Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریمی از فعال اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه از سال ۸۸ با سرمایه اولیه دو میلیون تومان کشت زعفران را در روستای آقداش خنداب آغاز کردم گفت: در حالی حاضر با توسعه فعالیت‌هایم برای ۴۰ نفر به صورت غیرمستقیم و ۶ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی کرده ام.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ یکی از موضوعاتی که در جامعه دغدغه‌ای قشر جوان  محسوب می‌شود، مقوله اشتغال است، بدون شک این مهم نیازمند عزم راسخ مسئولان و همت والای کارآفرینانی است که با استفاده از تجربیات خود در کنار مباحث تئوری و دانشگاهی در مسیر موفقیت و پویایی قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زعفران یک گیاه ارزشمند و گران‌قیمت در سراسر جهان محسوب می‌شود که در سال‌های اخیر قیمت آن افزایش خوبی داشته و به این جهت کشاورزان و افراد زیادی حتی جوانان جویای کار به دنبال درآمدی برای خود بوده‌اند.

زعفران فرصت طلایی برای رونق اقتصادی/اشتغالزایی برای ۴۶ نفر با سرمایه اولیه دو میلیون تومانی

حسین کریمی کارآفرین شهرستان خنداب در گفتگو با خبرنگار نسیم خنداب گفت: در سال ۸۸ با دو میلیون تومان سرمایه در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر کار کشت زعفران را در روستای آقداش آغاز کردم.

وی ادامه داد: به تدریج فعالیتم را توسعه دادم در حال حاضر در زمینی به مساحت ۵۰۰۰ متر، زعفران زیر کشت دارم.

این فعال اقتصاد مقاومتی بیان کرد: برای آماده کردن زمین برای کشت زعفران دو تن پیاز زعفران و ۱۴ کامیون کود حیوانی خریداری کردم تا محصولی با کیفیت به ثمر بنشیند.

کریمی ضمن اشاره به درآمدزایی مناسب کاشت زعفران تاکید کرد: سال اول کشت زعفران نباید توقعی از درآمد داشت و این شغل از سال دوم رشد دارد و مقدار زعفران سال به سال زیادتر می‌شود.

وی تصریح کرد: پیازچه‌های زعفران سال به سال خود تولید مثل می‌کند و تعداد پیازچه‌ها افزایش پیدا می‌کند سال اول کاشت پیازچه‌های زعفران  ۱۵ گرم ، سال دوم ۱۵۰ گرم و سال سوم ۶۰۰ گرم و سال چهارم  ۵ کیلو زعفران برداشت کردم.

این کارآفرین عرصه اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه این محصول خیلی به آب نیاز ندارد بیان کرد: زعفران در طول سال یک یا دو بار بیشتر آبیاری نمی‌شود، ازاین‌جهت نسبت به سایر مشاغل راحت تر است.

کریمی بیان کرد: با توجه به فصل برداشت که نیاز به نیروی کار داریم و افراد به کار گیری می‌شود بالغ بر ۴۰ نفر در زمین مشغول کار می‌شوند که خود به نوعی یک درآمد زایی فصلی را برای آنان خواهد داشت بنده برای ۶ نفر به صورت مستقیم اشتغالزایی داشته ام.

وی گفت: به خاطر کیفیت محصول و سابقه کاری محصول خود را در شهرهای اراک و تهران و همدان به فروش میرسانم.

این فعال اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه برخی از فعالین عرصه تولید زعفران در موضوع فروش با مشکلاتی مواجه هستند خاطرنشان کرد: برخی موفق به فروش زعفران سال گذشته خود نشدند نیاز هست مسئولین شهرستان نسبت به فروش محصولات کار آفرینان توجه ویژه ای داشته باشند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی کشت زعفران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۷۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند

آفتاب‌‌نیوز :

 شاید فکر کنیم شرایط فرهنگی و اجتماعی ایران مانع از سفر توریست سلامت به ایران می‌شود، ولی واقعیت تلخ این است که حتی افراد مقید و مذهبی عراقی هم در حال کج کردن مسیرشان از مشهد و تهران به سمت مسقط هستند. چرایی این اتفاق درحالی‌که مسئولان وزارت بهداشت دائما بر جذب توریست سلامت تاکید می‌کنند قابل تامل است.

واقعیت این است که متاسفانه بعضی انجمن‌های پزشکی تخصصی با پوشیدن قبای مردم‌دوستی و دلواپسی برای سلامت مردم قصد دارند انحصار خاصی در فعالیت‌های پزشکی به‌خصوص حوزه زیبایی ایجاد کنند. بخواهیم یا نخواهیم هزاران پزشک عمومی و متخصص در ایران وارد حوزه زیبایی شده‌اند که به‌شدت مورد توجه توریست‌های سلامت است. اما متاسفانه شاهد هستیم گروه‌های خاص بعضا با لابی و فشار و نفوذ بر وزارت بهداشت می‌خواهند محدودیت‌های بیش از پیش برای پزشکان شاغل ایجاد کنند. درواقع می‌توان گفت انجام کار‌های زیبایی غیرعلمی و غیرقانونی برای آرایشگران به‌غایت راحت‌تر است تا یک پزشک عمومی یا متخصص!

«هرکس این شرایط را قبول ندارد بگوید بلیت هواپیمایش را هم می‌گیرم برود.» این واکنش یکی از استانداران کشور به گلایه‌های پزشکان است. از قضا استاندار مورد نظر پزشک هم هست! کج‌سلیقگی‌های مسئولان و رسانه‌ها در قبال کادر درمان و پزشکان و پرستاران شاید یکی از دلایلی باشد که توریسم سلامت را تحدید و تهدید می‌کند.

طبق بررسی‌های آماری، پرستاران که یکی از ستون‌های مهم امر توریسم سلامت هستند، طی چند سال گذشته در کنار پزشکان به صدرنشین‌های خروج از کشور تبدیل شده‌اند. آیا پزشکان متبحر در حوزه زیبایی و پوست و مو وقتی با موج رسانه‌ای انبوه علیه عمل‌های زیبایی در رسانه‌ها مواجه می‌شوند باید امیدوار به بقای این صنعت در کشور باشند؟ محدودیت برای کلینیک‌های زیبایی در شهر‌های توریستی و حتی زیارتی از سوی افراد خارج از حوزه سلامت باعث جذب توریست سلامت می‌شود یا دفع آن؟

چه دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم اقتصاد سلامت و درمان‌محور یکی از راه‌های کسب درآمد و رونق و جهش اقتصادی است. این جهش و رونق بدون شک با جذب سرمایه امکان‌پذیر است. سرمایه‌هایی که حتی محدودیت‌های مالی و تحریمی وضع‌شده بر ایران نمی‌تواند مانع واردات آن شود. عایدی سرمایه وارداتی برای انجام فعالیت‌های درمانی تنها به رونق حوزه سلامت منجر نمی‌شود. یک توریست سلامت می‌تواند همراه داشته باشد و از صنعت‌های هتل‌داری و گردشگری و... ایران هم بهره‌مند شود.

برنامه‌ریزی فوری و عاجل برای امر توریسم و گردشگری سلامت باید در اولویت قرار بگیرد تا ایران از توانایی تبدیل شدن به هاب حوزه سلامت عقب نماند! یادمان نرفته چند سال پیش صف‌های ایرانی‌هایی که برای تزریق واکسن در مرز‌های شمال‌غربی و شمالی کشور ایجاد شده بود. این صف‌ها باید معکوس شود؛ و صد البته اگر خودمان را با آمار‌های درمان اتباع افغانستانی در ایران به‌عنوان گردشگر سلامت گول نزنیم!

دیگر خبرها

  • توریسم درمانی در حال ترک ایران است؛ عراقی‌ها هم دیگر نمی‌آیند
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به ۲ زبان ترجمه شد
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • ۱۱۰ فرصت اقتصادی استان به ۲ زبان زنده دنیا ترجمه شد
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو ارائه می‌شود
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • رشد اقتصادی جامعه و رونق معیشت مردم مرهون تلاش کارگران است