Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام صادق‌زاده با بیان اینکه طرح ملی«ایران قوی» گامی اثربخش در معرفی الگوهای برتر مسجدی محسوب می شود، گفت: بچه‌های مسجد در شناسایی، ساماندهی و خدمت‌رسانی به محرومان محله در دوران کرونا نقش قابل توجهی ایفا کردند.

حجت الاسلام «جواد صادق زاده» در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان  اجرای طرح ملی «ایران قوی» گامی اثرگذار در معرفی استعدادهای برتر مساجد دانست و اظهار کرد: مساجد از صدر اسلام تاکنون نه تنها پایگاهی برای عبادت خالصانه در برابر خداوند است، بلکه این مکان نخستین نهاد عبادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه اسلامی به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران بیان کرد: اگر به نقش مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی، پیشتیبانی از جبهه ها و بحران های مختلف نگاه کنیم، می بینیم که بچه های مسجد در زمینه‌های مختلف اجتماعی در حل مشکلات جامعه کارگشا بودند و با تکیه به آنها توانستیم از بسیاری از مشکلات عبور کنیم و همین بچه های مسجد آینده سازان کشور هستند که می توانند در رسیدن به ایران قوی نقش مهمی داشته باشند. بنابراین اجرای این طرح ملی و معرفی خدمات و فعالیت های مسجد می تواند در الگوبرداری و ایجاد انگیزه در دیگر مساجد موثر باشد.

 

حجت الاسلام صادق زاده با اشاره به خدمات قابل توجه مساجد پس از بحران کرونا، گفت: بچه های مسجد با مدیریت امام جماعت در کاهش آسیب‌ها و مشکلات وارد عمل شدند و بسیاری از جوانان مسجدی در این دوران در کنار دستگاه‌های دولتی و کادر درمان توانسته‌اند بخشی از خدمات مورد نیاز مردم را تأمین کنند.

 

وی ادامه داد: اگرچه پس از این بحران فعالیت های فرهنگی مساجد نسبت به قبل کمتر شد، اما فعالیت های فرهنگی و بخشی از کارکردهای مسجد در فضای مجازی رونق گرفت و مساجد در بستر فضای مجازی کارکرد‌های فرهنگی مطلوبی داشتند و ارتباطتشان با مخاطبان قطع نشد.

 

حجت الاسلام صادق زاده با اشاره به فعالیت رواق «همدلی» که یکی از محورهای طرح ملی ایران قوی اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین کارکردهای مسجد، توجه و رسیدگی به امور نیازمندان و فقرای جامعه است و ما شاهد بودیم که پس از بحران کرونا همدلی و مودت میان افراد جامعه افزایش یافت و بچه های مسجد در شناسایی، ساماندهی و خدمت رسانی به محرومان محله نقش قابل توجهی ایفا کردند.

 

پایان پیام/40

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح ملی ایران قوی رئیس مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران کانون های فرهنگی هنری مساجد بچه های مسجد حجت الاسلام صادق زاده ایران قوی طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۸۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین انصاریان شامگاه سه شنبه در مراسم سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی که در مسجد اعظم قم برگزار شد گفت: تقوا در کلام امیر المومنین علی علیه السلام، رییس همه فضائل است و تقوا به معنای آن است که انسان خود را از گناهان و آلودگی های باطنی و ظاهری دور نگه دارد.

این کارشناس دینی بیان کرد: عالمان دین با چراغ معرفت و عمل صالح و با عشق و علاقه به مسوولیت های خود عمل می کردند.

وی اضافه کرد: آیت الله بروجردی در آخرین روز عمر خود در شرایطی که حال مساعدی نداشت این سوال را پرسیدند که آیا فردی که قرار بود از سوی وی به مصر برای امر تبلیغ دین برود رفته است یا خیر و این امر نشان از اهمیت و سنگینی بار مرجعیت دینی است.

حجت الاسلام انصاریان افزود: آیت‌الله بروجردی به صورت مخفیانه به برخی از صاحبان قلم در مصر پول زیادی می داد تا مکتب شیعه را در قالب کتاب داستان به کودکان بشناساند.

این کارشناس دینی تصریح کرد: آیت الله بروجردی در مسیر تبلیغ دین و مکتب تشییع هیچگاه خسته نشدند.

وی ابراز کرد: جایگاه مرجعیت دینی آنقدر سنگین و رسالت خطیری است که عالمان بزرگ در طول تاریخ از پذیرفتن بار این مسوولیت بزرگ اجتناب می کردند و آن را به دیگری می سپردند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور بیان کرد: امروز باید بگوییم که نماز جماعت در کشور ما ورشکسته است و در بسیاری از مساجد نماز جماعت اقامه نمی شود و درب مساجد بسته است.

حجت الاسلام انصاریان در ادامه بیان کرد: اگر پیامبر اسلام تلخی می کرد، کسی گرد او جمع نمی شد و امروز شاهدیم که در عالم هیچ کسی همانند پیامبر اسلام انسان ها را به خود جذب نمی کند.

این کارشناس دینی افزود: بعد از جنگ خندق امیر المومنین علی علیه السلام دستور داد با افرادی که اشتباه کردند تلخی نشود.

وی بیان کرد: وقتی امیرالمومنین علی علیه السلام در مسیر خود به زنی برخورد می کرد که از سختی روزگار گریه می کند، این شرایط را نمی توانست تحمل کند و به پهنای صورت اشک می ریخت.

این کارشناس دینی افزود: امیرالمومنین علی علیه السلام همواره درب خانه مستمندان را می زد که این امر نشان دهنده شیرینی و معرفت مولای متقیان علی علیه السلام بود که این سیره برای نسل امروز افسانه به نظر می رسد.

کد خبر 6087152

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • معرفی همراه اول به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • جزئیات دریافت و توزیع قرآن و ادعیه در طرح ملی نورباران
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • حضور دادستان تهران در مسجد قیطریه و رسیدگی به مشکلات شهروندان
  • انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور