Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@09:04:12 GMT

۲شرط وزارت بهداشت برای بازگشایی مشاغل ۳و۴

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۵۷۱۵۵

صراط: مهندس محسن فرهادی درباره بازگشایی تالارهای پذیرایی در شهرهای زرد و آبی، گفت: در شهرهای زرد و آبی که میزان بیماری کرونا نسبت به شهرهای قرمز و نارنجی کمتر است، بر اساس گروه‌بندی مشاغل مقرر شد تالارهای پذیرایی بازگشایی شوند، اما این بازگشایی طبیعتا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی سختگیرانه همراه خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بازگشایی‌های جدید منوط به رعایت ۲ شرط وزارت بهداشت

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه دو موضوع در رابطه با کرونا منجر به وصل شدن حلقه انتقال بیماری می‌شود؛ موضوع اول تجمعات بدون فاصله‌گذاری است و موضوع دوم عدم تهویه مناسب هوا است‌، افزود: بر این اساس در بازگشایی‌های جدید، مراکزی مجاز به فعالیت خواهند بود که دو موضوع ذکر شده را رعایت کنند.

چگونگی بازگشایی تالارهای پذیرایی

فرهادی ادامه داد: در مورد تالارها می‌دانیم که تجمعات شکل خواهد گرفت، بنابراین باید پروتکل‌ها را رعایت کنیم یعنی فاصله افراد از یکدیگر در تالارها حداقل ۲ متر باشد که در مجموع نیاز به ۴ مترمربع فضا است‌. تهویه مناسب نیز شرط بعدی ما است. از سوی دیگر کنترل مستمر در تالارها یا واحدهای مشابه با آن مثل مهدکودک‌ها، استخرهای سرپوشیده و ... بسیار حائز اهمیت است.

عدم رعایت پروتکل‌ها به ضرر واحد صنفی تمام می‌شود

فرهادی با اشاره به آغاز به کار فعالیت تالارها و مجموعه واحدهای صنفی پس از تعطیلی‌ها در اردیبهشت ماه سال جاری، تصریح کرد: در آن مقطع زمانی متاسفانه کم‌کم پروتکل‌های بهداشتی کم اهمیت تلقی شد و به سرعت بیماری افزایش یافت. اگر قرار باشد در بازگشایی‌های جدید هم به همین شیوه رفتار کنیم، متاسفانه در مدت زمان اندکی مجبور به اعمال مجدد محدودیت‌ها خواهیم شد و این موضوع از همه بیشتر به ضرر خود واحدهای صنفی است که مدت‌ها تعطیل بودند و از نظر معیشتی هم دچار مشکل شده بودند. بنابراین باید بیش از واحدهای نظارتی، خودشان بر عملکردشان نظارت کنند تا مشکلی پیش نیاید. مثلا تالار پذیرایی که مشکل تهویه دارد و در زیرزمین واقع شده نمی‌تواند فعالیت کند تا بحث تهویه را فعال کند.

ابلاغ پروتکل‌های جدید؛ ابتدای هفته آتی

وی درباره میزان ظرفیت هر تالار برای پذیرش خدمت گیرندگان در بازگشایی‌های پیش‌رو، بیان کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا در روز شنبه ( ۲۰ دی‌ماه) مصوبات جدیدی داشت که یکی از آنها اضافه شدن رنگ آبی به رنگ‌بندی‌های کرونایی بود و بر این اساس وزارت بهداشت موظف شد با دستگاه‌های ذی‌نفع اقدام به بازنگری پروتکل‌های بهداشتی داشته باشد. اکنون مشغول بازنگری پروتکل‌ها در مشاغلی هستیم که قرار است در مناطق زرد و آبی بازگشایی شوند. برای برخی مشاغل می‌توانیم درصد پذیرش اعلام کنیم که مثلا چند درصد از ظرفیت‌شان را استفاده کنند. برای برخی از واحدهای صنفی نیز که درصد پذیر نیستند، تعداد نفرات مجاز برای دریافت خدمت را اعلام خواهیم کرد. این پروتکل‌های جدید تا ابتدای هفته آینده نهایی و اعلام می‌شود.

لزوم تست رپید و دوره‌ای کارکنان

وی درباره تفاوت پروتکل‌های جدید با پروتکل‌های پیشین، اظهار کرد: این بار شاغلین باید سلامت خود را با دادن تست کرونا اظهار کنند. بسته به تعداد شاغلین و نوع فعالیت کارکنان، تعداد دفعاتی که فرد شاغل در یک هفته موظف است تست رپید کرونا بدهد، متفاوت است که این موضوع در پروتکل‌های جدید مشخص خواهد شد.

به کارگیری ناظر مقیم در تالارهای پذیرایی، مراکز تفریحی آبی و باشگاه‌های ورزشی

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره نحوه نظارت بازرسان بهداشت محیط بر فعالیت این مشاغل، تاکید کرد: برای تالارهای پذیرایی، مراکز تفریحی آبی و برخی باشگاه‌های ورزشی قصد داریم کارشناس مقیم توصیه کنیم. یعنی واحد خدمت دهنده بتواند با کارشناس آزاد این حوزه قراردادی داشته باشد که او را به کار بگیرد، این کارشناس آزاد خصوصی به عنوان نماینده ما در واحد صنفی نظارت ۲۴ساعته دارد و ما به شکل رندوم به سراغ آنها برویم.

وی با تاکید بر اینکه تنها مرجع اعلام و ابلاغ پروتکل‌های بهداشتی، وزارت بهداشت است، گفت: اعلام استفاده از ظرفیت یک سوم تالارها چندان کارشناسی شده نیست زیرا تعدادی از باغ تالارها ظرفیت هزار نفر مردانه و هزار نفر زنانه دارند که یک سوم آنها جمعیتی حدودا ۶۰۰ نفره است که در شرایط کرونا فعالیت مراکز با این جمعیت درست نیست.

کدام مشاغل در مناطق زرد و آبی آغاز به کار می‌کنند؟

وی افزود: همه مشاغلی که فعال در گروه ۳ و ۴ بودند و تاکنون فعالیت نداشتند در مناطق زرد و آبی فعال خواهند شد. مراکزی که بیشترین میزان تعطیلی را داشتند شامل تالارهای پذیرایی، تفریحات آبی، شهربازی‌ها، فعالیت‌های فرهنگی مثل سینما و تئاتر و باشگاه‌های ورزشی هستند که مشروط به رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌توانند فعال باشند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در پاسخ به منتقدان به بازگشایی‌ها، گفت: بازگشایی‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی توام شده است ‌و در این صورت حلقه انتقال بیماری وصل نخواهد شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: وزارت بهداشت تالار های پذیرایی کرونا صراط پروتکل های بهداشتی تالارهای پذیرایی پروتکل های جدید رعایت پروتکل ها وزارت بهداشت بازگشایی ها زرد و آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۷۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد غلام نژاد، به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اسای ، سپتیک، فیبروزیس ، اوتیسم ، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضا (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی،رتینوپاتی دیابتی ، صرع مقاوم به درمان ، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون ، دیستونی ، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تأمین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

Bimeh salamat Iranian.ir

Csp.ihio.gov.ir

غلام نژاد اظهار داشت :بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود . بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل : بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تأیید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده‌اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره مند شوند.

در استان تهران تا کنون ۱,۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • زمینه فعالیت مشاغل خانگی را در اصفهان تقویت می‌کنیم
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه