Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرونا با تمامی حواشی و هیاهوی خود بصورت چراغ خاموش گره معیشتی ۶ میلیون کارگر را کورتر کرده است و علیرغم تاکیدات مقام معظم رهبری دولت هنوز اقدام خاصی برای حمایت از این قشر از جامعه نکرده است. هدف دولت تهیه، تامین و ساخت یک واکسن مطمئن است تاکید بر ممنوعیت تردد شبانه توسط قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا اگر کشوری قصد تهدید داشته باشد پاسخ ما کاملا قاطع و سخت خواهد بود دبیر ستاد توسعه زیست فناوری: واکسن کواکس تا اسفند ۹۹ در اختیار ایران قرار می‌گیرد/ دیده نشدن عارضه‌ای در دریافت کنندگان واکسن کرونای ایرانی

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگرانی که در روز کارگر هم تریبونی نداشتند!

روز جهانی کار و کارگر در حالی با یک سری حواشی و ماراتن سخنرانی مسئولان در مرکز استان کردستان برگزار شد که کارگران واقعی تریبونی نداشتند، دو نفری هم که به عنوان نماینده کارگران پشت تریبون رفتند، بیشتر وقت خودشان را به تعریف و تمجید اختصاص دادند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در تقویم ملی کشور 5 تا 11 اردیبهشت ماه به‌عنوان هفته کار و کارگر نام‌گذاری شده و هرساله مراسم روز جهانی کارگر با حضور جامعه کارگری و خانواده‌های این قشر زحمت‌کش در سطح کشور از جمله استان کردستان برگزار می‌شود.

مراسم روز جهانی کار و کارگر در حالی پیش‌ازظهر امروز در مجتمع فجر سنندج برگزار شد که حواشی‌هایی داشت که خبرنگار تسنیم به روایت آن پرداخته است.

ابتدا براساس دعوتنامه ارسالی این آیین قرار بود که ساعت 10:30 صبح آغاز شود؛ مجری برنامه از همان ابتدای صحبت‌هایش قصد شوخ‌طبعی و گرم کردن محفل را داشت که برای تشبیه حال و هوای آن مراسم از دیدگاه خودش که از پشت تریبون نظاره‌گر بود، با یک اشتباه از کارگران مایه گذاشت و واژه چهره خسته را برای این قشر شریف و زحمت‌کش به کار برد که برخی‌ها ناراحت شدند و البته برخی‌ها نیز گفتند چهره بی‌پول!

این مراسم نیز همانند سایر مراسمات و جلسات بدون خروجی، ماراتن سخنرانی داشت به طوری‌که 6 نفر به سخنرانی پرداختند که به اذعان مهمانان و مخاطبان، دیگر گوش دادن، خارج از حوصله بود.

مظلوم واقع شدن جامعه کارگری و بی‌توجهی به دردل‌های آنان در استان کردستان، همین بس که حتی در روزی که به نام خودشان نام‌گذاری شده است، تریبونی برای سخنرانی و بیان دغدغه‌هایشان نداشتند!

گرچه در این برنامه؛ «شاکر ابراهیمی» رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان و «آرام فاتحی»، رئیس کانون کارفرمایان استان کردستان به عنوان نماینده کارگران به پشت تریبون رفتند اما این افراد به جای مطالبه‌گری مطالبات جامعه شریف کارگری؛ بیشتر وقت سخنرانی خود را به تعریف و تمجید اختصاص دادند؛ روندی که مورد انتقاد کارگران قرار گرفت.

یکی دیگر از نکات قابل تأمل این مراسم آن بود که به اذعان رئیس کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان کردستان، در حال حاضر 25 هزار کارگر ساختمانی فاقد بیمه و سه چهار سال است که برای برخورداری از مزایای بیمه ثبت‌نام و کارهای اولیه را انجام داده اما در صف انتظار هستند، نوبت به استاندار رسید که اعلام کرد سهمیه 300 نفری به کردستان اختصاص داده شده است، و کارگران بسیاری سئوال کردند که مابقی 24700 نفر تا کی باید منتظر بمانند، مطالبه‌ای که مسئولان به آن پاسخی ندادند.

بعد از سخنرانی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان آخرین نفر سخنران؛ نوبت به تجلیل از کارگران رسید، این بخش از مراسم نیز خالی از نقد نبود به طوری‌که تعداد افرادی که به بالای سن رفته بودند و در جایگاه تجلیل‌کننده ایستاده بودند، زیاد بود و تعدادی از افرادی هم که مورد تجلیل قرار گرفتند از مسئولان بودند و اینجا هم کارگران جایگاهی نداشتند.

‌تعدادی نیز تنها از یک سری شرکت‌های خاص بودند؛ اینجا خبر از آن کارگر واقعی که مستأجر و در طول هفته دو روز کارگری برایش پیدا نمی‌شود، نبود.

تعدادی از کارگران نیز از صندلی‌های خود بلند شدند و خطاب به مسئولان عنوان کردند تجلیل و کارت هدیه نمی‌خواهیم، ماه‌هاست که به ناحق بیمه ما را قطع کرده‌اند و حق بیمه ما پرداخت نشده، این مشکلمان را حل کنید.

‌در حاشیه این مراسم تعدادی از کارگران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم تاکید کردند که اگر مسئولان کاری برایمان انجام نمی‌دهند، حداقل سفره ما را کوچکتر نکنند، حقوقمان پایین است و نسبت به تورم و افزایش هزینه‌ها، کفاف زندگی‌مان را نمی‌دهد، مشکلات زیادی داریم. امنیت شغلی نداریم. گرچه نماینده ما بالا رفت اما مطالباتمان را کامل بیان نکردند، اجازه ندادند ما هم صحبت کنیم. ‌

انتهای پیام/481/.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ قطعه زمین به کارگران فاقد مسکن تنگستان اهدا می‌شود
  • کارگرانی که در روز کارگر هم تریبونی نداشتند!
  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • وجود ۶۰ هزار کارگر بیمه‌شده در شهرستان رفسنجان
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • سهمیه سوخت خودر‌وهای بدون بیمه قطع می شود(+ عکس نامه)