Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست تیم شتاب‌دهنده پرسیس‌ژن از ساخت واکسن ایرانی آنفلوآنزا، پس از ۳۰ سال تلاش در کشور خبر داد و گفت: دانشمندان جوان عضو این تیم دانش بنیان، خواستار حمایت مسئولان از تولید انبوه این واکسن برای بهره‌برداری هموطنان هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان­ های تهران، در بازدید حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری، امام جمعه موقت تهران از مجموعه ایستگاه نوآوری شریف، آقای دکتر عبدالغفاری سرپرست تیم شتاب‌دهنده پرسیس‌ژن از ساخت واکسن ایرانی آنفلوآنزا، پس از ۳۰ سال تلاش در کشور خبر داد و دانشمندان جوان عضو این تیم دانش بنیان، خواستار حمایت مسئولان از تولید انبوه این واکسن برای بهره‌برداری هموطنان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه موقت تهران به‌همراه دکتر پرویز کرمی مشاور معاون علمی رییس جمهور و دبیر ستاد فرهنگ سازی اقتصاد دانش بنیان، صنایع نرم و خلاق، از بخش‌های مختلف ایستگاه نوآوری شریف همچون مجموعه اینووان، شتاب‌دهنده واکسن پرسیس‌ژن، گروه اوکسین، شتاب‌دهنده رسانا و پینکت بازدید بعمل آورد.

در ادامه این بازدید آقای دکتر عبدالغفاری سرپرست تیم شتاب‌دهنده پرسیس‌ژن از ساخت واکسن ایرانی آنفلوآنزا، پس از ۳۰ سال تلاش در کشور خبر داد و گفت: دانشمندان جوان عضو این تیم دانش بنیان، خواستار حمایت مسئولان از تولید انبوه این واکسن برای بهره‌برداری هموطنان هستند.

ایستگاه نوآوری شریف با هدف ایجاد بستری مناسب جهت استقرار شرکت های نوپا، استارت آپ ها، شتابدهنده‌ها، صندوق های پژوهش و فناوری و کلیه شرکت های فعال در زیست بوم فناورانه کشور با مساحتی بالغ بر ۲۷۰۰۰ متر مربع در مرداد ماه سال ۱۳۹۷ تاسیس گردید. ماموریت اصلی ایستگاه نوآوری شریف تسهیل ورود کارآفرینان ایرانی به عرصه فعالیت در زیست بوم فناورانه داخلی است که باتوجه به حضور شرکت های موفق حوزه های مختلف کسب و کار در این مجموعه، امکان ایجاد شبکه ارتباطی گسترده و تعریف پروژه کاری مشترک میان فعالان این عرصه فراهم گردیده است. حضور در ایستگاه نوآوری شریف در مقایسه با استقرار در سایر مراکز تجاری و اداری، بدلیل بهره مندی از امکانات رفاهی مناسب و خدمات متنوع حوزه کسب و کار، امکان مدیریت بهینه هزینه ها و فرصت رشد و توسعه سازمانی را برای شرکت های مستقر فراهم می آورد.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: ساخت واکسن حمایت مسئولان حجت الاسلام حاج علی اکبری ایستگاه نوآوری شریف حمایت مسئولان تولید انبوه دانش بنیان شتاب دهنده پرسیس ژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۴۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود

محمود شریفی شریف رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده گفت: تقریبا از سال ۸۵ اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسود آغاز شد و در سال ۹۳ به اوج خود رسید به طوری که ۳۳۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

او گفت: از زمانی که واردات خودرو ممنوع شد ما شاهد افت شدید اسقاط خودرو بودیم به طوری که ما در سال ۱۳۹۸ ما شاهد اسقاط ۷ هزار دستگاه خودرو بودیم. 

او بیان کرد: همچنین در سال ۹۹ چیزی بالغ بر ۱۳ هزار دستگاه سال ۱۴۰۰ هم ۵۰۰ هزار دستگاه و سال ۱۴۰۱ حدود ۲۰ هزار دستگاه خودرو اسقاط شد. 

 مشهدی شریف افزود: براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو متولی اسقاط خودرو از وزارت راه به صمت سپرده شد و در سال گذشته ۷۰ هزار خودرو اسقاط شد که مجموع اسقاط خودرو در سال گذشته ۲۵ درصد نسب به سال‌های گذشته افزایش اسقاط داشته ایم، براساس قانون ساماندهی صنعت خودرو دولت موظف بود که ظرف ۳ ماه آیین نامه از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده را تصویب و ابلاغ کند. 

 او بیان کرد:امیدواریم زیر ساخت اسقاط آیین نامه خودرو‌های فرسوده انجام شود به طوری که امسال به رکورد‌های بالاتری برسیم. 

 مشهدی شریف گفت:خودروسازان عملا تمایلی به طرح‌های جایگزینی خودرو ندارند یا موعد فراخوان خودرو را یکسال دیگر برای مشتری میزنند تا این خودرو افزایش قیمت پیدا کند عملا با این کار متقاضی توان پرداخت قیمت‌های بالا را ندارد و مشتری منصرف می‌شود. 

 رئیس انجمن صنفی مراکز اسقاط و بازیافت خودرو‌های فرسوده اضافه کرد:تعداد اتوبوس‌های تولید شد در سال گذشته آنقدر تعداد کمی داشت که قابل مقایسه نیست همچنین تعداد تولید اتوبوس در داخل کشور در طول سال کمتر از هزار دستگاه است

مشهدی شریف گفت: برای تولید خودرو‌های داخلی ۱.۵ درصد قیمت خودرو و برای خودرو‌های وارداتی هم ۵ درصد باید به این صندوق پرداخت شود این صندوق توسعه صنعت در حال حاضر حدود ۶ همت موجودی دارد و اولویت پرداخت تسهیلات با خودرو‌های عمومی و موتور سیکلت است به طوری که دولت موظف است ظرف ۳ ماهه آینده مبالغی که در این صندوق جمع آوری شده را به نوسازی و واردات اتوبوس اختصاص دهد به طوری که امیداوریم این صندوق بخشی از مشکلات را حل کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • نصب ۱۲۰ پنل خورشیدی برای مددجویان خاتم
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشجویان شریف در حمایت از خیزش دانشجویان در جهان
  • ادامه حمایت دانشجویان ایرانی از خیزش دانشجویان در جهان/ دانشجویان شریف تجمع کردند+ فیلم
  • شتاب اجرای طرح ملی نهضت مسکن در خوی با مشارکت انبوه سازان 
  • ارتقاء رونق تولید و بهره روری با حمایت از کارگران
  • حمایت از کارگران رونق تولید و بهره‌روری را ارتقا می‌دهد
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است