Web Analytics Made Easy - Statcounter

با تولید روغن‌های هوایی در یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان نیاز صنعت هوانوردی به این روغن‌ها که در انحصار ۴ شرکت اروپایی و آمریکایی بود، تامین شد.

به گزارش ایسنا، محمد جواد خواجه، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان، گفت: روغن‌های هوایی تولید ملی در بخش «هوانوردی عمومی» و «هوانوردی تجاری و جت» مورد استفاده قرار می‌گیرد که مجموعه فناور ما تولید ۱۴ محصول در این حوزه را در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این میان، ۳ محصول راهبردی شرکت یعنی «روغن موتور جت با استاندارد MIL-PRF۲۳۶۹۹» و «روغن‌های هیدرولیک با استاندارد MIL-PRF۶۰۶» و «BMS۳-۱۱» قابل استفاده در همه هواپیماهای عملیاتی در بخش نظامی و غیر نظامی ایران فرموله شده و آماده تولید و تست میدانی است.

خواجه ادامه داد: این کار پیش از این با کمک و مشارکت شرکت نفت بهران انجام می‌شد، اما به دلیل تحریم شدن این شرکت در بازار جهانی و عدم توانایی تامین افزونه‌های لازم، این شرکت اقدام به تولید این روغن‌ها کرد. بر همین اساس هم خط تولید روغن‌های مصرفی مجموعه در صنعت هوایی به زودی راه‌اندازی می‌شود.

مجری طرح ادامه داد: خط تولید روغن‌های هوایی را با همراهی و حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری آغاز کردیم و امروز این محصول پاسخ‌گوی نیاز همه شرکت‌های فعال صنعت هوانوردی است و امیدواریم از ابتدای سال ۱۴۰۰، واردات این محصول به کشور کاملا منتفی شود.

خواجه با اشاره به اینکه این محصول امکان صادرات هم دارد، بیان کرد: در حال حاضر ۴ شرکت بزرگ در اروپا و آمریکا، نیاز کل دنیا را در این زمینه تامین می‌کنند که با راه‌اندازی خط تولید این محصول در این شرکت، ایران قادر به تولید این نوع روغن‌ها خواهد بود.

بر اساس اعلام معاونت علمی ریاست‌جمهوری، مدیر عامل این شرکت با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذاری در این بخش از خروج سالی ۷ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد کرد، یادآور شد: قیمت تمام شده این محصول در ایران، ۶۰ درصد هزینه محصولات مشابه تولیدی است. مصرف این روغن‌ها هر سال ۶۰۰ هزار لیتر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روغن هواپیما دانش بنیان روغن های هوایی تولید روغن خط تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۸۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟

این ماده اصلی آشپزخانه که به «طلای مایع» لقب گرفته، به پرطرفدارترین محصول سرقت شده از سوپرمارکت‌های اسپانیا تبدیل شده است. خشکسالی و گرمای شدید باعث افزایش قیمت روغن زیتون در این کشور شده و آن را به کالایی با ارزش بالا تبدیل کرده است. در ۷۰ درصد از مناطق این کشور، روغن زیتون بیشترین محصول سرقتی از سوپرمارکت‌ها است که محبوبیتش از سایر خوراکی‌های خوشمزه پیشی گرفته است. 

اسپانیا بزرگترین تولید کننده روغن زیتون در جهان است و این محصول بخش مهمی از اقتصاد و فرهنگ غذایی این کشور را تشکیل می‌دهد. رژیم غذایی مدیترانه‌ای بدون آن قطره‌های سالم روغن زیتون که تقریبا روی هر چیزی ریخته می‌شود، طعم نصفه و نیمه‌ای خواهد داشت.

اما با افزایش قیمت روغن زیتون به دلیل تورم، قیمت عمده فروشی این چاشنی خوشمزه از ۲.۱۳ یورو به ازای هر لیتر در فوریه ۲۰۲۰ به ۸.۸۸ یورو رسیده است که ۷۰ درصد افزایش فقط در سال گذشته را نشان می‌دهد. برای خریداران، این به معنای افزایش قیمت از حدود ۵ یورو به ازای هر لیتر تا ۱۴ یورو بوده است.

افزایش سرقت روغن زیبتون فروشگاه‌های اسپانیایی را مجبور کرده که بطری‌های بزرگ روغن زیتون را با زنجیر به قفسه قفل کنند و یا تگ‌های امنیتی روی آنها بچسبانند تا از سرقت آن جلوگیری شود؛ اقداماتی که معمولا برای مشروبات الکلی گران‌قیمت استفاده می‌شود. 

الخاندرو آلگرا، مدیر بازاریابی شرکت امنیتی STC، در گفتگو با فایننشال تایمز خاطرنشان کرد که این سرقت‌ها نه توسط افراد گرسنه و نیازمند که از سوی باند‌های تبهکار صورت می‌گیرد. او در این خصوص می‌گوید: «این اتفاق نادر است که یک کالای غذایی ضروری به طور مکرر دزدیده شود و این سرقت‌ها نتیجه فعالیت باند‌های خلاف سازمان یافته است. این افراد روغن زیتون را در بازار سیاه می‌فروشند.»

آلگرا به سایر اقلامی که در صدر فهرست سرقت‌ها قرار دارند اشاره کرد و افزود: «ژامبون ایبریایی، پنیر‌های قدیمی و کهنه، تیغ ریش تراش و الکل در رده‌های بعدی کالایی هستند که در سوپرمارکت‌ها بیشتر به سرقت می‌روند.»

در حالی‌که در سراسر اروپا سرقت الکل رایج‌تر است در اسپانیا دزد‌ها اقلام غذایی فانتزی را ترجیح می‌دهند. موادی مانند پنیر، برخی از تن ماهی‌های گران قیمت و صدف از دیگر مواردی هستند که در اسپانیا مورد توجه سارقان سوپرمارکت‌ها قرار می‌گیرند. 

برداشت زیتون در فصل کشاورزی ۲۰۲۳/۲۰۲۴ به پایان رسیده و بارندگی‌های سیل آسا باعث افزایش تولید نسبت به رکورد‌های پایین سال قبل شده است. گزارشی از وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا نشان می‌دهد که تولید زیتون در سال گذشته ۰.۷۳ درصد افزایش یافته و قیمت‌ها از بالاترین حد ۸.۹۹ یورو در اواسط ژانویه شروع به کاهش کرده است.

با این حال، نگرانی‌هایی وجود دارد که با وجود افزایش زمین‌های قابل کشت برای زیتون، کمبود علاقه سرمایه گذاران و نهال برای پوشش مساحت مورد نیاز کمبود محصول ارائه شده در مقابل تفاضا‌ها وجود داشته باشد.

منبع: یورونیوز

tags # روغن زیتون سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند