Web Analytics Made Easy - Statcounter

هر چند که در مقام پاسخگویی اصلاح طلبان خصوصا لیدر این جناح سیاسی برای فرار از هزینه عملکرد ضعیف این جریان از مسئولیت خود به صورت صوری استعفای می دهد اما به خوبی مشخص است که مرکز تصمیمات اصلاحات وی و نزدیکانش هستند که در قالب یک شورای مشورتی انحصار قدرت را در دست دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصلاح طلبان که همواره از انتخاباتی به انتخابات دیگر می پرند و به نوعی بیشتر از اینکه یک جریان سیاسی باشند یک کمپین انتخاباتی هستند دو دوره انتخاباتی است که شور و شوق تبلیغات در این عرصه را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتخابات مجلس یازدهم این جریان سیاسی که در دوره قبل تمام صندلی های پایتخت را از آن خود کرده بود یک لیست ضعیف و دیر هنگام و از سر رفع مسئولیت سیاسی ارائه کرد که شکستی فاحش را به دنبال داشت.   امروز هم در حالی که انتخابات 1400 در پیش است این جریان سیاسی سکوت کرده است تا جایی که رسانه های این جریان از این سکوت به صدا درآمده اند و نسبت به آن واکنش نشان می دهند.   روزنامه ابتکار در مطلبی با عنوان «سکوت انتخاباتی اصلاح طلبان» نوشت: «در حالی که کمتر از ۶ ماه تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باقی مانده، اصلاح طلبان سکوتی معنادار پیشه کرده‌اند و از ارایه جزئیات فعالیت‌هایشان خودداری می‌کنند.عقربه‌های ساعت به سرعت در حال حرکت هستند و زمان را به ضرر اصلاح‌طلبان به پیش می‌برند.»      البته این روزنامه اصلاح طلب به موضوع بی اعتباری این جریان سیاسی نزد مردم که دلیل اصلی انفعال و سکوت انتخاباتی اصلاح طلبان است چندان اشاره نمی کند اما بیان می کند که این جریان سیاسی با توجه به همین فضای انتقادی و اعتراضی افکارعمومی نسبت به ان سعی می کند در خفا کار انتخاباتی انجام دهد تا کمتر از سوی رقیب سنتی نسبت به وضعیت موجود کشور که حاصل تفکرات اصلاح طلبانه است مورد انتقاد قرار گیرد و فضای اذهان عمومی را به سمت اعتراض نسبت به اصلاح طلبان سوق دهد.   این جریان سیاسی با توجه به این مشکلات سعی دارد با ترفند ساختار سازی و القای این مسئله به جامعه که در حال تغییر و تحولات جدی است، خود را از این انتقادات دور سازد. این درحالی است که انتقادات تا جایی به این جریان سیاسی وارد بوده است که رئیس دولت اصلاحات که لیدری این جریان را برعهده دارد همواره بیان می کند که جایگاه لیدری در این جناح سیاسی ندارد تا هدف و مرکز انتقادات قرار نگیرد.   در همین رابطه روزنامه ابتکار می نویسد: «هرچند بارها محمد خاتمی و نزدیکانش به زبان آورده‌اند که رئیس دولت اصلاحات برای خود نقشی در ردای لیدری اصلاح‌طلبان قائل نیست اما هرچه باشد حرفش برای جناح چپ سند است و تا مهر تایید او بر لیست و اقدامی قرار نگیرد وحدت تمام و کمال حول آن شکل نمی‌گیرد. حالا صحبت از ساز و کار جدید به میان می‌آید و این سوال در ذهن شکل می‌گیرد که نقش خاتمی در این ساز و کار نوپای اصلاح طلبان کجاست و قرار است با چه روشی به پیش برود و از همه مهمتر وقتی صحبت از تعیین افراد برای هیات پنج نفره به میان می‌آید این ۵ نفر قرار است چگونه تعیین شوند؟ آیا سیدمحمد خاتمی در انتخاب آنها دخالتی دارد یا خیر؟،اختیار آنها تا چه حد با میزان اختیار احزاب تفاوت می کند و آیا همانطور که برخی دبیران کل احزاب می خواهند فقط نقش مشورتی خواهند داشت یا خیر؟ اینها همگی ابهامات موجود در فضای فعلی است.»     به هر جهت اصلاح طلبان همواره با ساختارسازی که همان پوست اندازی اما با حفظ شاکله های اصلی هستند افکارعمومی را در این حوزه منحرف کرده اند اما تجربه سیاسی این جریان نشان می دهد که همواره رئیس دولت اصلاحات در مرکز تصمیم گیری ها بوده است و این جریان سیاسی عملکرد خوبی درحوزه اجرایی نداشته است.   هر چند که در مقام پاسخگویی اصلاح طلبان خصوصا لیدر این جناح سیاسی برای فرار از هزینه عملکرد ضعیف اصلاح طلبان از مسئولیت خود استعفای صوری می دهد اما به خوبی مشخص است که مرکز تصمیمات اصلاحات وی و نزدیکانش هستند که در قالب یک شورای مشورتی انحصار قدرت را در دست دارند.    انتهای پیام/      

منبع: دانا

کلیدواژه: جریان سیاسی اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۵۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!

به گزارش "ورزش سه"، وی‌اِی‌آر همواره در کانون بحث‌های فوتبالی بوده است. پس از معرفی این سیستم همیشه انتقادهایی از آن مربوط به تصمیمات بحث‌برانگیز و تاخیرهای طولانی وجود داشته است. جدیدترین مورد مربوط به لیگ سوئد است.

۵۱ درصد مالکیت باشگاه‌های سوئدی در اختیار اتحادیه‌های هواداری است و آنها در رای‌گیری‌های اخیر به استفاده از این تصمیم رای منفی داده‌اند.

راینفلد در مصاحبه جدیدی در این مورد گفت:«اگر من درست حساب کنم، ۱۸ باشگاه داریم که گفته‌اند مخالف استفاده و اجرای وی‌اِی‌آر هستند.

ما به آن احترام می‌گذاریم. به همین دلیل است که ما در جلسه اخیر اتحادیه فوتبال با مالکان باشگاه‌ها هیچ پیشنهادی در مورد VAR ارائه ندادیم و در آینده هم این اتفاق رخ نمی‌دهد. من به قوانین دموکراتیک احترام می‌گذارم.

راینفلد سال گذشته گفته بود که به دنبال اجرای VAR در لیگ سوئد است. حرفی که با انتقادات فراوانی از هواداران روبرو شد. او در مورد این اظهار نظرش گفت:«در آن زمان وقتی این حرف‌ها را زدم بحث‌هایی مطرح شده بود از اینکه یوفا می‌خواهد وی‌اِی‌آر را اجباری کند.
الان فکر نمی‌کنم، با توجه به آنچه که شنیده‌ام، این تصمیم به خود ما بستگی دارد و نظر ما هم که مشخص است.»

دیگر خبرها

  • خیز اصلاح طلبان رادیکال به سوی خیابان به بهانه طرح نور/ روزنامه آرمان ملی: مسئله مذاکره با آمریکا و حجاب باید حل شود!
  • انتقاد تند جهره شاخص اصلاح‌طلبان از سوپر افراطی حزب‌اللهی دیروز!
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • رابط اصلاح‌طلبان با رهبری بعد از فوت هاشمی‌رفسنجانی چه کسی است؟
  • فاکتور اشتباه و شیطنت آمیز اصلاح طلبان در خصوص شرایط امید در جامعه/ آغاز کنش‌های انتخاباتی رادیکال‌ها پس از عملیات تحریم!
  • پس از انتقادات فراوان: وی‌اِی‌آر در سوئد اجرا نمی‌شود!
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • سکوت جامعه آرامش قبل از طوفان است /حکومت پس از جنبش مهسا به رویه سابق برگشت / زندگی گراها فاقد توانمندی برای ایجاد سامانه های جدید قدرت هستند
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!