Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ "تونل کبیرکوه" در استان ایلام، سال‌ها در انتظار تکمیل است اما گویا این پروژه به علت نبود بودجه به بن‌بست رسیده است و مردم شهرستان‌های "دره‌شهر" و "بدره" استان را بیش از ۱۰سال چشم‌انتظار نگه داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام ؛ یک‌شنبه 2خرداد 1389 کلنگ تونل کبیرکوه ایلام با حضور حمید‌رضا بهبهانی وزیر راه و ترابری وقت به زمین زده شد و در این مراسم وزیر وقت راه و ترابری دولت دهم اظهار داشت؛ "پروژه تونل کبیرکوه به مسافت 4 کیلومتر ظرف 4 سال به بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

این پروژه که هدف از آن برقراری ارتباط به دو شهرستان آبدانان و دره‌شهر، حذف نقاط حادثه‌خیز در این محور ارتباطی و اتصال استان ایلام از مسیر شهرستان‌های دره‌شهر، آبدانان به استان خوزستان و کاهش 70 کیلومتری این مسیر بود بعد از 10 سال همچنان بلاتکلیف و در زمره پروژه‌های ناتمام استان ایلام قرار داد.

اعتبارات مالی این پروژه به گفته وزیر وقت راه و ترابری وقت "با اختصاص ردیف‌های بودجه‌ای از محل اعتبارات ملی و استانی تامین و تزریق خواهد شد."

213 پروژه ناتمام نوسازی مدارس در استان خراسان جنوبی وجود دارد استان فارس 2400 پروژه ناتمام دارد 11 میلیارد تومان ‌برای تکمیل پروژه ناتمام مجتمع آموزشی سنندج تصویب شد

تغییر دولت موجب شد تا این پروژه ملی که اعتبارات مالی آن نیز در ردیف بودجه ملی قرار دارد همچنان به صورت نیمه‌تمام باقی بماند.

تونل کبیرکوه از جمله پروژه‌هایی است که وعده‌های بسیاری از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی‌‌، استانداران و وزرایی که به ایلام سفر کرده‌اند را به خود دیده است اما هیچکدام از این وعده‌ها محقق نشده است.

" تسریع در انجام پروژه تونل کبیرکوه"، "نقش تونل کبیرکوه در توسعه شهرستان آبدانان"، "پیش‌بینی پایان حفاری تونل کبیرکوه تا سال 1397" و "تونل کبیرکوه تا اوایل سال آینده به بهره برداری می‌رسد" از وعده‌هایی هستند که در حد حرف باقی‌مانده‌اند و به مرحله عمل نرسیده‌اند.

این پروژه با قدمت 10 ساله امروز با نزدیک شدن به اتمام کار دولت دوازدهم تاکنون 3 دولت و 4 استاندار را به خود دیده است و هر کدام از دولت‌ها و استانداران منصوب آنان از "تسریع" در افتتاح تونل کبیرکوه سخن گفته‌اند و 3 دوره نمایندگی مجلس نیز نمایندگان در دوران تبلیغات انتخاباتی وعده اتمام این پروژه را به عنوان هدف بیان کرده‌اند، اما کوه سرکش و بلند ارتفاع کبیرکوه همچنان مانع بزرگی است برای تردد شهروندان آبدانانی تا تردد ایمنی در مسیر آبدانان به دره‌شهر را داشته باشند.

احمد کرمی معاون عمرانی استانداری ایلام در تاریخ 27 شهریور 1399 شرط بهره برداری از تونل کبیرکوه را تزریق اعتبار مالی عنوان کرد و گفت: در صورت تحقق اعتبار مالی این پروژه در پایان سال 99 به بهره‌برداری می‌رسد.

به هرحال پروژه تونل کبیرکوه در غفلت مدیران استانی و نبود برنامه مدون توسعه‌ای استان ایلام توأم با اقدامات پراکنده و عدم تمرکز بر اولویت‌ها همچنان به طول عمر آن افزوده می‌شود و به زودی در آستانه 11 سالگی قرار می‌گیرد و مدیران دولت سیزدهم را نیز خواهد دید با وعده‌هایشان؛ آن چه نصیب مردم آبدانان و دره‌شهر شده است انتظار است و صبر که امید است روزی این انتظار به فرجام برسد و شرط فرجام نیز اختصاص اعتبارات ملی به این پروژه است، در فرصت بودجه ریزی و تصویب آن بر نمایندگان مردم ایلام توانمندی و قدرت رایزنی خود را برای تحقق پروژه تونل کبیرکوه به کار گیرند.

انتهای پیام/180/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پروژه تونل کبیرکوه بهره برداری استان ایلام وعده ها دره شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جلسه علنی روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی، رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ و بخش دوم آن که به جداول بودجه مربوط است در دستور کار قرار گرفت و جدول شماره (۲۰) که از سوی کمیسیون تلفیق به لایحه بودجه ۱۴۰۳ الحاق شده و مربوط به مطالعه برای طرح‌ها پروژه‌های استان‌های مختلف است، به تصویب نمایندگان رسید.

نمایندگان همچنین جدول شماره (۱۶) که درباره ﺗﻌﺮﻓﻪ‌های درآمدی است را تصویب کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در توضیح جدول شماره ۲۰ لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: جدول شماره ۲۰ جایگاهی است که هر پروژه‌ای شرایط مطالعه و اجرا دارد، طبق این جدول برای عملیاتی کردن آن پروژه وارد عمل می‌شود.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ افزود: کمیسیون تلفیق بودجه، امسال ۲۰۰ میلیارد تومان برای جدول شماره ۲۰ در نظر گرفته که هر پروژه‌ای نیاز مالی دارد، به اجرا برسد. به عبارتی جدول شماره ۲۰ جدول اعتماد و اطمینان نمایندگان و مسوولان است و این جدول در کمیسیون تلفیق احیا شده است.

علیرضا سلیمی در مخالفت با جدول شماره ۲۰ گفت: جدول شماره ۲۰ سرابی است که به نمایندگان نشان داده شده است. یعنی هر نماینده که یک پروژه‌ای به ذهنش برسد برای اینکه پاسخ آن فرد را بدهند آن پروژه را در جدول شماره ۲۰ قرار می‌دهند.

نماینده مردم محلات در مجلس ادامه داد: با توجه به تصویب برنامه هفتم و سیاست کلی که درباره این برنامه ابلاغ شده است، جدول شماره ۲۰ دیگر جایگاهی ندارد. اگر برای پروژه‌ای مقدمات فنی و مسیر مالی آن طی شده است که بودجه لازم به آن اختصاص داده شده و عملیاتی شود. اما هزاران پروژه‌ای که از گذشته مانده است به دلیل همین جدول شماره ۲۰ بودجه است.

وی خاطرنشان کرد: باید ارقام در بودجه کاملا مشخص شود که چه میزان و چه عددی برای کدام پروژه اختصاص داده می‌شود و جدول شماره ۲۰ با اصل ۵۲ و ۵۳ قانون اساسی مغایرت دارد.

محمدرضا میرتاج الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس در موافقت با جدول شماره ۲۰ بودجه گفت: جدول شماره ۲۰ سبب خواهد شد خط ترانزیت شرق به غرب و نزدیک شدن ترانزیت کشور به اروپا فراهم شود.

مهدی نیازی به عنوان نماینده دولت در مخالفت با جدول شماره ۲۰ لایحه بودجه که توسط کمیسیون به آن اضافه شده است، گفت: این جدول به پروژه‌هایی که به دلیل کمبود منابع مجال رسیدگی نداشتند و حتی مطالعات برای آن صورت نگرفته، ضرورت ندارد و فقط یک فهرستی است که انتظارات را افزایش می‌دهد.

وی افزود: یک طرح به دلیل محدویت منابع سال‌ها در جدول شماره ۲۰ می‌ماند در حالی که امسال طرح‌های تملک دارایی سرمایه ۶.۷ درصد رشد دارد و در شرایط تورمی چند سال اخیر، اعتبارات عمرانی به شدت کاهش یافته است.

نیازی خاطرنشان کرد: ایجاد یک فهرست از طرح‌ها و پروژه‌هایی که اعتبارات عمرانی ندارد و باید به تازگی در فهرست مطالعه قرار گیرد، فقط ایجاد انتظار، عدم پاسخ گویی و کاهش اعتماد مردم را فراهم خواهد کرد و دولت با این جدول مخالف است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • حمله خرس وحشی به یک دامداری در ایلام و تلف شدن دام‌هایش
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • ۴۰ پروژه عمران شهری در ایلام اجرا شد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون و خطا ندارد
  • حرکت به سمت قله و پیشرفت/ کشور وقت آزمون خطا ندارد
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود