Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، بهاره آروین عضو شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور خود در صحن امروز شورای شهر درباره آلودگی هوا در پایتخت اظهار داشت: آلودگی هوا مستقیم و بی‌واسطه سلامت شهروندان را هدف قرار گرفته و هر نوع راه حل فردی در جهت مقابله با آن بی‌اثر است و باید از طریق سیاست‌گذاری‌های جامع‌نگر مشکل را رفع کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سه سال گذشته ترافیک و آلودگی هوا نه فقط اولویت‌دارترین مسأله از دیدگاه شهروندان تهرانی است بلکه اولویت‌دارترین موضوع در تمام تلاش‌ها و پیگیری‌های اعضای شورای پنجم هم بوده است از پیگیری‌های بی‌وقفه برای وصول اعتبارات مترو تا سیاست‌گذاری‌های معطوف به کاهش ترافیک ولی همچنان آلودگی هوا پابرجا بوده و حتی از زمان‌های دیگر هم تشدیدتر شده است.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه پایتخت به دلیل شیوع کرونا تقریبا نیمه‌تعطیل است گفت: مدارس و دانشگاه‌ها به شکل مجازی فعال هستند و نیروهای دستگاه‌ها تا حدودی دورکار هستند و حالا این سوال مطرح است که چرا آلودگی هوا از همه زمان‌ها بیشتر شده است.

آروین تصریح کرد: دی‌اکسید گوگرد با شدت  عجیب و باورناپذیر در پایتخت وجود دارد و هیچکس پاسخگو نیست و  جواب شفافی در این زمینه داده نمی‌شود. در نیروگاه‌ها و صنایع اطراف شهرها مازوت می‌سوزانند یا گازوئیل استاندارد ولی این موضوع‌ها یک بار تکذیب و یک بار تأیید می‌شود و این در حالی است که نفس شهروندان در شهرهای مختلف به شماره افتاده است.

وی با بیان اینکه به مردم گفته می‌شود گاز و برق کمتر مصرف کنید تا مازوت سوزانده نشود صحیح نیست هیچکس نمی‌گوید مصرف‌کنندگان گاز و برق در کشور صنایع هستند باید فیش برق و گاز ساختمان‌های عریض و طویل دولتی که چندین برابر فیش ساختمان‌های خانگی است شفاف مشخص شود.

این عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: از وزارت نفت و نیرو می‌خواهم فیش برق و گاز مشترکین پرمصرف در بخش دولتی و صنایع را شفاف کند تا معلوم شود بخش عمده مصرف انرژی کجاها است.

آروین با انتقاد از دولت گفت: چطور دولت می‌تواند به دلیل کرونا کسب و کار خرد و انبوه اصناف و مردم را به صورت تمام و کامل تعطیل کند و آن وقت با این حجم از آلودگی دستور تعطیلی صنایع پرمصرف داده نمی‌شود.

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: ما نمایندگان مردم نیز مستاصل ایم، هیچ‌کس پاسخ درستی نمی‌دهد. یکی از مسوولین چیزی می‌گوید و دیگری تکذیب می‌کند. در این آلودگی تاریک که چشم چشم را نمی‌بیند شفافیت کم‌هزینه‌ترین و ممکن‌ترین راهی است که اندکی از این حجم از تیرگی و آلودگی فشرده کم می‌کند. متاسفانه مقصر مردم دانسته می‌شوند در حالی که با مصرف بالای برق و گاز، نیروگاه‌ها را ناگزیر از مازوت‌سوزی کرده‌اند.

وی گفت: در شرایطی که دیگر خودروها منبع اصلی آلودگی هوا نیست سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات مدیریت شهری نیز چندان کمکی به حل مسأله نمی‌کند و تنها می‌توان سنجش میزان آلایندگی‌های منابع مختلف را در شهر انجام داد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بهاره آروین عضو شورای شهر تهران آلودگی هوا عضو شورای شهر تهران آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۶۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!

تین نیوز

سازمان قطار شهری شهرداری قم قرارداد ساخت متروی قم در شهریور ۱۳۹۰ را بست و قرار شد در سال ۱۳۹۵ این پروژه به بهره برداری برسد اما به دلایل مختلف چنین اتفاقی نیفتاد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، آبان ماه 1402 بود که طرح تحقیق و تفحص از قطار شهری قم در شورای اسلامی شهر قم  مطرح و پس از یک بررسی همراه با چالش و جنجال در نهایت با ۶ رأی ممتنع ، یک مخالف و ۶ رأی موافق به تصویب نرسید.

 رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر قم در خلال بررسی طرح تحقیق و تفحص از سازمان قطار شهری شهرداری قم اذعان داشت: این پروژه باید طی ۶ سال به بهره برداری می رسید که هنوز درگیر و دار مباحث مختلف فنی و اجرایی است. متاسفانه میزان پیشرفت فیزیکی قطار شهری قم به خاطر عوامل متعددی که نیازمند بررسی های ویژه است، بسیار عقب تر از پیش بینی های اولیه است.

مطلب پربازدید مرتبط را بخوانید:

خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟

به گفته اعضای شورای اسلامی شهر قم  در حالی که تا چند سال پیش امکان خرید هر واگن قطار شهری با قیمت ۶ میلیارد تومانی ممکن بود که هم‌اکنون باید بیش از ۵۱ میلیارد تومان برای هر واگن هزینه شود.

 راه اندازی متروی قم به قدری زمان بر شده که در حال حاضر  مهمترین مطالبه عمومی مردم قم در حوزه حمل ونقل عمومی به شمار می رود. این روزها کارزاری در جریان است که خواهان تسریع در راه اندازی متروی قم است. در خواست مردم شهر قم از سید مرتضی سقاییان نژاد اصفهانی؛ شهردار قم و شورای اسلامی شهر قم راه اندازی سریع متروی قم است.

در کارزار «درخواست راه اندازی سریع مترو قم» خطاب به این مسئولان آمده است: ساخت مترو قم زمان زیادی برده و مردم نیاز دارند هرچه سریع تر از این خدمات بهره برداری کنند. بنابراین با توجه به نیاز شهروندان و آسان شدن حمل و نقل و پیشرفت و رونق شهر مقدس قم، ما امضاکنندگان این کارزار از شما درخواست داریم این موضوع را پیگیری کنید تا هرچه سریع تر به بهره برداری از این خدمات دست یابیم.

به گفته اعضای شورای شهر قم برای ارتقای حمل ونقل عمومی ردیف بودجه قابل توجهی اختصاص داده شده است اما هنوز این مهم عملیاتی نشده است و انتظار و مطالبه از شهرداری تحقق آن است.

گفتنی است خط یک متروی قم به طول ۱۴.۸ کیلومتر و ۱۴ ایستگاه عبوری در حال احداث است. فاز نخست خط یک مترو قم در قالب ۶ ایستگاه حدفاصل قلعه کامکار تا میدان مطهری ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

همچنین خط دو مترو نیز به طول ۱۵.۵ کیلومتر از شهرک پردیسان آغاز و در محدوده چهارراه بازار قم خاتمه می یابد.

متروی قم آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • ساختمان بستنی پاک، انبار خانه کارگر و بیمارستان بوعلی؛ پلاسکوهای آتی شهر تهران
  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • فرانسه بی‌اخلاقی در صنعت فیلم را جدی گرفت/ تشکیل یک کمیسیون دولتی
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • درخواست الجزایر از شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟