Web Analytics Made Easy - Statcounter

الهه فدایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اکنون هزار و ۲۰۰ دانش آموز مهاجر یا تبعه خارجی در سه مقطع ابتدایی، متوسطه دوره اول و دوم مدارس شهرستان گنبد کاووس تحصیل می‌کنند.

وی افزود: ۲۹ درصد دانش آموزان تبعه خارجی گنبد با درس‌نامه و بیش از ۶ درصد نیز به دلیل سکونت در روستاهای کم برخوردار یا دورافتاده از طریق حضور فیزیکی در کلاس‌ درس مشغول تحصیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از مجموع ۹۰۰ دانش آموز تبعه خارجی مقطع ابتدایی حدود ۶۴ درصد و از مجموع ۳۰۰ دانش آموز خارجی مقطع متوسطه دوره اول و دوم حدود ۶۶ درصد به شبکه شاد دسترسی دارند و بقیه از طریق درس‌نامه و یا برنامه‌های آموزشی تلویزیون مشغول تحصیل هستند.

معاون آموزش و پرورش گنبدکاووس همچنین یادآور شد که با شروع سال تحصیلی جاری، مدرسه ویژه اتباع خارجی با کمک یک نیکوکار محلی و حمایت سازمان یونیسف (بخش کودکان سازمان ملل) در این شهرستان راه اندازی شد و اکنون ۱۸۰ دانش آموز پسر و ۱۳۲ دانش آموز دختر در این مکان تحصیل می‌کنند.

فدایی، پیگیری و ثبت‌نام دانش آموزان فاقد مدرک اقامت اتباع خارجی را از دیگر برنامه‌های آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: امسال ۲۷ دانش آموز فاقد مدرک با قید تعهد در مدارس گنبدکاووس پذیرش شدند.

وی ادامه داد: ثبت‌نام فرزندان اتباع خارجی در مدارس تفاوتی با سایر افراد ندارد و پس از تکمیل مدارک مورد نیاز به این دانش آموزان گواهی پایان تحصیل داده می‌شود.

فدایی؛ توزیع لباس گرم، پیگیری روند تحصیل، مشارکت دادن آنان در جشنواره‌های آموزشی و پرورشی، توانمندسازی دانش آموزان و خانواده‌های آنان در زمینه مهارت‌های خود مراقبتی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مبارزه با مواد مخدر و عضویت برخی از آنان در شوراها و تشکلات دانش آموزی و برگزاری کلاس‌های تقویتی رایگان برای افراد دیرآموز را از جمله اقدامات آموزش و پرورش برای دانش آموزان اتباع خارجی برشمرد. 

این مسوول تصریح کرد: تمام تلاش آموزش و پرورش این است هیچ کودک تبعه خارجی حتی افراد فاقد مجوز اقامت از تحصیل و آموزش محروم نشود.

آمنه تقان‌پور، رییس اداره سوادآموزی گنبدکاووس نیز چندی قبل به ایرنا گفته بود: امسال ۳۵ نفر در کلاس‌های سوادآموزی کمیساریای اتباع خارجی و ۱۳۰ نفر هم در کلاس‌های سوادآموزی اتباع خارجی (اغلب از کشور افغانستان) در شهرستان شرکت کردند.

گفته می‌شود بیشترین جمعیت اتباع خارجی مقیم گلستان را افغانستانی‌ها تشکیل می دهند که به طور عمده ساکن شهرهای گرگان و گنبد هستند.

علاوه بر دستگاههای دولتی؛ چندین تشکل مردم نهاد و بنیاد خیریه بخش خصوصی هم در گلستان به اتباع خارجی و بطور مشخص افغانستانی ها خدمات ارایه می‌دهند.

برچسب‌ها گنبدکاووس مدارس اتباع خارجی گلستان شبکه شاد پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا شبکه آموزشی شاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس مدارس اتباع خارجی گنبدکاووس مدارس اتباع خارجی گلستان شبکه شاد اخبار کنکور آموزش و پرورش اتباع خارجی دانش آموزان تبعه خارجی دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۷۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم

ایسنا/کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: مرکز آمار تعداد دانش‌آموزان ترک تحصیل استان کرمان را ۷۵۰۰ نفر اعلام کرده اما ما این آمار را قبول نداریم.

رضا رضایی عصر امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: ۴۳ هزار و ۵۱۹ همکار فرهنگی در استان داریم.

وی افزود: ۲۹ هزار و ۲۷۰ کلاس درس در قالب ۶۰۲۰ مدرسه در استان کرمان فعال است.

رضایی با بیان این مطلب که در برخی مناطق عشایری و روستاهای صعب‌العبور کلاس درس با یک دانش آموز و یک معلم داریم، عنوان کرد: معلمان خیّر زیادی در استان داریم که یکی از آن‌ها عطا احمدی که حدود ۲۶۰ مدرسه ساخته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از فداکاری‌های معلمان سخن گفت و تصریح کرد: «همه ما مدیون تو هستیم» شعار هفته معلم امسال است.

وی با بیان این مطلب که امسال ۱۲ معلم نمونه از استان کرمان معرفی شده‌اند، گفت: دیدار با خانواده شهدای فرهنگی و عیادت از معلمان بیمار، غبارروبی مرقد شهدا، به صدا در آمدن زنگ «سپاس معلم» را از جمله برنامه‌های هفته معلم است.

اردیبهشت پایان مهلت سنجش دانش‌آموزان

رضایی حفظ کرامت معلمان و شفافیت در امور استخدامی، اداری و مالی را از جمله اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و افزود: دو سال قبل بیش از ۴۰۰۰ معلم در سطح استان جابجا کرده‌ایم و در سال گذشته نیز بیش از ۳۷۰۰ معلم نیز انتقال یافته‌اند.

وی مطرح کرد: اجرای طرح رتبه‌بندی معلم ویژه ۳۹ هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق فرهنگیان در دو سال اخیر، پرداخت هزینه‌های درمان، وام بلاعوض برای بیماری‌های صعب‌العلاج، پرداخت وام قرض‌الحسنه به فرهنگیان از جمله اقدامات آموزش و پروش استان کرمان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به کسب رتبه ۲۶ کنکور رشته ریاضی دانش‌آموز رودبارجنوب که در طول تاریخ این منطقه بی‌نظیر بود و در ادامه کسب رتبه اول کشور در شاخص‌های اختصاصی و دوم کشور در کل شاخص‌ها، کسب شش رتبه تک رقمی در کنکور، رشد ۱۰۰ درصدی رتبه زیر ۱۰۰ در کنکور، کسب ۱۲۰ مدال رنگارنگ مسابقات کشوری، کسب ۱۰۷ رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی، میزبانی از مسابقات ورزشی و ... را از جمله عملکردهای آموزش و پرورش استان کرمان برشمرد.

وی از جذب بیش از ۱۵۰۰ دانش‌آموزان ابتدایی جامانده از تحصیل خبر داد و در ادامه گفت: پایان سنجش دانش آموزان پایه اول دبستان، پایان اردیبهشت‌ماه است.

غیر ممکن بودن تقلب در امتحان نهایی

رضایی با اشاره به مجهز بودن حوزه‌های امتحان نهایی استان، تصریح کرد: امکان تقلب در امتحانات نهایی به صفر رسیده و برگه‌های امتحان نهایی دانش‌آموزان مشخص نیست که در کدام استان تصحیح می‌شود.

وی با بیان این مطلب که طبق برنامه پنج ساله توسعه، ۵۰ درصد دانش‌آموزان باید در هنرستان‌ها تحصیل کنند، اظهار کرد: در دولت سیزدهم آموزش و پرورش جازموریان استقلال یافت.

مدیرکل آموزش و پروش استان کرمان با تشریح اقدامات دانش‌آموزان استثنایی در هنرستان‌ها و درآمدزایی این دانش‌آموزان در ادامه پوشش ۱۰ هزار و ۷۵ سوادآموز در چرخ سوادآموزی استان، جذب اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان از طریق شرکت گهرزمین، توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، ایجاد زمینه ۲۶۰ هزار دانش‌آموز برای حضور در راهیان پیشرفت، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در راهیان حاج قاسم را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش استان در دولت سیزدهم ذکر کرد.

وی بیان کرد: طی دو سال اخیر بیش از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام به بهره‌برداری رسید و ۱۰۳ مدرسه جدید در حال احداث داریم. همچنین سند ۴۰۵ ملک در سال ۱۴۰۱ و ۳۸۵ ملک را در سال گذشته اخذ کردیم.

رشد ۶۹ درصدی فضای آموزشی استان

رضایی با اشاره به ساخت و تکمیل بزرگترین مجتمع آموزشی کشور با نام سردار سلیمانی در کرمان، تصریح کرد: رشد ۶۹ درصدی فضای آموزشی با اعتباری بیش از ۸۰ میلیارد تومان در قالب طرح شهید سلیمانی داشته‌ایم.

وی بیان کرد: تکمیل ۴۰۸ کلاس درس که از سال ۹۰ ناتمام بودند که اکنون تجهیز شده‌اند، همچنین درآمدهای اختصاصی استان را ساماندهی کردیم.

رضایی با اشاره به اردوگاه شهید سلیمانی تصریح کرد: وزارت نفت موظف است امسال ۱۵ میلیارد تومان برای احداث این اردوگاه اختصاص دهد.

۷۵۰۰ دانش‌آموز ترک تحصیل در کرمان وجود دارد؟

وی درباره دانش‌آموزان ترک تحصیل در استان کرمان نیز گفت: صعب‌العبور بودن برخی مناطق و عدم تمایل خانواده برای تحصیل فرزندانشان از جمله علت‌های ترک تحصیل دانش‌آموزان کرمانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: مرکز آمار تعداد دانش‌آموزان ترک تحصیل استان کرمان را ۷۵۰۰ نفر اعلام کرده اما ما این آمار را قبول نداریم.

وی در ادامه از وجود ۳۹ مدرسه نمونه دولتی در استان خبر داد و اظهار کرد: هیچ یک از مدارس نمونه دولتی در دو سال گذشته در استان کرمان تعطیل نشده‌اند و دانش‌آموزان روستایی در این مدارس به صورت شبانه‌روزی پذیرفته می‌شوند.

رضایی در پایان تاکید کرد: حقوق معلمان غیر دولتی بر اساس حقوق اداره کار باید باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • تحصیل ۷۰ هزار اتباع خارجی در خراسان رضوی
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد