Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد پورداود مدیرکل آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، با اشاره به این که توسعه سوادآموزی از برکات و دستاورد‌های بزرگ انقلاب اسلامی بوده است، اظهار داشت: پس از صدور فرمان حضرت امام خمینی (ره) مبنی بر تشکیل نهضت سوادآموزی، در اجلاس جهانی نیز از این فرمان تاریخی الگو گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پورداود افزود: پس از انقلاب اسلامی گام‌های سترگی در جهت ریشه کنی بی سوادی برداشته شده است به گونه‌ای که میزان سواد به بیش از ۹۵ درصد رسیده است.

او با بیان این که در سند تحول بنیادین نیز تأکید خاصی بر بحث سواد آموزی شده است، عنوان کرد: بخش قابل توجهی از بسته‌های تحولی آموزش و پرورش طرح‌ها و برنامه‌های مختلفی است که به منظور ریشه کنی بی‌سوادی به اجرا درآمده اند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با اشاره به این که ۲۰ مراکز یادگیری محلی در نقاط مختلف استان فعال هستند، بیان کرد: آموزش مهارت‌های حرفه‌ای از جمله برنامه‌های این مراکز است که علاوه بر سوادآموزی دنبال می‌شود.

پورداود با بیان این که میزان باسوادی در استان همدان بالاتر از میانگین کشوری است، ادامه داد: در آینده نزدیک شاهد ریشه کنی بی سوادی در سطح کشور و استان باشیم.
انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۴۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان

طبیه گفت: ۲۶ پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی - تربیتی در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان برای اجرای برنامه سنجش اختصاص پیدا کرده است.

او با بیان اینکه تاکنون ۲۲ هزار و ۳۱۰ نوآموز استان همدان در سایت ثبت نام شدند گفت: تمام فرآیند ثبت‌نام و نوبت‌گیری الکترونیکی است و خانواده‌ها باید با خط تلفن همراهی که به نام خودشان است وارد پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش‌وپرورش به نشانی http://my.medu.ir شوند و نسبت به نوبت‌گیری سنجش سلامت نوآموزان اقدام کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان، هدف از اجرای برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارسایی‌ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی تمامی کودکان ورود به مدرسه در راستای مداخلات به هنگام آموزشی و توان بخشی جهت انجام برنامه ریزی آموزشی و درسی مناسب و جای‌دهی درست آنان اعلام کرد.

محمدی تأکید کرد: سنجش سلامت ۲۹ هزار و ۹۵۰ نوآموز در دوره قبل، تابستان سال گذشته انجام شد که شرایط جسمی کودکان در سن ورود به پیش دبستانی از جمله پوست، مو، قد، وزن، بینایی، شنوایی و آمادگی تحصیلی مورد ارزیابی قرار گرفت.

او، تعداد جامعه هدف برای شرکت در طرح سنجش استان همدان را ۲۸ هزار و ۸۵۰ نفر اعلام و تصریح کرد: متولدان نیمه دوم سال ۹۶ و نیمه اول سال ۹۷ که در سال تحصیلی آینده می‌توانند وارد دبستان شوند، باید در طرح سنجش سلامت شرکت کنند.

به گفته رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان همدان، سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان، از آبان‌ماه سال گذشته آغاز شده و تا تیرماه امسال ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود