Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان نورانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر اظهار داشت: مستندات و مشخصات این خانه به شورای ثبت در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارسال می شود تا در صورت بررسی نهایی و تایید به ثبت برسند.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قزوین با بیان اینکه این خانه ها در روستاهای یاری آباد و قاسم آباد تاکستان قرار دارند، اظهار داشت: این خانه ها دارای معماری اصیل ایرانی و مربوط به دوره پهلوی اول هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول گفت: سیاست وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و ادارات کل تابعه، شناسایی و حفظ خانه های تاریخی و کمک به احیای آنهاست.

وی افزود: حفاظت از خانه های تاریخی به حفظ بافت تاریخی شهرها و روستاها کمک می کند و فرصتی برای رونق گردشگری در این مکان ها به شمار می رود.

وی همچنین اظهار داشت: نشست بررسی ثبت مربوط به هفت اثر ناملموس از استان قزوین برای ثبت در فهرست آثار ملی اوایل بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد.

استان قزوین دارای بیش از ۱۴۰۰ اثر اعم از ملموس و ناملموس در فهرست آثار ملی است.

برچسب‌ها تاکستان میراث فرهنگی بنای تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تاکستان میراث فرهنگی بنای تاریخی تاکستان میراث فرهنگی بنای تاریخی اخبار کنکور میراث فرهنگی خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت روز گل محمدی و گلاب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین از ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم رویداد‌های گردشگری ملی کشور خبر داد.

علی مشهدی با اشاره به هویت و اصالت تاریخی شهرستان خمین افزود: گل محمدی و گلاب دو محصول راهبردی منطقه شهابیه در این شهرستان است.

او ادامه داد: با این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان، اداره شهرستان خمین، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه این رویداد در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان خمین عنوان کرد: بر این اساس هر سال، این جشنواره در روز‌های نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان «روز گل محمدی و گلاب» برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • وجود بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی ثبت ملی شده در آذربایجا‌ن‌غربی
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • افتتاح هتل در ارومیه
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است