارتش پاکستان در بخش دیگری از سخنان امروز خود به تداوم طرح حصارکشی مرز‌های مشترک این کشور با ایران اشاره کرد و افزود: نتایج بسیار امیدوار کننده‌ای از مراقبت از مرز‌های مشترک و پروژه حصار کشی دریافت کرده‌ایم.

وی افزود: ۳۷ درصد از کار حصارکشی مرز‌های پاکستان با ایران انجام شده و این پروژه تا سال آینده تکمیل خواهد شد.

سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده نیروی انتطامی جمهوری اسلامی ۱۳ آذرماه امسال در جریان سفر به سیستان‌وبلوچستان در جمع خبرنگاران گفت: مرزبانان پاکستان با مرزبانان جمهوری اسلامی ایران همکاری بسیار خوبی دارند، اما نیاز است تا این همکاری‌ها افزایش یابد.

وی افزود: همکاری‌های مرزی بین مرزبانان پاکستان و مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در سطوح بالا باید افزایش یابد تا بتوان امنیت مرز‌های جنوب شرق کشور را به طور کامل تامین کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز ۲۱ آبان ماه امسال در جریان یازدهمین سفر رسمی خود به پاکستان گفت: جمهوری اسلامی ایران اقدام‌های اسلام آباد و ارتش این کشور برای تامین امنیت و مراقبت از مرز‌های مشترک را قابل اطمینان می‌داند.

این چهارمین سفر «محمدجواد ظریف» به پاکستان از زمان آغاز دولت فعلی این کشور به نخست وزیری "عمران‌خان" در تابستان ۹۷ است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا مازوت استیضاح ترامپ کاظم صدیقی فائزه هاشمی مسعود علیمحمدی ارتش پاکستان مرزبانان ربوده شده مرزبانان ایرانی آلودگی هوا مازوت استیضاح ترامپ کاظم صدیقی فائزه هاشمی مسعود علیمحمدی سخنگوی ارتش پاکستان ارتش پاکستان جمهوری اسلامی مرز های مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۳۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار

به گزارش «تابناک»، سید حمید حسینی، دبیرکل اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق در گفت وگو با مهر گفت: زمانی که شوک یا تنش سیاسی در کشور رخ می‌دهد مردم نه از روی نیاز بلکه به علت نگرانی از افزایش قیمت دلار در آینده اقدام به خرید ارز می‌کنند، درگیری‌های سیاسی ایران و منطقه خاورمیانه باعث افزایش موقتی نرخ دلار شد؛ البته این موضوع به ایران محدود نمی‌شود بلکه درگیری سیاسی در هر کشوری باعث ایجاد التهاب در بازارهای مالی آن کشور می‌شود.

وی افزود: رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی به عملکرد بانک مرکزی ارتباط چندانی ندارد؛ چون این بانک بیشتر بر رفع نیازهای قانونی از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران تمرکز دارد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به این موضوع که افزایش نرخ دلار صرفاً سیاسی است و به عملکرد اقتصادی دولت و بانک مرکزی مرتبط نیست، اظهار داشت: از گذشته تاکنون بازارسازی و فضاسازی وجود داشته به طوری که عده‌ای با سواستفاده از شرایط ایجاد شده اقدام به نرخ سازی می‌کنند و با دامن زدن به التهابات منافع بسیاری به دست می‌آورند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که برای آینده دلار چه چشم‌اندازی را تصور می‌کنید، بیان کرد: در کنار مسائل سیاسی ایجاد شده، درآمدهای ارزی نیز نقش مهمی در کنترل نرخ ارز دارند؛ چون در سال گذشته نیز وضعیت درآمدهای ارزی دولت خوب بود؛ درواقع بازار ارز سال ۱۴۰۲ را نسبتاً با ثبات طی کرده و اگر دولت امسال نیز بتواند درآمدهای ارزی پایدار نسبتاً خوبی داشته باشد احتمال دارد نوسانات نرخ ارز به حداقل برسد.

دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی نیاز واردکنندگان را با نرخ نیما پاسخ می‌دهد؛ بنابراین به طور طبیعی نباید افزایش نرخ در بازار غیررسمی اثری بر قیمت‌ها داشته باشد و از بُعد دیگر دولت کالابرگ الکترونیک را راه اندازی کرده تا یارانه به مصرف کننده نهایی برسد و نوسانات نرخ دلار روی قیمت کالاهای اساسی اثری نگذارد.

دیگر خبرها

  • یک قاضی در شمال غربی پاکستان ربوده شد
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • توضیح دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق درباره بازار دلار
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • بازگشت مرزبانان ایرانی از افغانستان
  • ارتش یمن بار دیگر «ایلات» را هدف گرفت
  • پاکستان رویکرد حقوق بشری مغرضانه آمریکا را زیر سوال برد