Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر آمریکا در هلند در نخستین دیدار علنی در یک دفتر دولتی آمریکا از زمانی که وزیر امور خارجه ایالات متحده محدودیت‌های تعامل را برداشت، میزبان نماینده تایوان در هلند شد.

به نقل از رویترز، مایک پامپئو این تغییر را که محدودیت‌ها در ملاقات با مقامات تایوان را از بین می‌برد، روز شنبه و در روزهای پایانی دولت جمهوری‌خواه ترامپ، قبل از آغاز ریاست جمهوری جو بایدن در ۲۰ ژانویه اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین این اقدام را محکوم کرد و گفت هیچ‌کس نمی‌تواند از "اتحاد مجدد" چین جلوگیری کند. پکن جزیره دموکراتیک تایوان را قلمروی خود قلمداد می‌کند و حقی برای روابط "کشور با کشور" تایوان قائل نمی‌شود.

"پیت هوکسترا"، سفیر آمریکا در هلند در توییتر گفت که "چن سینگ سینگ"، نماینده تایوان در هلند، روز دوشنبه با او در محل سفارت آمریکا دیدار کرده است.

وی ضمن انتشار تصاویری از آن دو در ساختمان سفارتخانه آمریکا در هلند، در توییتر نوشت: امروز دست به تاریخ‌سازی زده و از چن، نماینده تایوان در سفارتخانه استقبال کردیم. خوشحال هستیم که همکاران وزارت خارجه در سراسر جهان حالا قادر خواهند بود میزبان دوستان ما از این دموکراسی پرجنب‌وجوش در محل سفارتخانه‌ها باشند.

چن هم توییت کرد، از حضور در سفارت‌خانه بسیار خوشحال و مفتخر است و گفت این امر در حرفه دیپلماتیک او برای نخستین بار اتفاق می‌افتد.

آمریکا مانند اکثر کشورها روابط دیپلماتیک با تایوان ندارد و تعاملات پیشین بین مقامات هر دو کشور محدود به محل‌های غیررسمی مانند هتل بود.

چین از حمایت فزاینده آمریکا از تایوان تحت دولت ترامپ، از جمله فروش سلاح و سفر مقامات ارشد آمریکا به تایپه، خشمگین است.

"کلی کرافت"، سفیر آمریکا در سازمان ملل هم قرار است روز چهارشنبه برای سفری ۳ روزه وارد تایوان شود که این موضوع هم پکن را عصبانی کرده است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۵۸۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند

تعداد زیادی از نمایندگان پارلمان عراق در واکنش به انتقاد آمریکا و غرب از تصویب قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی، خواستار طرد سفیر آمریکا در بغداد شدند.

به گزارش مشرق، تعدادی از نمایندگان پارلمان عراق در واکنش به دخالت‌های آمریکا و غرب در مساله تصویب قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی در عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از این کشور شدند.

پارلمان عراق با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشورهای اروپایی، امروز یکشنبه قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را با یک اصلاحیه که در آن مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر می‌دهد، به تصویب رساند.

طبق گزارش العهد، نمایندگان عراقی که تعداد آن‌ها بیش از ۶۱ نفر است در یادداشتی به وزارت خارجه کشورشان خواستار تغییر سفیر آمریکا در بغداد به دلیل دخالت های آشکارش در امور داخلی این کشور شدند.

آن‌ها تاکید کردند: دخالت‌های آمریکا و برخی نهاد ها و سفارت‌های غربی در امور داخلی عراق را نمی‌پذیریم. از دستگاه قضایی عراق می‌خواهیم که قانون جرم‌انگاری همجنسگرایی که به تازگی تصویب شد را اجرایی کند و تسلیم فشارها نشود.

این نمایندگان عراقی افزودند: تصویب قانون مبارزه با فحشا و همجنسگرایی موضعی شجاعانه از سوی پارلمان است. به محض اینکه این قانون تصویب شد صدای غربی ها در مخالفت با آن بلند شد.برخی سازمان‌های جامعه مدنی در عراق وابسته به آمریکا و غرب هستند و همجنسگرایی را تایید می کنند.

پیش از این «محمد جعفر الصدر» سفیر عراق در لندن در واکنش به اظهارات «دیوید کامرون» وزیر خارجه انگلیس که از تصویب قانون جرم‌انگاری هم‌جنسگرایی در عراق انتقاد کرده است، در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: جناب وزیر شما بهتر است که نگران نسل‌کشی و نقض قوانین انسانی در غزه و خطر واقعی در شیوع چیزی باشید که با ماهیت انسانی و تمام ادیان در تضاد است.

وی نوشت: لطفا نصیحت‌هایتان را برای خودتان نگه دارید؛ ما مردمانی هستیم با هزاران سال تمدن و انسانیت.

دیگر خبرها

  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟