Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سازمان تامین اجتماعی بررسی‌های مقدماتی حقوقی را انجام داده تا با رعایت قانون به جای قطع خدمات با افزایش جرایم مربوط به پرداخت نکردن حق بیمه، استمرار خدمات در مجموعه مشاغلی که دارای بیمه هستند را تضمین کند.
به گزارش خبرگزاری آریا ، محمد شریعتمداری روز دوشنبه در حاشیه جلسه کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس در جمع خبرنگاران اظهارکرد: یک بخش از سوالات نمایندگان در جلسه امروز به بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی، خصوصاً اقشار خاصی مانند قالیبافان و افرادی که در مشاغل مربوط به صنایع دستی مشغول به‌کار هستند، اختصاص داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این افراد در دو بخش دارای مشکلاتی هستند، افزود: نخست اینکه افراد جدیدی که باید تحت پوشش بیمه قرار بگیرند ولی همچنان منتظر این اقدام هستند و نیز افرادی که با عدم پرداخت حق بیمه خود ممکن است خدمات سازمان به آنها قطع شود که مورد سوال نمایندگان مجلس بود.
شریعتمداری تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی بررسی‌های مقدماتی حقوقی را در این زمینه انجام داده که با رعایت قانون به جای قطع خدمات، با افزایش جرایم مربوط به پرداخت نکردن حق بیمه، استمرار خدمات در مجموعه مشاغلی که دارای بیمه هستند را تضمین کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به بخش دیگری از سوالات نمایندگان مجلس در جلسه امروز کمیسیون در ارتباط با ساخت مراکز درمانی جدید، درمانگاه‌ها، کلینیک‌های تخصصی و بیمارستان‌ها اظهارکرد: طرح جامع مطالعه شده، سطح‌بندی جدید و ارائه خدمات سازمان تامین اجتماعی به اعضای کمیسیون بهداشت ارائه شد.
شریعتمداری خاطرنشان کرد: براساس این طرح در مجموع در 70 شهر و شهرستان که سازمان تامین اجتماعی دارای بیمه شده بالای 20 هزار نفر است ولی هیچ نوع مرکز درمانگاهی ملکی برای ارائه خدمات ندارد در بودجه 1400، با اختصاص مبلغی در حدود سه هزار و 800 میلیارد منابع جدید، عملیات احداث به ترتیب اولویت انجام خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: بدین ترتیب در همه مراکزی که جمعیت‌های بیمه شده بالای 20 هزار نفر دارند، امکان ارائه خدمات ملکی فراهم می شود.
وی ادامه داد: همچنین برای ایجاد عدالت و یکسان‌سازی در ارائه خدمات پزشکی برای همه بیمه‌شدگان در سراسر کشور با توجه به تفاوت فرانشیز پرداختی در مراکز ملکی و استیجاری و آن مبلغی که بیماران پرداخت می‌کنند، تفاهم‌هایی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عمل آمده که با پرداخت مبلغی در حدود 640 میلیارد تومان سهم فرانشیز افرادی که در مراکز غیرملکی سازمان درمان می‌شوند، بتوانیم تا پایان سال جاری و از ابتدای سال 1400، نسبت به ارائه خدمات بدون پرداخت، مانند مراکز ملکی برای بیمه‌شدگان اقدام کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه برقراری 551 تخت جدید بیمارستانی با اعتباری بالغ بر هزار و 650 میلیارد تومان در برنامه کار 1400 سازمان تامین اجتماعی قرار دارد، اظهارکرد: این تعداد تخت جدید، به تخت‌های بیمارستانی موجود در مراکز ملکی، اضافه می‌شود که البته این تخت‌ها اعم از تخت‌های ویژه و تخت‌های عمومی است.
شریعتمداری گفت: 270 میلیارد تومان منابع برای خرید تجهیزات جدید مانند ام آر آی، اسکن، سنگ‌شکن و نیازهای دیگراختصاص می یابد که در مدت باقیمانده امسال و اوایل سال آینده انجام شود.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی کار و رفاه اجتماعی ارائه خدمات وزیر تعاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۶۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کد خبر 6089317 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد